Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.450
Reaction score
4.802
Mislim da su Urošević, Miletić, Ostojić i Natho odigrali najgoru utakmicu u karijeri. Iako se na loše partije Miletića polako privikavam, veoma neprijatno me je iznenadio Urošević koji je danas bio totalno pogubljen. Natho se nije video. Ostali manje-više solidni, Suma ponovo najbolji.
Mislim da smo danas završili ovogodišnju evropsku priču, jer će u zadnjem kolu Mun izvesti treći tim protiv AZ i izgubiti utakmicu, ako mi uopšte i dobijemo u Holandiji.
 

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
94
Reaction score
120
Локација
Kragujevac
Ocekivao sam bolje napred, samo 2 suta za 90 minuta, nijedan u okvir, a poznati smo kod Sava po napadackom fudbalu. Realan odnos snaga, treba reci da smo i dobro prosli, mnogo dobrih sansi su promasili. Grobari i navijanje :respect
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.684
Reaction score
22.971
Локација
Академија
Манчестер одиграо најбољу утакмицу у ЛЕ баш против нас. Неправда. Неупоредиви су били у односу на утакмицу у Београду.
Утисак вечери је ипак то што је 1.000 наших навијача на 3:0 успевало да надјача њихових 60.000. Орило се "Најбољи тим, то свако зна, најбоље игра Партизан. У сваком граду овога света он неће никада остати сам." За анализу утакмице биће још времена. Напред Партизан.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Jednostavno prejaki su..i realno da nisu povukli rucnu mi bi prosli gore nego musavi u Londonu..ovde se zaista vidi klasa..drugaciji nacin treniranja verovatno...prosto mi je neverovatno da se njihovi igraci onako tecno i brzo krecu..nama ostaje da probamo da izvucemo nesto iz ovog poraza..krenuli smo konacno da igramo ofanzivno i napadacki pa ne bi bilo lose da nesto od ovoga Savo i primeni u taktici..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Bravo crno-beli. Man UTD koji je ipak u usponu forme izvodi prvi sastav da reši prvo mesto. Mi tu nemamo šta da tražimo, napadači kao Rašford i Martial su klasa za našu odbranu, pogotovo na domaćem terenu. Nismo se obrukali, da su izveli kombinovano možda bi i do bodova.

Pozdrav za sve koji ste urlali onako, svaka čast za podršku, kapa dole. Nije ništa gotovo, imamo AZ pa šta bude neka bude! :navijac :napred-partizan:
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
637
Reaction score
271
Локација
Crna Gora
Rutinirali nas. Nazalost ocekivano.

Uz svu nasu nadu i paljevinu, kad se podvuce crta ova ekipa jedino vrijedno sto je uradila je vrhunski derbi.

Ostalo, truba...
Minus 10 u prvenstvu, sigurno izduvali za prolaz grupe LE i eto, dzaba sve.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.353
Локација
U pizdi materini
Najbolji deo Partizana u Mančesteru je bio ubedljivo onaj na tribinama. Rezultat realan, za bolje nismo, teraj dalje, uprava napolje.
 

