Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.968
Reaction score
25.955
Локација
ante portas
Zanimljivo da mlada ekipa AZ nije gubila strpljenje, nadu i glavu čak i na 0-2 . Igrali su svoji igru,gradili strpljivo napade, verovali.
Vratilo im se.
Sa druge strane mi smo verovali i radili na terenu odlično sve do 87' minuta,kada smo našim kukavičkim strahom i mentalitetom prosuli sve .
I to su oni najiskusniji najviše zakazali.
Nama treba mentalni trening koji će od pilića da napravi leoparde,ako već lavovi ne možemo da budemo.
Da smo išli po taj treći gol mesto što smo se ko kukavice branili poslednjih par minuta možda bi nas fortuna i nagradila.

Još ne verujem šta smo uradili...
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Prvo.... Dizanje AZ-a u nebesa...nisu nikakav bauk, sto se i sinoc videlo. Jedna od najciganskijih ekipa protiv kojih smo igrali. Ili su oni prosek ili smo mi mnoooogo opasna ekipa, koja ih je ubila. Ako je ovo drugo, zasto hvaliti njih kad smo mi duplo bolji.

Pobedili smo sami sebe (nereseno je kao poraz).

Igraci su bili previse opusteni u ll pol., sto je dokaz nase snage, a onda su upali u frku, jer nisu psihicki pripremljeni za ovakve stvari - psihicki pripremljeni da privedu kraju utakmicu protiv ekipe koja ima 24:0 na poslednjih 6 tekmi, a mi je oducili od fudbala.

I najvaznije, a najpogubnije, ta evropa nam je bila kao neki beg iz ovog namestenog prvenstva, gde smo mogli da pokazemo (i pokazali smo) da igramo najbolji fudbal u Srbiji i da smo dosta prisli evropskom fudbalu.

A sad nazad u zabokrecinu, blato i mulj LLSLS...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.441
Reaction score
2.200
Danas mi je jos vise krivo za jucerasnju utakmicu, da je nas golman bio blize gol linije lopta bi mu isla u ruke. Jedini i dezurni krivci su on i trenera sa njegovim epohalnim izmenama.Treba se za prolece razmisljati za dobrog golmana, napadaca, veznjaka i solidne odbrambene igrace.Mozda je i dobro sto se onako zavrsilo bila bi jos veca tragedija na prepun JNA da se kiksne od Astane i plus raspali mancester da izadje sa juniorima protiv holandjana.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.080
Reaction score
15.768
Локација
Храм фудбала
3hvajg.gif

3hvadg.gif

A Ostojic koji pusta igraca i vraca se na gol :(
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
765
Reaction score
2.842
Локација
Banja Luka
Kriv je Savo sa svojim izmenama.
To je i sam izjavio.
Ja ga ne bih dirao, jer nas je on dovde i doveo.

Nismo prošli dalje, ali nije katastrofa.
Imamo finu zalihu bodova za naredne kvalifikacije.
Treba se pojačati na zimu.

Biće to ok na proleće.

Sa Sumom bih se pozdravio.
Zasto sa Sumom molim te lijepo?Pa dok je Suma bio u igri igrali smo fudbal,dao je gol,imao par asistencija,ako vec pljujemo onda pljujmo Tosica,Stojkovica...
 

