Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.709
Reaction score
29.401
Локација
Beograd
Suma je musliman, a njima vera dozvoljava da imaju više žena, tako da on problema oko žena/devojaka nema...

Da...problema doduše tu (oko viška žena) nema, ali je zato takođe tu i znatno više nekih određenih ,,obaveza,, prema tim ženama, pa onda zato umor zna da stigne na fudbalskom terenu, ali...

He, he, šalim se malo, svako ima pravo na privatan život, ali verujem da je Suma ipak mislio na istu žensku osobu kao svoju grlfrend ili vajf, jer možda mu je ona prvo bila devojka pa su se posle ,,uzeli,, i postala mu žena, a možda žive nevenčano pa onda može da bude i jedno i drugo - samo nek se oni lepo slažu i Suma da bude odmoran za utakmice, i onda lepo i njima i nama! :D

A i Sejduba kad priča Engleski, ipak to nije njegov maternji jezik, tako da grl, grlfrend, vumen, vajf...to mu dođe to, možda čovek ne ,,ubode,, baš uvek pravi termin...
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Kakva poezija od igre, i onda na kraju onaj sok gol, bukvalno sam vec poceo da razmisljam kako da se imobilisem da ne bih polupao sve po kuci ako daju i taj drugi... Ne moze s nama drugacije. :D

Savo je svima zapusio usta, mislim da je njegova glavna prednost u odnosu na ostale trenere to sto je izuzetno namazan i ume sa ovima iz uprave da barata. Na sve to je doveo preozbiljan strucni stab, mi nismo nikada bili ovako fizicki spremni, pogledajte istrcavanja u poslednjim minutima svakog meca. Tvrdim da je fizicka sprema taj faktor X koji pravi igraca od Urosevica npr., a ostalima podize kvalitet za bar 20%.

Veceras me je na pocetku malo uplasilo kada sam video da su ovi njihovi dosta krupniji od nasih igraca u veznom redu, ali kretnjom bez lopte smo im razbili svaku koncepciju.

Ono sto bi bio najveci dobitak iz ove sezone po meni je da napravimo model igre koji bi se ucio i u skoli fudbala, tako da dobijamo igrace obucene da igraju u prepoznatljivom sistemu!
Takodje, izuzetno je bitno kako cemo uraditi narednih par prelaznih rokova, nadam se da su u upravi skontali koliko ce ovih 6 meceva podici cenu svim igracima, i da se ne sme stedeti na igracima poput Natha npr. i srljati sa prodajom mladih igraca...

Stojkovic - u poslednje vreme brani toplo-hladno, kiksirao je i veceras kod tog jedinog suta, ali ne sumnjam da ce vratiti kad bude najpotrebnije nekom njegovom ludackom odbranom. Dve dobre intervencije glavom.
Urosevic - kao sto rekoh, mislim da je fizicka sprema nesto sto ga je lansiralo da bude bar 50% bolji igrac. Konstantan tokom cele sezone!
Pavlovic - umesto da on protiv protivnika izgleda kao dete, tako oni izgledaju pored njega. Sto neko napisa gore, ako ga prodamo ispod 15M, zapaliti stadion i sve u PM!
Ostojic - bez greske!
Miletic - odgovaralo mu je veceras sto nije imao nekog brzanjca po svojoj strani, pa je mogao par puta da se i ubaci iz drugog plana, zatvorio lagano sve pozadi.
Zdjelar - radi izuzetno nezahvalan posao, tesko je golim okom videti to sve, ali dovoljno govori da nam za ceo mec nisu stvorili nijednu sansu, pohapsio je sve sto je mogao. I na sve to, sto Stojance rece, nije odmorio ni minut ove sezone!
Natko - jos jedna perfektna partija, svaki potez filigranski odmeren... vec me hvata tuga kad pomislim da ima 30+ i da necemo moci da ga gledamo jos 10 godina, treba uzivati u svakoj njegovoj utakmici. Vrhunski profesionalac!
Tosic - popravlja se iz meca u mec, steta za onaj zicer. Dosta je pomagao sa presingom.
Asano - veceras najmanje zapazen, ali to ne znaci nuzno da je bio los, dosta se trosio i napadao njihove stopere, uostalom njegov skok je prethodio prvom pogotku.
Suma - korektna partija, ne moze svaka da bude kao derbi.
Sadiq - pokazuje zasto Savo toliko veruje u njega, zaista donosi jednu specificnu dimenziju igri, jako nezgodan za cuvanje, ali opet ti ziceri ostaju kao velika mana i pojesce nam dosta zivaca sigurno.

