Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Na stranu sve ali mi ako izgubimo od Man utd tamo u engleskoj gotovo sigurno ispadamo iz Evrope.. jebem ti ovu utakmicu

Ma jos je sve u nasim rukama. I ako tu utakmicu u mancesteru prokockamo, ima jos revans sa AZ-om. Njih ako ne mozemo pobediti mi nista nemamo da trazimo medju zadnjih 32.

Mada ovaj mancester kod kuce igra ko u gostima, ako nasi igraci odigraju ko danas bice i tu veselo. Samo, do tad ce da im se oporave Pogba, De Gea i Matic.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Inter, Augsburg, Plzen... nastavite niz...
Pobednik nad pobednicima u ovakvim utakmicama je Petrazalka ili Artmedia ili kako se to govno od kluba zvalo. Nivo nesrece koji nas je zadesio tad ne moze da se meri ni sa cim, do danas mrzim i strecnem se kad cujem bilo sta vezano za Slovacku i njihov usrani fudbal.

Inace iz nekog razloga RTS nije pokazao ni usporeni snimak, a ni kasnije analizirao situaciju koja se desila 30ak sekundi pre nego sto je ovaj izblokirao Mileticu sut rukom. Garantujem da je cista ruka, penal kao nebo!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Svi znamo sta je bilo posle 0-1 za Njukasl na JNA :D

Dobra utakmica, usli smo kako treba, pametno i smireno. Polako pojacavali igru prema napred.

Hvala igracima na dobroj partiji, bili smo onaj Partizan koji zelimo da gledamo, ali smo nazalost bili i onaj Partizan kojem malo fali. Nadam se da u sledecim utakmicama nam nece faliti nista i da cemo ostvarit povoljne rezultate,...

IDEMO DALJE!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.860
Reaction score
13.575
Ma jos je sve u nasim rukama. I ako tu utakmicu u mancesteru prokockamo, ima jos revans sa AZ-om. Njih ako ne mozemo pobediti mi nista nemamo da trazimo medju zadnjih 32.

Mada ovaj mancester kod kuce igra ko u gostima, ako nasi igraci odigraju ko danas bice i tu veselo. Samo, do tad ce da im se oporave Pogba, De Gea i Matic.

Nek se oporave i nek izadju u najjacem sastavu samo nemoj da se brane ovako sa 5 pozadi kao cigani....nek se otvore ako imaju muda pa da vidimo ko ce koga. Pun mi je kurac vise tih ekipa sto kalkulisu protiv nas i zabiju se u svoj 16, otvorite se jednom mamu vam jebem precenjenu !

Sto se grupe tice vazno je da Astana uzme bar bod Alkmaru kod kuce u narednom kolu i da mi ne izgubimo u Mancesteru. Inace juriti 4 boda manjka dva kola pred kraj je pretesko mada cak i u toj situaciji verujem da ova ekipa moze to da ponese na svojim ledjima ! Najbolji fudbal igramo u grupi do sada !
 
Последња измена:

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.751
Reaction score
19.270
Локација
Nickname
E ovako. Od malena slušam o finalu KEŠ-a 1966, osvajanju Mitropa kupa itd.
Nadao se da ću tokom svog života dočekati Partizan u vrhu Evrope, bar u polufinalu LŠ. Zamišljao kao klinac pobedu nad Barselonom, Milanom na prepunom stadionu.
I večeras ispratim dominaciju nad jednim Mančester Junajtedom.
Ali kurac. Mi smo Partizan, jedna veoma baksuzna ekipa. Tim koji vodi i na kraju izgubi finale. Tim koji promaši zicer za pobedu protiv galaktikosa, i to relativno skoro, u 21. veku, kada je počeo veliki razdor izmedju bogatih i siromašnih.. Tim koji jednom u 5 mečeva ima normalno sudjenje, jednom u 20 ima sreće kod sudijskih odluka. Tim ništa slabiji od AZ, direktnog rivala za prolaz dalje. Ali tim koji umesto 6:0, bude darežljiv i dobije 2:1.

Klub sa najčeličnijim navijačima na svetu. Ljudima koji svašta preživljavaju. Trpe i čuvaju u sebi veliku nepravdu. I tako do svakog narednog ovakvog meča kad se opet vrate na prvobitnu misao o pobedi. A nepravdu odlažu i odlažu, kao da će doći dan kad će se našem Partizanu vratiti za sve. Danas je bio idealan trenutak, ali ostalo je sve po starom.

Ja posle svega ovoga mislim da neću dočekati Partizan u vrhu Evrope. Bićemo u dosta slučajeva David protiv Golijata, ali ne i Aleksandar Makedonski. Prosto nas ne vole. Ne žele nas u vrhu. Jer su pičkice koje ne žele viteštvo i borbu u sportu. Mlakonje koje furaju isti monotoni fazon non-stop. Jebao vas vaš Mančester.

A nama ostaje da budemo to što jesmo, navijači Partizana. Kluba uz čije ime obično uskliknemo Šampion. I ne znamo ni sami zašto kad u stvarnosti ipak nije tako. Ali valjda smo neiskvareni pa osećamo prave vrednosti, bar onakve kakve bi trebale da budu u nekom trenutno nepostojećem, imaginarnom, ali u isto vreme i pravom svetu sporta.

Tako da kad se uzvikne Partizan Šampion, to nije tek tako reda radi. Mnogo vrednosti ta naša uzrečica nosi. One prave, viteške, kakve danas u ovom okrutnom svetu skoro da i nema.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Nervirao se - da. Nezadovoljan nisam. Nagledao sam se ovakvih utakmica ne zna im se broj.
Uvek je falio taj gol. Mi kada I imamo tog igrača koji ume da ga stavi, keshiramo ga za 6 meseci.
Ali....drzava ti da milion godišnje pa ti pobedi Man U. Aha!
Koliko para ovo je i previše muzike. Bravo momci. Na poluvremenu sam bio ljut na ćelu ali više ne. Odigrali su odlično drugo. Prebacili su moja optimisticna očekivanja. Čak me je i Sadik Slogirao sa onim sutevima van 16. odkud sad to?
Samo nastavite da igrate taj fudbal! Nikad zvizduka.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Još samo ovo, Sadik i Suma obrukali štopera od 80M. Bravo momci!

Тачније, штопер је од 87 милиона евра :
Capture.png


Кад погледам ту цифру видим колико ми бедно ценимо Павловића (хтели смо да пристанемо на 5,5 милиона евра). Он 5,5 милиона, а ови кршеви по 50 и више. Оставио сам на слици да видиш колико је плаћен Бисака, који није имао везе ноћас (55 милиона евра). За Павловића испод 15 милиона не почињати уопште преговоре.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top