BandidoIvicaIliev

Početnik
Учлањен(а)
19.10.2019
Порука
37
Reaction score
36
Локација
Beograd
Иако ме боли свака ћелија у телу, САМО ТРЕБА ЈОШ ВИШЕ ВОЛЕТИ ПАРТИЗАН!!!!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.867
Reaction score
13.604
Sad kad se glava malo ohladila (ali samo malo) meni je najveci utisak da ne moze jedan covek da za par meseci promeni mentalitet vecini igraca koji su odrasli na ucenjima bata djorine skole fudbala. Isto ovo od sinoc se desilo i u Norveskoj i u Turskoj ali smo tada prosli dalje pa niko nije obratio paznju na to. Verovatno je veliki uticaj na one izmene juce imao Djuricic, Savov pomocnik. Dakle i u nasem strucnom stabu isto kao i medju igracima postoje likovi koji po nekoj naucenoj navici u najtezim situacijama pribegavaju bunkeraskom i krajnje kalkulanstskom stilu igre. Imas 2-0 i igraca vise, a ti uvodis dva visoka spora defanzivna igraca umesto da pojacas vezu brzanjcima kao Stevanovic i Lutovac i ubijes ih naocigled citave Evrope.... Livada bre eeeej livada je ostala na njihovoj polovini, nigde zive duse osim onog nihovog srecnog golmana, situacija perfektna da uzivas u kontra-napadima, da uzivas u onome za sta tvrdis da ti je najveca snaga......
Suma me jeste iziritirao par puta svojom sebicnoscu ali covek je okretao mozak holandezima, dao gol, sa njim smo imali neku ostrinu u napadu i kad imas takvog igraca koji zna da namuci protivnika onda taj protivnik nema toliku slobodu da krene napred kad zna da mu iza ledja vreba igrac sposoban da postigne gol... Ajde Savo malo vise hrabrosti ajde protiv Astane svih 90 minuta bez podizanja rucne, ajde vise taj napadacki fudbal koji obecavas i koji si u dobroj meri doneo ali ocigledno ne u potpunosti.
 
Последња измена:

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Moram opet da opljunem Stojkovića.
Ovi su se malte ne bili već predali. Ovi pokušaji baloni preko celog terena nije njihova igra i to su očajnički trzaji.
Pavlović I urošević su do tada odigrali savršene utakmice. Nisu vršili pritisak na igrača AZ jer je to bila jedna bezopasna situacija... Nisu mogli da slute da naj iskusniji igrač i kapiten tima je ostavio ceo gol otvoren i nebranjen!
Taj kiks I'm je dao nadu a u naše igrače uneo nesigurnosti i paniku.
I da je Savo obuzdao bata đoru u sebi i ostavio sumu, to ništa ne menja ovu situaciju i u istim govnima bi bili.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Suma us natha je ove sezone daleko nas najbolji igrac. Jeste da nema sut i da ne zna da da zavrsni pas, ali je kljucan u kontra napadima i zna da izdribla 2-3 igraca... mi boljeg naci necemo od njega.

Mi ako hocemo da igramo ovaj tip fudbala koji savo forsira onda moramo kupiti kvalitetne bekove letos. Moderni bekovi koji znaju da izdriblaju igraca i pomognu u napadu a ne limitirani igraci koji pucaju loptu u sesnaesterac pa sta bude.

Ne mogu momcima da zamerim nista, cak ni savi. Jeste on izgubio utakmicu juce losim izmenama, ali isto tako je neverovatno kako je poboljso igru ekipe koja je pod drugim trenerima izgledala ko grupa petoligasa.

