Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Blok22

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
34
Reaction score
38
Локација
Humska 1
Igrac vise vadis Natka a uvodis stopera i igras bunker. Cemu izmena Suma-Scekic, od tog trenutka ide bunker. Stojkovic ?????
Katastrofa
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Utakmica koja je idealan primer razloga iz kojih ja već godinama ne gledam fudbal... Imati igrača više i 0:2 na 10 minuta do kraja pa popušiti-to samo klub iz Srbije može a Partizanu bas ide od ruke!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.398
Локација
Македонија
Samo Partizan moze da projebe svoju savrsenu evropsku utakmicu gde ima rezultat od 0-2 igraca vise i velika sansa da sam odlucuje o svoju sudbinu u Evropi u zadnju utakmicu.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
228
Reaction score
1.732
Локација
Kraljevo
Милошевић апсолутни кривац. Сељачки бункерашки менталитет чим је испливао при првој измени, предосетио сам шта ће бити. Кад видим Стојковића да одуговлачи са лоптом, преврне ми се желудац. Јбм. матер, нема ствари које више мрзим. Као да смо неки ПингПонг бункераш. То јајарање утиче на све играче. Подсвесно прихватају играчи да су гори, чим краду време. Фајтајте се као мушкарци, без крађе времена, а не да играте као да сте јајаре из Радник Сурдулице. О првом голу, речи немам. Измене да Милојевић позавиди. Сума, Тошић, Натхо излазе, улазе Брежанчић, Вујачић, Шћекић. Срећа па више није има дефанзиваца и измена. Како је кренуо, имам осећај да би их 11 убацио да може. Милошевићу срам те било. Другу утакмицу губиш идиотским постављањем игре.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Znači Suma i kako neko napisa Sadik nas koštali proleća jer su bili sebični.
Gde su bili sebični?Suma je jednom mogao da dobaci ali je šutnuo fudbalski.Sadik je sve fudbalski odradio i ne vidim kome može da dobaci.
Čim je Suma izašao, nabili su nas u 16m.To nešto govori a vi razmislite, šta?!
Nemojte samop biti nerealni i da pljujete čoveka svaku utakmicu a odigra dobro.Tvrdim da nije menjao Sumu da bi dali još jedan gol.A ja krivim i Pavlovića i Ostojića kod one situacije, trebali su oni da udare loptu glavom, ne mogu da se oslone na Stojkovića koji je još u prvom izleteo i vraćao se i grešio.Čak i drugi gol.Lik dribla Ščekića, izlazi mu Pavlović, ovaj upućuje centaršut, lopta prolazi pored Ščekića i Zdjelara koji su morali da je izbace, jebeni Vujačič se sapliče i kasni, igrač beži Ostojiću i daje gol.Od 4 igraca nijedan nije uradio šta treba
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Savo od doktorata do ponavljača. Potpuno ubijanje i neutralisanje protivnika 70+ minuta i onda katastrofalne izmene, uz neozbiljnost u napadu. Ko nas jebe, kad smo glupi ko kurac.
Rispekt za Poljaka.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Savine izmjene su bile skandalozne, blago receno..jbg ipak mu je ovo prvi posao.

Veceras nismo ispali nego u Bg 2-2 jer ce AZ pobijediti smrdljivi United svakako.

Dok smo udruzenje gradjana nema fudbala i to je to.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.569
Reaction score
770
Локација
Niksic
To je ta razlika izmedju amatera i profesionalaca, amaterima uvijek fali ono nesto malo...
Ovo je veceras izgubio trener koji je unistio momentum koji smo imali i vratio u zivot nokautiranog protivnika sa igracem manje.
Nesto manji, ako ne podjednak krivac, je i nas golman koji nije vise za ozbiljan fudbal.

Ukratko, bruka i sramota. I onda na konferenciji za stampu trener kaze da ekipa ide od sjaja do ocaja... pa ti tako dirigujes care!
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Mozete da pricate protiv Sume koliko hocete,ali kada je on izasao iz igre mi smo postali totalno bezopasni! Mada za ono nedodavanje lopte Asanu bi mu usi iscupao na poluvremenu! Sve ostalo je odradio majstorski,steta za onu stativu,mogao je i tu gol da postigne da je bilo malo vise srece.
Sadik nije stao! Decko je toliko lopti osvojio,odlozio na stranu,toliko duela dobio,pretrcao silne km,zamalo i gol da da,nemam jednu rec protiv njega da kazem.
Ali desna strana Tosic-Miletic je bila kriminalna! Probijali su nas kako su hteli. Jedva sam cekao da izadje Tosic. Savo ziherisao na kraju. Nije trebao toliko. Ali da Stojke nije primio onu glupost pobedili bi 2:0. Mnogo sam besan i razocaran. Toliko mleka stvoris i onda sve prospes za 5 minuta. Tuzno i tragicno.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Stvar mentaliteta, kada je strah od pobede veci od straha od poraza. Savine izmene nisu krive za ovo u fudbalskom smislu, ali su poslale ruznu poruku ostalima na terenu da smo cave. Suma takodje nije kriv za svinjariju koja se desila, ali je potpuno pogresan igrac za Partizan. On ima samo jedan interes. Ko je njega doveo, o Partizanu ne zna nista. Mi smo u fudbalu definitivno klub na pola puta, nismo losi ali nismo ni dovoljno dobri, ni tim, ni razne uprave ni navijaci...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top