Scekic - nista posebno, cini mi se da je i kasnio kod onog njihovog pogotka.
Markec - lepo prodrmao na svezinu, stvorio par lepih sansi.
Brezancic - odlicna Savina minijatura, odigrao tu neku poziciju "defanzivnog krila"

Zaista je uzivanje gledati ovakav Partizan, vidi se da Savo ima sve konce u rukama, na klupi imamo izuzetno upotrebljive i mlade igrace, i treba da uzivamo sto vise, nazalost kod nas lepe stvari kratko traju... Lep poklon Partizanu za rodjendan!

P.S. Ima li negde highlights sa svim nasim sansama? Neko je okacio ranije ali sa Bleacher Report ciji YT kanal nije dostupan u Srbiji.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Srecan nam rodjendan i hvala momcima i Savi i njegovom stabu na najlepsem poklonu.

Ne secam se kada smo ovoliko sansi napravili sansi na gostovanju bilo gde a kamoli u Evropi.
Bravo majstori!
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Sve pohvale Zdjelaru. Covek je jedan od kljucnih igraca ove preporodjene ekipe. Bukvalno gledajuci na sta je licio pre 6-9 meseci i danas je nebo i zemlja. Decko igra na nivou Lige Sampiona sto se tice trke, agresije... Samo pogledajte heat map u prilogu, kao i procenat uspesnosti paseva 93%!!!! Ja sam duboko verovao u Savu prvenstveno jer ga krasi neverovatna ljudska a i fudbalska inteligencija, elokvencija, znanje i iskustvo igranja fudbala na najvisem nivou, kao i zavidan strucni stab sa fokusom na fizicku spremu (napokon!). Danas je jedan od najlepsih dana u mom zivotu kao navijacu Partizana, a zivim 25 godina! Hvala vam svima momci, od strucnog staba do svakog igraca sto ste mi ulepsili ovaj tmuran dan u Amsterdamu! Pozdrav svima!!!

Погледајте прилог 6947
Nadam se da ce Sale i Celavi sledecu tekmu u veselju gledati sa tribina, obavezan im je predah.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Ovaj sistem igre je doktorski odrađen. Sad nam treba alternativa ovom planu, ajmo Zdjelar, Suma, Natko u 4 3 3 sistemu!
Ajmo tako na AZ u gostima!
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
359
Reaction score
1.521
Локација
Novi Sad
Sta bi tek radili da imamo 11 igraca, kad ovako kidamo sa 10???
Pogledao sam utakmicu jos jedanput, Asano ni jedan valjan potez,a takav je od pocetka sezone, uglavnom.
Moguce da decku ne odgovara pozicija krila, kao Sumi sto nije kod Djukica...
Lazar je igrao u prvom mandatu levo krilo,njega i Ficu Stevanovica bih ja licno koristio na toj poziciji,a Asano da sa klupe ceka priliku umesto Sadika.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Karte za Mančester u gostima se i dalje ne mogu kupiti.
Пу! :mad:

Ја се искрено надам да наши фудбалери не читају овај форум. Ми већ укњижисмо 3 бода против Мачестера. Очигледно је да Манчестер ово такмичење не занима превише. Ту чињеницу треба искористити и уз пун стадион, уз услов да будемо здрави и комплетни, дамо све од себе, а чињеница је да нам "Енглези" леже, у најмању руку освојимо бод.

П.С: Срећан рођендан ПАРТИЗАНЕ :pfc:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Savov Partizan je ono sto je Djukic (trener za spasiti ekipu od ispadanja) pricao. Mi smo Partizan, idemo po protivnika. Ne mogu ni da zamislim sta bismo radili sa golgeterom i ofanzivnim desnim bekom i plus Markovicem na krilu kad udje u formu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top