Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Liga Evrope 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.
U jbt grobari puni ste ko brod :D lako mi je za vas kad mozete sve to ispratiti.. Zajebancija vam preko okeana, Alkmaar, San Mames ovo ono :D
"Noću diskoteke, trošio sam mnogo" :buhaha

Jbg, obrlatio sam suprugu na desetu godičnjicu braka :D
Još kaže: Idi i treba da ideš!
Ja ti jako puno radim pa nemam vremena da dobro potrošim. :)
Ma da se ne lažemo, i ovo planinarenje će na plastiku.

Ronaldinho najbolji igrac svih vremena :D!

Mislim da nije realno da se nadamo prolasku dalje. Jeste da timovi nisu bas neki bauk, osim spanaca mozda koji su za nas nedostizni trenutno i iako sa drugima mozemo igrati mislim da ce na kraju u svakoj utakmici faliti nesto malo da dodjemo do uspeha.

Ja sam prezadovoljan ako bi bili 3. u grupi sa 5-6 bodova! Sve preko toga je za mene iznenadjenje.

Ako ostanemo neporazeni na JNA to ce biti uspeh. Jedna pobeda i 1-2 neresene nas maksimum...tako nesto i ocekujem.

Bilbao je najmanje 2x jaci od rumuna i belorusa (jedina "mana" im je sto "ne vole" mnogo gostovanja znaju da kiksnu i protiv dosta slabijih rivala)

Augsburg je ekipa iz nemackog fudbala koji raste i oni dele opstu svest sa svim njihovim evro klubovia koja kaze da je svaka utakmica vazna za uspon nemackog fudbala na strasno vaznoj uefa rang listi i oni ce biti isto zajebaniji rival od svih sa kojima smo do sada igrali...protiv njih i spanaca pobeda je skoro nedostizna eventualno ocekujem neki X i to kod kuce...

Protiv holandjana imamo najvise sanse da uzmemo malo vise bodova jer su ekipa koja voli da se nadigrava i taj stil nam mnogo bolje lezi nego onaj ruski, a AZ nije kvalitetniji od Bate-a...na slicnom su nivou...i njima je LE sigurno veliko dostignuce jer tradicionalno nisu bas dominantni u prvenstvu pa ce shvatiti max ozbiljno ovo takmicenje bez kalkulisanja.

To nam je sto nam je...nas jedino tvrdoglavo napadanje moze da povadi jer cim malo kalkulisemo na povrsinu ispliva svaki nedostatak ekipe u onim odbrambenim situacijama. Nadam se da cemo ostvariti taj skor 1-1-4 koji nam spasava koeficijenat, a sve preko toga je bonus kao sto je sve preko 3.kola kf za LS bilo bonus...kad nas je vodio Vermez ona 3 boda u grupi su doprinela da za tu sezonu uzmemo 3,6 bodova tako da bi sa sada sa tim skorom mozda imali i preko 4 jer u LE smo ovaj put usli preko play-ofa za LS.....
Prvenstvo je sada broj 1, a za LE kako se "sastavimo" sastavili smo se....jajare iz uprave po ko zna koji put pokazuju svoj kvalitet u stvaranju kontrolisanog haosa u kojem mnogo lakse "stavljaju pare sa srane"....

Prva utakmica će rešiti našu evropsku sudbinu! Ako ubeležimo pobedu ima čemu da se nadamo. U suprotnom, poen ili dva je maksimum.

Kada smo poslednji put bili favoriti u grupama u evropi :)

Ni kladza nije sto je nekada bila..

Iskreno nisam znao da je az toliko los

Na poslednjoj utakmici grupne faze smo bili favoriti,protiv Asterasa,i to veci nego sada protiv AZ-a.

Ja cu da zategnem da dajemo 2 gola AZ-u, za ceo mec,samo jos uvek razmisljam koliko.

Ako ubodem idem na gostovanje u Nizozemsku.

