Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.709
Reaction score
29.400
Локација
Beograd

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Od svega ce zavisiti prva utakmica protiv AZ, koju ako hocemo da prodjemo, moramo da pobedimo, ako remiziramo bice teze a izgubimo onda je kraj, barem po meni
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Pricam danas pre zreba sa kolegama i kazem voleo bih Mancester da nam padne iz prve grupe i Kopenhagen iz druge a iz cetvrte svejedno kad MU mi se ispuni ali Kopenhagen ne jbg a imao sam zelju jer verujem da bih ih ako bi igrali ozbiljno otresli kao prasnjavi tepih posto su krs ekipa mada i ovako grupa mi deluje ok sasvim i prilicno prolazna ali uz uslov da se ovi nasi malo uozbilje i da ne igraju ni #9 (ne mogu zaista ime da mu spominjem jer covek za mene nije igrac) ni #51 vec da se dovede dobar spic. Mislim da nas je konacno malo pogledala i sreca u zrebu.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Po meni grupa po meri iskreno mogli smo u mnogo jaču grupu upasti sa ne toliko atraktivnim imenima ali klubovima kojima je ovo takmičenje zanimljivo i koji igraju od početka grupe sa punim sastavom.

Mančester Junajted-Najveći klub koji smo mogli dobiti u grupi za protivnika. Klub sa najviše titula prvaka Engleske (20), trostruki šampion Evrope, klub koji ne može još da pronađe svoj pravi put od odlaska Ser Alexa imaju para da ne znaju šta žele od sebe ali džabe fali im to nešto da se vrate na stari put slave a to je trener sa sistemom i autoritetom. Solskjer je prošle sezone kad je preuzeo Junajted u decembru nanizao nekoliko ubedljivih pobeda protiv ne toliko jakih pl ekipa sa većom razlikom i tu se podigao hajp da bi pred kraj sezone tačnije poslednjih 5 utakmica totalno podbacio sa 3 poraza i 2 nerešene. Ove sezone startovali su loše pobedili Čelsi sa 4:0, igrali nerešeno sa Vulvsima i izgubili kući protiv Kristal Palasa. Iz Junajteda bih izdvojio Markusa Rashforda kao mladu zvezdu oko koje bi trebalo da se gradi ekipa. Svakako po meni ekipa koja bi trebalo da kod nas izazove reakciju da napunimo stadion i da ih probamo iznenaditi oni kao i svi englezi grupnu fazu ne igraju punim gasom i to bismo trebali iskoristiti zašto da mi ne budemo ti koji ćemo im uzeti bod ili sva tri?

Astana-Iz drugog šešira može se reći poželjan rival ali opet i ne toliko za podceniti po meni mnogo većih problema bismo mogli imati sa njima. Ove godine ispali su u kvalifikacijama za LŠ od Kluža ukupnim rezultatom 3:2 da bi pobedili u plej ofu za LE Bate 3:2 i to kući su ih dobili 3:0 da bi u Belorusiji izgubili sa 2 gola razlike. Ekipa koja u evropi od 70 utakmica odigranih pobedila kući 20, 9 nerešenih i 6 puta izgubila kući što se tiče igre u gostima 7 pobeda su zabeležili na strani 10 nerešenih i 18 izgubljenih po ovoj statistici znači čista domaćinska ekipa i zato ih uopše ne bih podcenjivao, njihov teren je veštački. Tako da puno mi treba da se oznojimo da bismo ih na strani ugrozili. Trenutno su drugi u svom šampionatu sa utakmicom manje i 2 boda manje od prvoplasiranog Tobola.

AZ-prošle sezone zauzeli su poziciju broj 4 iza šampionskog Ajaxa, Psv i Fejnorda. Ove sezone su startovali sa nerešenom i 2 pobede u holandskoj ligi. U plej ofu lige evrope dobrano su se namučili sa belgijskim predstavnikom gde su posle prve utakmice u Holandiji u Belgiju otišli sa rezultatom 1 1. U Belgiji su do 90. minuta imali negativan rezultat gde je Antverpen imao vođstvo od gola prednosti i čak 2 igrača manje gde im Az daje gol za izjednačenje i u produžecima ih rutinira sa 3 gola i tako koristi prednost od dva igrača više. Smatram da nam odgovara AZ koji igra otvoren fudbal nadigrava se.