Jebes ga. Lekcija za trenera i nase igrace. Ako mozemo da zadrzimo asana, sadika, natha i sumu do slece sezone bilo bi super. Da se ekipa uigra, razumeju sta trener trazi od njih i da postanemo malo efikasniji sto se tice gol sansi. Ima potencijala i za sad postajemo bolji iz meseca u mesec. Do 80. minute mi smo protiv AZ-a igrali mozda i najbolju utakmicu ove sezone. Samo tako da nastavimo.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
AZ je jaka ekipa. Uostalom kvota sve govori. Mi smo dobri. Bas nezgodni, kad igramo u formaciji u kojoj smo navikli 4-2-3-1. Cim krenemo da rotiramo, sledi raspad sistema, a to se Savi ponavlja vise puta. Valjda ce konacno nauciti da menja poziciju za poziciju igrace, da se dodatnom energijom i novim golovima bolje branimo nego sa trecim stoperom i trecim zadnjim veznim ili drugim levim bekom. Izjava koju je dao posle utakmice ukazuje da je naucio. Mada smo ispali amaterski, razloga za optimizam ima. Ocigledno je ekipa znatno bolje pripremljena i selektirana u odnosu na proslu sezonu, i trebalo bi da igramo sve bolje kako vreme odmice. Imamo mlad tim. Od ovih 30+ jedino bih Natha ostavio sledecu sezonu (Tosica ako pristane na 5 puta nizu platu i rotaciju). U rotaciji imamo Popovica (20), Dingu (21), Sehovica (19), Pesukica (21), Ivanovica (24), Jovanovica (20), Stanojlovica (17), Lutovca (22), Lakcevica (20), Gigica (22). Od njih desetorice da napravimo 2-3 igraca da vrede, uz ocekivani dolazak Rajkovica, i jos 2-3 kvalitetna pojacanja, bice to top ekipa. A najveca pojacanja ce biti upravo Fica, Lazar Pavlovic, Sadik koji tek treba da nadodju. Strahinju Pavlovica ne spominjem jer ce njega verovatno prodati. Lazar Markovic kad se vrati, od njega ocekujem najvise. Zdjelar (24) i Asano (25), takodje mladi igraci, pred kojima je jos mnogo fudbala. Zdjelar sve bolji, Asano takodje. Ipak ni on ni Sadik nisu igrali godinama standardno. Ima ova ekipa potencijal. Uz dobar skauting sledece sezone mozemo imati Partizan koji dugo nije bio jaci.

Setite se kako smo kod Djukica bili losiji iz nedelje u nedelju, dok se gubila ona Nikoliceva uigranost, a Djukic je prosipao price da ne zamera igracima. E to je bio razlog za nervozu, a ne ovo. Znas da ces za 3 meseca biti jos gori, a uprava to ne vidi. Jos ga ostavljaju da pocne sledecu sezonu, koju naravno otvori uzasno, i Mirkovic je dobio ekipu lose selektiranu, sa lose odradjenim pripremama. 90% navijaca je videlo sta ce biti ako ostane Djukic, ali uprava ne. Ovo je potpuno druga prica. Verujem da je vecina nas optimisticna sto se tice buduceg napretka.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
573
Reaction score
798
Toliko se hvalio taj AZ da sam pomislio da su maltene Ajaks.Tvrdim da smo pokazali mnogo vise i bili bolji narocito sinoć.
Na žalost,kad je njihov igrac dobio crveni pomislio sam ovo je isto kao u bg...bem te živote.Nismo se obrukali to me drži da ne puknem.Nismo kao cigani.
Tek jutros me stize sve...ne verujem sta smo uradili.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.450
Reaction score
4.802
Mi smo dobri. Bas nezgodni, kad igramo u formaciji u kojoj smo navikli 4-2-3-1. Cim krenemo da rotiramo, sledi raspad sistema, a to se Savi ponavlja vise puta. Valjda ce konacno nauciti da menja poziciju za poziciju igrace, da se dodatnom energijom i novim golovima bolje branimo nego sa trecim stoperom i trecim zadnjim veznim ili drugim levim bekom.

Suština cele priče. Savo je nekoliko puta tokom ove sezone izjavljivao da je naučio lekciju. Međutim, ponavlja iste greške nekoliko puta.
Znao je ove sezone kad ekipi ne ide da ne izvrši ni jednu izmenu ili izvrši jednu. Sinoć u trenucima kad ekipa sve kontroliše, ničim izazvan menja potpuno i formaciju i taktiku, ubacuje trećeg štopera, trećeg beka i trećeg zadnjeg veznog. Van svake pameti.
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
U 19:35 sam drugarima rekao da je nase vodjstvo od 2:0 cudo i da mi ne znamo i ne mozemo mirno privesti utakmicu kraju. Odmah sam se setio da je to neko na forumu cak i napisao pre utakmice.
Mi ne znamo, ne umemo, ne mozemo da zavrsimo (svrsimo jbg) utakmicu od koje nam zavisi ne samo ova godina, ova sezona nego i nekoliko narednih.
Pa da li ste realni da se ciganisete od 75minuta?! Ispucavamo lopte kao da smo Partizan iz Bumbarevog Brda, valjamo se ko cigani, krademo vreme ko cigani...
Do 80 i nekog minuta smo bili JEBENJASKI tim, ovi neka igraju a mi cemo pobediti. Taj mentalitet, taktika, sve kako treba. A onda kao da je neko uzeo tajmaut i nazvao nas je "precednik"...kolaps jebote!
Dva pasa nismo spojili vec smo izgubili loptu...

