Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Najbolji mogući protivnik iz prvog bi bio Arsenal.
Asano bi ušao u Berserk no Jutsu protiv njih.
A zna se da njih bili ona stvar za LE ukoliko im ide važna utakmica u njihovoj ligi.
Za ostale protivnike samo timove iz Turske ne bi voleo da vidim na JNA
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Samo serite do mile volje, znam da je mnogima krivo sto smo opet prosli kao i protiv Malatije. Idite na kurir, informer i telegraf pa citajte crnu hroniku i podmirujte svoju melanholiju i pesimizam....

Jebeni Molde juce na svom stadionu nije imao sut prema golu prvo poluvreme, drugo poluvreme dva suta i taj gol vidjeli ste kakav. Oni apsolutno nisi zasluzili da prodju kad se pogleda utakmica a pogotovo kad se pogleda citav dvomec. Protiv Maltije su nas pogurali Suma i Asano, protiv Moldea Tosic prvenstveno, gol i dvije asistencije. Tako funkcionise ekipa. Ko ne konta to nek nastavi da gleda ling long ligu i seljacki fudbal u svom u selu ili gradu. Partizan je ove sezone daleko iznad toga. Sto se najbolje vidi po tome da smo dali gol za prolaz iz nacrtane akcije.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Bitno je da smo prošli i sve drugo nije važno, kao što sam sinoć ukratko i napisao. Bili smo dosta bolji, odigrali smo kvalitetan dvomeč, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Izbacili smo dve ozbiljne ekipe u ovim kvalifikacijama (Malatija i Molde) tako da moramo biti zadovoljni postignutim rezultatom.

Mančester Junajted, Seltik i Oleksandrija. :D

Bilo bi dobro da dobijemo ili Junajted ili Arsenal jer verovatno grupnu fazu neće shvatiti najozbiljnije i možemo i tu imamo čemu da se nadamo. Jedva čekam izvlačenje! :napred-partizan:
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.276
Reaction score
37.183
More, neka se njima svima gaće tresu od nas, boli nas patka ko će da nam zapadne. :napred-partizan:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Bonaventura mislim da gresis pozitivna kritika ili osvrt na utakmicu zasto da ne? Eto ovde se npr Scekic osporava a decko spakovao u dzep Ejkrema, Zdjelar recimo imao par katastrofalnih dodavanja u poslednjoj trecini terena koje su nas mogle kostati gola srecom nisu. Pavlovic je u ovoj utakmici u jednoj situaciji u prvom poluvremenu promasio loptu glavom zatim dodao loptu protivniku i ispao kao iz dzipa ali neka on je nebruseni dijamant on na ovakvim utakmicama uci ja mu ne zameram samo glupo je praviti hvalospeve polako on tek treba da postane igracina, Savo mu je videlo se u prenosu zamerio u jednoj situaciji kad je krenuo napred pa zatim pogresio pas. Ali opet dolazimo do toga da je decko 2001. godiste on se tek gradi kao igrac normalno je da ima uspone i padove u samo jednoj utakmici pa protiv Malatije u Turskoj lose poceo pa je u drugom poluvremenu razvalio kako je odigrao.

Potreban nam je taj stoper kao hleba, Ostoji svaka cast sto je igrao rovit ove kvalifikacije ali treba nam njegova zamena duga je sezona. To je sto se tice odbrane dakle ili bek stoper kao sto je ovaj iz Olimpije pa da imamo dvostruku korist ili klasican stoper. Sto se tice sredine ja mislim da je jasno zasto je Natko igrao umesto Sume prevelik bi bio rizik po odbranu ubacivati nespremnog igraca na osetljivu poziciju ali koliko mi drugacije izgledamo kad on udje ti pasovi na prvu, razmisljanje unapred pre odigranog pasa usudio bih se reci Xavi za sirotinju. Ja mislim da ce on i jedan od dvojca Scekic Zdjelar biti tandem veznjaka a ispred njih Suma. Asano je momak kojem prija da igra blize golu bez defanzivnih zadataka ne znam sta ste videli u utakmici kad je neko ovde napisao da solidno igra odbranu ali u nekoliko navrata Urosevic je bio sam sa dvojicom igraca dakle Asana ubaciti blize golu. I konacno igrac koji nam fali koji ce asistencije koristiti ili praviti sam sebi sanse SPIC igrac koju bi ovu ekipu preporodio e ja se sad nadam da oni vec uveliko rade da zavrse igraca.

Jos jednom da je situacija drugacija u drzavi da nemamo ovakvu upravu kakvu imamo ulazak u grupe ne bih smatrao uspehom ali ovo je nesto posebno kad su svi protiv tebe kad te svi saplicu u drzavi. Jebite se vecinska Srbijo, svaka cast momci svaka cast strucnom stabu na VELIKOM uspehu 4 pobede 1 neresena i 1 poraz. Izbacili smo ekipu koja je kuci jaka i koja je pobedjivala solidna evropska imena i sveli je svega na nekoliko sansi.

VOLIM PARTIZAN!!!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
1. Arsenal
2. Celtic
3. Partizan
4. Ferencvaros

ili

1. Man Utd
2. Young Boys
3. Partizan
4. Vitoria Guimaraes

Znam da nije ok pisati želje ali neka od ove dve kombinacije bi bile dobre. Jak iz prvog šešira koji će guziti ostale a da sa ostalima može da se igra.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Po mom misljenju :

1. Sorting - sa njima mozemo
2. Kopenhagen - ribari nam opasno leze
3. Partizan
4. Dudelange - ove deremo :)
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.294
Jel ima prenos žreba kod ovih što imamo pravo da znamo sve ili samo eurosport?

Edit: Već napisao kolega iznad.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Prenos žreba i na rts 2.
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Potpisao bih da sva tri puta igramo pred đecom. Svakako nam ne trebaju sranja pametnih i plaćenih “navijača”.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ja mislim da je takva grupa po meri, a to da l ce stadion biti pun ili ne bitnije je da mi tu grupu prodjemo i doguramo sto dalje i poboljsamo sto svoj sto nacionaonalni koeficijent i tako izbegnemo za koju godinu le2 tu ce se tek drzavna kurva gurati da bude prva. Zato neka grupa sa sto manje atraktivnijim rivalima i rivalima pogodnim za nadmetanje.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.951
Локација
NbG
Već je napisano manje-više sve važno za sinoćnu utakmicu. Neću ulaziti u pojedinačne ocene ali ono što mene raduje je fizička sprema (konačno posle par godina i promenjenih trenera), a posebna stavka je psihičko stanje ekipe i više se ne može oceniti kao slučajnost to što se posle loših stvari (Malatija gol u Bg, Molde u obe, pa i Napredak u Kš) ekipa bez nekih velikih trzavica, igrajući svoju igru, vraća na pravi kolosek. Samo napred Savo (+stručni štab) i momci. Još kad bi se mi navijači doveli u red al to je posebna tema.
Kad smo kod želja za žreb najviše želim da izbegnemo ekipe sa kojima smo se prethodnih godina susretali, a nismo dobro prolazili. Tu prvenstveno mislim na Bešiktaš jer te utakmice vuku i nikad prevaziđeni nacionalizam i dokazivanje ko je koga ubio na Kosovu, Prvom i Drugom srpskom ustanku... Takođe Ludogorec, Apoel pa i Sevilja... ne mili mi se da ponovo gledam utakmice sa ovim timovima. Daj neki Mančester (pre nego Arsenal), a iz drugog i četvrtog mogu i manje atraktivni protivnici.
Al da ne dužim, već probih termin, bacam se na gledanje žreba. Uzdravlje i sa srećom Grobari.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top