Smatram da najmanje možemo izgubiti u utakmicama od Junajteda a najviše dobiti. Kući moramo tražiti pobede protiv Astane i AZ a protiv te dve ekipe na strani tražiti bar jednu pobedu.

Edit: Znači bilo bi poželjno odmah na startu zabeležiti pobedu kući i iznenaditi Astanu na strani i onda smatram da bi protiv Astane kod nas mogli tražiti sva tri boda ako je po statistici trebali bi da smo u prednosti mada statistika je kao bikini što bi rekli neki komentatori.. :D
 
Последња измена:

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
537
Reaction score
1.846
Ljudi,mi ako dovedemo dobrog spica i jednog odbrambenog koji moze i centralnog i desnog beka da odigra,mi smo jaki do jaja! Za rotaciju bi mozda bilo lepo i zadnjeg veznog jednog tipa Everton,mada moze i neki tipa Radin jer smo najebali sa Lolom Smiljanicem kao prvom zamenom na zadnjem veznom. Jebacemo i cigane i Astanu,samo lagano. A poslastica koju prizeljkujem je gostovanje na Old Trafordu! Ako bude mogucnosti voleo bih to uzivo da odgledam :)
 

igor4202

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
45
Reaction score
115
Локација
Beograd

Čuo da je sa nama u grupi - odma pobego!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
997
Reaction score
3.691
Локација
Sto se tice rasporeda, Astana je druga najhladnija prestonica na svetu, odmah iza Ulan Batora, tako da je dobro sto idemo tamo kad je temperatura u plusu, ali nezgodno je sto nas vikend posle ceka derbi, a do Astane ima 3800km.
Bilo bi lepo da Mancester uzme 6 bodova u prve 2 utakmice, pa protiv nas malo da se opusti :)

Nur-Sultan se naziva grad (prestonica Kazahstana), Astana je naziv fudbalskog kluba. :D
 

zemun2

Početnik
Учлањен(а)
24.05.2018
Порука
21
Reaction score
15
Локација
Zemun, Cherry Hill
No vi raspored.


Raspored utakmica:
1. kolo 19.09
: Partizan – AZ Alkmar
2. kolo 03.10: Astana – Partizan
3. kolo 24.10: Partizan – Man Utd
4. kolo 07.11: Man Utd – Partizan
5. kolo 28.11: AZ Alkmar – Partizan
6. kolo 12.12: Partizan – Astana
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.255
Reaction score
18.173
Локација
Kej Republika
Lep raspored od govana iz uefe. Ovako je dosta povoljnije.
Znaci 15k klinaca protiv AZ-a na otvaranju. A matori se ostre i odmaraju za vikend i ciganku. Lepo.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Super Zreb!

Ta Astana nam bas i nije trebala (kraci je let iz pekinga nego iz beograda do tamo), ali inace mozemo biti potpuno zadovoljni. Doci ce nam Mancester u beograd, igracemo na old trafordu, dvomec sa holandjanima koji igraju atraktivan fudbal, mozda i najbolji zreb koji smo ikad imali u LE. Drugo mesto za nas totalno realno, pogotovo ako otkinemo mancesteru neki bod. Siguran sam da hocemo. Dobijamo djavole na JNA sa 2-0, zivi bili ba videli.

Samo protiv Astane da pobedimo kako znamo, taj dvomec s'njima odlucuje grupu.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
vise se radujem ovoj grupi nego npr united-molde-malatja.. Prolazimo ovo! Napred Partizan!
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
545
Reaction score
983
Ova crtana akcija iz koje smo dali gol u ovoj zajebanoj situaciji, pokazuje karakter ekipe.
Idemo na prolece. Sa jos nekim pojacanjem ozbiljno mozemo da igramo.

Da dodam.
Ima puno boranije u drugom sesiru. treba to sa presisamo sve.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top