Blok22

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
34
Reaction score
38
Локација
Humska 1
Uspesnost dodavanja lopte duze od 10m 4%. Ispustena pobeda protiv AZ verovatno kljuc svega. Ovi kad rasrafe one kozojebe izvesce treci tim u zadnjem kolu. Idemo dalje!
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Vreme je da Brežančić počne da igra i zarađuje platu a ne da služi za atmosferu.Urošević je danas kriv za dva gola.Pokušao je Savo da spreči njihove prodore kroz sredinu sa Ščekićem i Zdjelarom ali to nije uspelo zato što su previše spori i ne čuvaju igrača na preuzimanje nego prostor.Kod trećeg gola je Miletić čuvao Rašforda umesto da pazi na bok, tu je morao onda Šćekić ili Zdjelar da čuva Rašforda, ogromna greška u postavljanju.
Imamo kontru i subotička vedeta otima Sumi loptu.Neverovatno.
Gore je neko napisao da Milošević pravi mesto Sumi da ga prodamo.Pa Suma je i danas bio naš najbolji igrač i jedino se nismo plašili kad je lopta kod njega.Tako da nema potrebe da mu pravi mesto, pošto on uvek ima mesto da bude u prvih 11.
Nije smela da se menja stara postavka sa Natkom i Zdjelarom u centrali, tako bi imali mnogo više loptu u posedu i bili bi mnogo opasniji u napadu.Promenili smo, počeli sa defanzivnom taktikom i izgubili.
Još treba da se radi da se približimo ovom nivou fudbala
Volim Partizan!!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Rezultat mnogo bolji nego igra. Nazalost to dovoljno govori kakvi smo bili. Ali to nam je realnost. Prva dva gola uzasna na nacin kako smo ih primili, posebno onaj drugi. Treci je majstorija Rasforda i kako treba da se sutira u takvim situacijama. Mi bez prave sanse na celom mecu. Neki pokusaji, nista posebno sa par upropascenih dobrih prilika za kontru. Najbolja sansa Suma onaj sut u prvom poluvremenu. I to je to.

AZ je vec u velikoj prednosti u odnosu na nas i jasno je sta nam preostaje u poslednja dva kola. Samo pobede i da se nadamo da AZ nece dobiti u Mancesteru. Da li mozemo? Verujem da mozemo.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.441
Reaction score
2.200
Dobro je sto nismo popili petardu igra nikakva nekako jos da dobijemo raspalu Astanu i to je to za ove godine ostali smo u borbu za domaci kup drugo nazalost smo propustili.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.613
Najveci kompliment Partizanu je veceras stigao upravo od Mancestera jer je odnosom prema ovoj utakmici pokazao da imaju vece postovanje prema nama nego sto mi nekad imamo sami za sebe. Ne bih u ovom momentu da prozivam bilo kog igraca niti ima potrebe za tim, neko takticko vidjenje cu dati kad se ohlade glave ali jasno je da fali jos promena u selekciji da bi Partizan igrao onako kako je strucni stab zamislio, a nase nestrpljenje u tom pravcu nije nista novo i dobro je sto nismo zadovoljni i sto zelimo jos vise jer Partizan mora, moze i treba jos vise od ovoga.
Nismo bez sansi, mozemo do pobede u Hagu, a onda Astana ovde nece preziveti i sve oci ce biti uprte na duel u Mancesteru. Ja verujem, idemo dalje.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
United izasao sa najjacim sastavom do sad u LE. Mi smo htjeli mnogo ali oni su jednostavno mnogo bolji od nas na svaki nacin. Igracima nemam sta da cestitam, izgubili smo i to ubedljivo al necu ni da im zamjerim. Treba ostati realan, nase mogucnosti nisu tolike da mi uzmemo bodove Unitedu u gostima. Rezultat je na kraju pristojan kako je moglo da bude. Bilo je lepo nadati se cudu proteklih dana, medjutim sad kad se podvuce crta jasno je da smo svoju sansu prokockali u Beogradu. Tako je kako je, idemo dalje. Volim Partizan!
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Lose momci :/.

Ja ne znam kako je to izgledalo na TV-u, ali ovako sa stadiona je bila katastrofa.

Ja mislim da je ovo pre svega bila Savina lose postava koja nas je kostala mec. Strana sa nathom i urosevicem protivnik je radio sta je hteo, svaki napad stopostotna.

Savo je postavio ekipu tako da „zaustivi“ mancester umesto da postavi ekipu gde smo mi jaki. Ons 4-4-2 formacijaje ocaj, nista nije funkcionisalo.

moram opet pogledatirelrizu na tvu.

Navijanje ekstremno slabo. Njihovi 2-3 soma mnogo glasniji i pevali non stop.

vece da se zaboravi. Pozdrav
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top