Uprkos posljednjim dešavanjima u jami i vrlo lošoj situaciji u klubu, kvota na nas protiv AZ se i dalje spušta..po njima smo favoriti.

Kako ide prodaja karata, koliko ljudi očekivati u četvrtak?

Kvota na AZ je 3,75...KOJA POKLON KVOTA,COVECE!Mi nismo mogli da dobijemo jedan Asteras sa timom koji je bio barem 20% jaci,bas cemo AZ dobiti.

Sto se tice karata,ocekuje se 15-18 000.

Nikada nisam zeleo da iznosim prognoze, jer i nisam neki prognozer, a i da ne baksuziram. Ali po prvi put imam neobjasnjiv optimizam. Mozda sam i samo prolupao od godina tavorenja u istoj fudbalskoj zabokrecini ali mislim da u cetvrtak ostaju bodovi u Beogradu. Ako me ne vara secanje jedini put kada smo u prvoj grupnoj utakmici ostvarili pobedu je bilo protiv Egalea. Sumnjam da ce biti slican rezlutat ali pobeda mora doci!

Srce kaže DOBIJAMO, mozak kaže NEK IZGUBIMO, SAMO DA NE GLEDAM VIŠE ONOG ČUBAKU!

Од свих 6 утакмица, реално је да се јединој победи можемо да надамо код куће против АЗ Алкамара. Не због нас, већ због њих.

И такву прилику ће ФК Партизан да засере. Киза Киксер, оно говно са бројем 10 које ће опет да малтретира цео стадион својим незнањем, одбрана која нема квалитет и нема дефанзивне везне да их чувају испред ...

Jedina dobra stvar iz derbija (ako se tako moze nazvati) je valjda to da nikad vise nece krenuti onaj sastav kao za njega. Ako ne krene, mozemo se necemu nadati, ali uz mnogo vecu motivisanost koja ce se nadam se, doci i sa tribina.

AZ-Basahsehir 2-0
Basahsehir-AZ 1-2
AZ-Astra 2-0
Astra-AZ 3-2

Kako bi nam legla smena Nebojsa - Kiza za ovu utakmicu :D

Ovo moze da se dobije, to znaju i kladionice. Ali ako igramo kao u derbi ili protiv slanine, gde smo se razvukli po celom terenu i jurili protivnika kad nam preuzme loptu, nema nista od pobede.

Najjaci sastav od starta, pa sta bude.

Naravno da bih voleo da pobedimo al uz neku losu igru ili na srecu ne bi li Kiza leteo. Toliko mi je muka od kilavih trenera da vam nmg reci...

Haha... Pa mi nismo odigrali krstenu utakmicu mesec dana. Celih 90 minuta nismo sigurno jos od prosle jeseni. Realno, ne znamo gde udaramo!? Bili smo favoriti po kladionicama za prolaz i protiv Batea, pa nismo ni blizu dobacili u tom dvomecu.

Meni je muka od Milinkovica i njegovih bravura bilo jos posle derbija na prolece, da bi kap prelila predstava u finalu Kupa, ali dilemu nemam... Pobeda u ligaskom delu nema cenu, sve da debeli "sportski direktor" sidje na teren i zavitla je u mrezu.

Ocekujem da holandjani trce krugove oko nasih igraca da ce se ovima mantati u glavi.
Ocekujem i da je to Kizina posljednja utakmica, to nije covjek da digne ekipu nakon fijaska prosli vikend.
Zao mi je samo Partizanove reputacije jer imamo diletante i u upravi i na klupi.

Iskreno ne znam na koju smo foru favoriti protiv holandjana..

Koliko se ocekuje navijaca danas ? Sve preko 10000 ce po meni biti uspeh.

Ako izvucemo X to bio fenomenalan uspeh u ovom trenutku a na stadionu ako budemo imali 15k bi bio mozda jos veci uspeh!

Статус
Затворена за писање одговора.