Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Srecan sam sto smo prosli, sto su igraci odigrali maksimalno i srcem. Ove veceri sam bar zaboravio u kakvim je klub problemima. Ovo vece budi neku nadu da moze biti bolje, da cemo nastaviti dominaciju na domacoj sceni i igrati evropska takmicenja. Samo sezona 2006-07 mora biti veliko upozorenje, nikao se ne sme ponoviti isti scenario.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.569
Reaction score
770
Локација
Niksic
Svaka cast na plasmanu i na borbenosti!
S. Markovica gurnuti naprijed, a Lola sa Medom (posebne cestitke za njegovo zalaganje) pozadi.
Ostaje veeeeliki zal zbog one precke, uh!
 

Nero

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
227
Reaction score
5
Локација
Sumadija
Svaka cast na borbi,to nam je nedostajalo zadnjih mnogo utakmica...koji smo sesir?
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.377
Reaction score
3.856
Локација
127.0.0.1
Momci su polozili! Odigrano sa petljom. Realno, Vermezovic je ovo uzasno postavio i ocajno smo stajali. Samo sutevi iz daljine i nabacaji. Ali ovo je dokaz da je pre svega bitno da momci IGRAJU nebitno sta i kako. Momci su ovo uzeli na muda. Nece moci protiv jacih protivnika ako Cika Crni ne pocne i neke taktike da primenjuje (ako zna) ali veceras je bilo dovoljno.

Sa Mitrovicem raditi sto vise!!! Ali na svakom mogucem polju. Aerobne sposobnosti, snagu, kretanje bez lopte, sut, dribling, kontrola lopte, dupli pas, ulaz u prazan prostor... sve trenirati sa njim. Samo ponavljati do iznemoglosti. Po tri treninga na dan! Momak je suvo zlato, strasan materijal za obradu. Ne zna s loptom i dalje ali ima toliko prostora da napreduje da je to zastrasujuce. On i Dzigi bi trebali da budu nasa buducnost! Naravno, svi znamo da ce biti prodani na kraju sezone ali sumnjam da se sad ikome razglaba o tome... :confused samo mi padne na pamet da da su nasi vrli majstori u upravi nabavili bilo kakavog generalnog sponzora u poslednje 3 sezone to bi bilo na nivou kesha za koji smo morali da damo Aksenta. Smrznem se kad pomislim kakav bi tim imali da ne prodajemo igrace!

Kapiten maksimalno motivisan. Uz Medu i dalje jedini fudbalski pismen igrac na terenu (Dzigi jos uci). Ipak, osete se godine cuge i zajebancije na njemu ali on i ovakav bi nama jos lagano dve sezone bio suvo zlato. Jbg, to ili imas ili nemas.

Ivanov jos jednom izvukao stvar. Vreme je da dobijemo i bugarskog sveca :D

Jos jednom, stvarno mi nije jasno na sta je Vermezovic potrosio onolike pripreme! Ovo su momci pobedili a ne on...
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Zadovoljan sam prolaskom, igrom nikako, glavno je ono da smo prosli u te grupe i da zadrzimo taj status povlascenih.

Iskomentarisacu samo 2 igraca

Mali Mitrovic fantastican, nije dao gol, ali ima taj njuh, osecaj za skok, da je neka normalna uprava on bi bio prava buducnost Partizana.

Mali Ninkovic me sve vise i vise razocarava, kad sam video da u nekom 85 min kod kontre ovih on seta sredinom terena a Mitrovic njegovom levom stranom juri igraca sve do nasih 16, jednostavno iz meca u mec sve vise mi nekako deluje sebicnije i prepotentnije na terenu i vise od njega nemam ocekivanja kao sto sam imao pre 6 meseci.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Zeljko_S Bravo i ja sam isto konstatovao ,sto se tice uigranosti mora tu mnogo jos da se radi ,ova utakmica je dobijena na borbenost i nekvalitet Tromsoa ,zaista oni su prosecna ekipa na nivou HJK pre par godina . Danas mi je par stvari zasmetalo ,da krenem redom : Ilic vuce loptu unutra daje pas u noge Lazar Markovic trci u prostor. situacija broj 2 : Ilic sa nase polovine odigrava za Markovica na sredini on mu ostavlja povratnu ,Ilic stoji ukopan ocekivajuci da mu brati u noge . Verovatno je bilo jos situacija ,posto se ja nisam fokusirao 90 minuta na detalje,mora da se poradi uigranosti , ovakve situacije jace ekipe ce kazniti ,takodje one kontre 5-2 itd. na kraju srecno se zavrslio,a kao sto sam napisao na drugoj temi SRECU TREBA ZASLUZITI !
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Svaka čast, ovo je za mene bio pozitivan šok! :clap

Konačno su odigrali srcem, ginuli za svaku loptu, svi ko jedan. Jasno je da mi nemamo neki kvalitet, ali posle duže vremena, cela ekipa je igrala na svom maksimumu.
Vermez držao 2 napadača, čak i kad smo vodili!?! Znači, sutra kiša. :D

Hvala im na borbenosti, zaslužili su čestitke. Kamo sreće da svaku utakmicu igraju onako požrtvovano. Stvarno nisam ovo očekivao, to me raduje više od prolaza.