U 3 minuta unistis snove...samo Partizan to moze...
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
U Beogradu smo imali igraca vise pri rezultatu 2 1,nastavio je da napada i primili smo gol. U Hagu je smo imali igraca vise pri rezultatu 0 2, povukli se i primili dva gola. Jednostavno mozda trenutno ni nemamo kvalitet za ovaj nivo fudbalu i to je to, ne mozemo da ocekujemo neke nemoguce uspehe a imamo jedno centarfora, nemamp bekove da valjaju za prvu postavu a ne jos na klupi, nemamp rezervnog stopera, Stojkovicevo vreme je proslo i takodje je trebalo naci zamenu za njega jer je kiksao takodje i protiv Malatije al hvala Bogu Bog nas je pogledao, kiksao protiv cigana u derbiju, hvala Bogu te sudija svirao faul, mogao je bolje u Bgu kod drugog gola protov Az Alkmara da intervenise, i jos brdo kikseva je imao da ne nabrajam. Znaci sto se toga tice koliko para toliko muzike. Sto se tice srece, pitam se da li smo je i zasluzili, klub koji ima 3 frakcije koje se kolju izmedju sebe i mrze vise nego bilo ko na ovom svetu, onda uprave fka i kka koje se redovno pljuju, kako da ocekujemo srecu u svom tom mulju? Kad budemo sredili neke stvari u svom dvoristu onda mozemo i ocekivati srecu. Savi i strucnom stabu svaka cast na svemu sto su uradili ove sezone, vratili su veru navijacima, ali ne treba odustajati od nekih zamisli vec Partizan treba naredne sezone da bude jos jaci a ne da tapkamo u mestu. I zato nemoj ooo brinuti za nas ooo na sve te stvari mi smo davno navikli...
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Jutro posle, isti utisak. Juče je bio intervju sa Necom Mihajlovićem, čiji Herenven je dobio AZ 4:2 na strani. I bukvalno, kao po toj skici smo odigrali, odgovorno u odbrani, nismo se uvukli golmanu u krilo, sa presingom i polukontrama smo vrebali šanse... Koliko je Savo majstorski postavio igru, koliko su svi bili odgovorni, Tošić se vraćao celu utakmicu, Idrisi nije imao jedan prodor, koliko im nismo dali šansu do 82. minuta... I koliko su izmene razjebale celu koncepciju... Manje više, isti meč kao u Astani, x šansi na 0:2 za nokaut, oni totalno pali, poslednji očajnički pokušaji, prečka kao opomena, igrač više da se stane na loptu. I onda blistavi momenat Stojketa, kenj u gaće i samo pitanje na koji način ćemo i drugi da primimo. I umesto Savo da se iskenja u facu prepotentnom Vin Dizelu kako ga je pokidao, pognute glave se vraćamo u blato linglonga.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
I posle prospavane noći ne mogu doći sebi da smo ispustili prednost od 2 gola više i igrača više... Rekao sam tati na 0:2 na poluvremenu moramo dati još 1 gol kako bismo koliko toliko bili sigurni, ako nam ga daju ulazi voda u uši... I zato sam toliko kivan i ljut na one kojima je Partizan prolazna stanica, kojima je ova utakmica služila da se prodaju. O Stojkoviću tek nemam reči ali da smo ranije iskoristili svoje šanse pa ugazili bi ih kao Videoton...

