Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.353
Reaction score
202
Локација
Република Српскa
Ne vidim ni jedan jedini razlog zasto igra Tosic. Ako vec necete ili ne mozete da dovedete pojacanje neka igraju ovi mladji momci, titulu nam sigurno nece donijeti povratnici tipa Tosic, Smiljanic i mnogi drugi. Nece titula doci ni sa djecom ali cemo bar sledece sezone imati spremnog i perspektivnog igraca na toj poziciji.
Sadika nema potrebe ni pominjati, njegova najveca vrlina visina a on ni jedan jedini skok da dobije, milion ispucavanja da je bar bio blizu te lopte da se bori za skok.

Edit: ne mogu da vjerujem da nije niko uspio da isprovocira onog baliju Jahovica da dobije crveni karton, klasicna odvratna seljacina.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Десило се шта сам се бојао да примимо рано гол. Срећом издржали, Здјелар и Павловић нас одржали, Милетић није више за Партизан. Оно што брини чим је одбрана постављена иоле ми не умијемо запријетити. Ако Арис прође у Солуну Бог да нам је упомоћ.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Evo ja da priznam da sam se usrala k'o grlica i da nisam smela da gledam drugo poluvreme, a od 70-og minuta sam i slušalice nabila u uši da ništa i ne čujem.

sudiji 7x7 majki jebem za tih 7 minuta produžetka.

odoh sad da cepim 2 bensedina i 3 rakije da se povratim.

over and out
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
343
Reaction score
1.461
Локација
Novi Sad
Sadik ni jedan jedini vazdusni duel dobio, a bilo ih je bar 10, asano je japanski lazar markovic, celavi u strmoglavom padu forme , pavlovic stoper preplasen, tosic standard....u svakoj liniji tima treba bar jedno pojacanje
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Baš, baš loša utakmica. Mi smo od ovih Turaka bolji za klasu. Problem je što se nismo mogli opustiti poslije primljenog gola, pa su nedostajale naše šanse i napadi.

Miletić je par puta ozbiljno ispao i protiv Bifume i Fofane, loša mu je igra 1 na 1, srećom danas bez posljedica. Urošević je odigrao nevjerovatno zrelo. Možda najbolja njegova utakmica u dresu Partizana. Opet, nadam se da tražimo bolja rješenja na oba beka.

Stojković jeste krivac za gol, ali su određenim dijelom krivi i Ostojić koji nije bio u liniji sa Pavlovićem i nije bila adekvatna ofsajd zamka, ali i Pavlović koji je i nakon upućene lopte ka Jahoviću, otišao još korak napred i zbog toga kaskao za Jahovićem par metara.

Asano i Suma potpuno odsječeni od gola, naravno posljedica ovoga je opreznost i ne toliko visoko postavljena naša odbrana kao u Beogradu, zbog primljenog gola i nedostatak prostora. Ipak, morali su koliko toliko bliže biti Sadiku, nije on toliko loš koliko ne može čovjek sve sam. Kad god osvoji loptu, nikog oko njega, ili se sakrivaju iza igrača. Niko da se otkrije.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
Bravo bre. Idemo dalje. Kolko. Sam ovih utakmica gledao gde se taman tako zavrsi da izgubimo taman tolko kolko treba.

Inace sto se tice igre blage Veeee Ze nemamo.
Nema tu fudbalera. Nema nikog da vuce loptu blizu sebe a brzo. Nema nikog da je omakne ka protivnickog gola. Jedna veeeeelika nula.
Ama klascna nema4ina pojma.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.115
Reaction score
5.455
Локација
Beograd
Kakva bizarna utakmica. Nije bilo sjajno. Ali, prošlo se.

Zdjelar i Urošević maestralni večeras. Suma i Asano dobro trčali i borili se kao lavovi. Pavlović sjajan u drugom poluvremenu.

Dublju analizu ostavljam kompetentnijim ljudima od moje malenkosti.

Jebem mater ovima koji su doveli do kazne. Nek grmi ispred JNA ako mora, i pašće ko god da nam dođe.

P.S. najjači momenat večeras
Gugl translejt grejt sukses...
 

Прилози

  • Screenshot_20190815-205836_YouTube.jpg
    Screenshot_20190815-205836_YouTube.jpg
    359,7 KB · Прегледа: 57

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Katastrofalna igra,jezivo naporan mec za gledanje,a vala i psihicki. Samo sam cekao da nam umuvaju neki smesan gol pred kraj,kako to obicno biva u nasem slucaju. Na svu srecu ovaj put smo prosli kroz iglene usi,ali da je protivnik bio iole ozbiljniji tu bi bio kraj svim nasim nadanjima. Mnogo smo poleteli posle prvog meca,ovo danas je umnogome promenilo tu sliku i vratilo nas u realnost.
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Garantujem da malo ko, ako iko, zna kako igra Aris a jos manje Molde,ko prati te ekipe pa da mi prizeljkujemo jedne ili druge. Niti jedan poznat igrac nema od njih 22 i sad treba da strepimo. Prolaz ko god da nas zapadne.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top