Još jednom, sve čestitke! :D:
 
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
330
Reaction score
278
Cestitam voljenom klubu na Ligi Evrope ! Ocekujem sutra povoljan zreb,a takodje nadam se dolasku bar dvojice novih igraca u toku sutrasnjeg dana ! :pfc:
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.568
Reaction score
5.170
:napred PartizanToooooooooooo!Najvaznije da smo prosli. Meda najbolji. Teska utakmica za gledanje. Video sam sta je napisao Stojance i mogu samo da se slozim. Jedan lik tri reda iznad mene proziva i Ilica, a dosao sa sinom. Nisam hteo bas zbog tog deteta da se upustam u raspravu, a posle ga nisam cuo. Ali, jebem te navijacu Partizana, dosao si na stadion da lecis licne frustracije. Cemu zvizdanje na poluvremenu? Stvarno su se borili. Gresili, ali ginuli su za svaku loptu.

Nisam mnogo krivio ni Vermeza dosad, ali ono je skandal da mi protiv ovih Norvezana igramo kao Sefild dugim loptama. Da su normalne okolnosti ovi su trebali da prime 4 komada.

Nema veze, ovako je sladje. Sada nam Boze daj neke Svedjane i neke Italijane da moze da se ide na lepo gostovanje:D:
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
prvo poluvreme jalovo i bez sanse, drugo smo odigrali srcem i zasluzeno prosli.
veceras volkov odlican, medo objasnio kriticarima kako igra zadnji vezni, mitrovic i pored promasene sanse odlican, pa on je za scepovice izmislio fudbal.
zabija pogodi stativu sa 2 metra.
dobro je sto prodjosmo zbog koeficijenta, al daleko je ovo od dobre igre.
djuricu duvaj ga!
 

Zenevac

Početnik
Учлањен(а)
06.04.2010
Порука
192
Reaction score
0
Локација
zeneva
posle dugo vremena se vratih sa stadiona zadovoljan. drugo poluvreme :clap:clap
jbt, LIGA EVROPE :ziveli
 

Comyzv

Guest
Е ово је превазишло моја очекивања...
Нисам се надао да ће оволико да се боре, момци БРАВО! :clap:bow down
Нећу много да пишем, све што тражимо од њих, то је да играју фудбал и да се боре, вечерас је било то то, отприлике.
Желим само да истакнем легенду, живу легенду Партизана- САЛЕТА КАПИТЕНА.
Мајсторе, вечерас утакмица почиње, на разгласу иде " Да волим Црно Беле "...
приказују Салета, а он као да је у питању "Боже правде", пева " ДОК ЖИВИМ КЛИЦАЋУ ЊЕМУ, ВОЛИМ ТЕ ПАРТИЗАНЕ"....
Наклон до пода! :respect
Момци браво.

Ђурићу одлази
 

19Jerković70

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
196
Reaction score
2
Локација
Вождовац
Коначно та БОРБА,коначно!Јесте да није било савршено,али види се неки напредак,гинуло се за скоро сваку лопту,није било превише бунарења,није било ни панике када резултат није одговарао,срушено проклетство реванша на ЈНА....Браво бре Црно-Бели,пријатно сам изненађен!Сада храбро у групи па како Бог да.Што се појачања тиче,не очекујем ништа спектакуларно,чак шта више мислим да је са Сретеновићем стављена тачка на ту причу.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Svaka cast...kako smo se nadali...bitno mi je da su svi trcali i borili se...mali mitrovic mi uliva nadu u bolje sutra..sale kapiten,legenda...ma svaka cast svima...Cika igrao sa dva spica...PA SRECNO NAM BILO U LE...

P.S. GDE MOGU DA NADJEM SESIRE ZA SUTRASNJI ZREB,DA VIDIM POTENCIJALNE PROTOVNIKE,AKO NEKO NADJE NEK POSTAVI,MOLIM VAS...
 

iggypop

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
196
Reaction score
3
Локација
Sweden
igramo kuci, jurimo rezultat i nas trener pocinje sa jednim spicem...o majko moja...ali dobro pobeda je pobeda...nedostaje Vukic za zameni Saleta...svidja mi se sto smo napokon poceli da sutiramo iz daljine...odbrana je druga prica sa Ostojicem a mislim da ce biti jos cvrsca sa ovim novim...bez obzira koga izvucemo svaki bod ce biti kao kuca...svaka cast na borbenosti veceras
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top