Savu mogu da zamerim što je ubacio Vujačića kao petog igrača odbrane sa igračem više ejj ali onda opet vratim se u onu prvu utakmicu gde je opet sa igračem više napao iz sve snage pa smo opet primili gol. Dakle sad je drugačije rezonovao i da Stojković nije kiksnuo verovatno bi bilo to Savo majstore zatvorio si utakmicu. Nema Savo koga da ubaci sa klupe, to je tužna činjenica. Ja mu zameram samo Vujačića umesto njega je trebao Filip da uđe.

Dati mu odrešene ruke što se tiče dovođenja igrača, neka dovede bekove koji su mu potrebni za njegov sistem. Jedan zadnji vezni i špic kvalitetan koji je golgeter. Glupo je možda porediti ali moramo napraviti Liverpul za sirotinju jer imamo sličan tip napadača kao što je Firmino kojem nije primarna odlika davanje golova. Oba krila moraju biti sposobna da znaju dati gol i asistenciju.. I kad ćemo više naplatiti igru i poniziti protivnika rezultatom jer smo to zaslužili igrom.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
E ovako ljudi moji, nisam imao snage sinoć ni da udjem na forum, a kamoli bilo šta da komentarišem i analiziram posle onog sinoć.
Pre svega bih hteo da pružim veliku podršku igračima, Savi i stručnom štabu posle svega, jer koliko je teško svima nama, verujem da je i njima.

Naravno, moram i da prokomentarišem dešavanja od sinoć. Ljudi moji, ja ne mogu da verujem da i dalje pljujete po Sumi i pogotovo Sadiku, koji je juče preorao teren, bilo ga je svuda, dobijao duele, vršio konstantni presing, bukvalno terao protivnika na greške (iz jedne smo i dali drugi gol). Što se tiče sebičluka, jeste, bilo je i toga, ali ne može se reći da smo zbog toga primili golove, pustite te priče karma bla bla.
Mislim da je umor uticao na našu realizaciju, upravo zbog nedostatka snage napadačke linije, usled vršenja konstantnog presinga.

Sava baš mnogo gotivim zbog svega dobrog što nam je doneo u ovih par meseci, ali kakve su ono izmene!?? Ako se za prvu može reći da je bila sa nekom idejom (po meni logična jedino ako Natko ide na Sumino mesto, a Šćekić na Natkovo + Suma je, imam utisak, totalno ostao bez snage), šta reći za drugu i treću izmenu... Pri izlasku Tošića (čemu sam se nadao) nisam mogao da verujem da ulazi Brežančić i da se tumbaju igrači (i to nije prvi put, zaboga!)...Mislim da je Savo jako, jako pogrešio jer nije imao hrabrosti da uvede malog Stevanovića, ili bar Lutovca, koji može da šiba napred-nazad u istom ritmu bukvalno do kraja utakmice. Žao mi je što nije imao hrabrosti to da uradi, uveren sam da mu niko živi ne bi zamerio, a još više sam uveren da ne bi ni bilo šta da se zameri jer ne bi bio ovaj usrani rezultat, već naša pobeda možda čak i veća od 2-0. Treća izmena je takođe katastrofalna, jer smo ostali bez ijednog igrača koji može da zadrži loptu na sredini terena, a ujedno smo se povukli kod Stojkovića u krilo.

Taj naš strah od pobede, strah od toga da se usere sve dobro u toku utakmice, koja je bila maltene savršena do recimo 75. minuta, to nas je sjebalo (kao i uvek) + amaterska greška golmana + konfuzija usled Savinih izmena. Dok god budemo razmišljali kako da ukrademo vreme, kako da sačuvamo ogromnu prednost, umesto da je uvećamo, dešavaće nam se upravo ovo. Slažem se sa nekima gore koji su napisali da ne može taj pičkasti mentalitet tek tako da se promeni za par meseci, ali ne može ni Savo da vrši izmene koje dovode do konfuzije, straha, remećenja linija veznog reda i odbrane.

Ponavljam, ogromna podrška Savi, stručnom štabu i igračima, idemo dalje, NAPRED PARTIZAN !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top