Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Iskreno se nadam da nam se ne sprema novi Augsburg...

Ne bih da mračim, ali kad bacim pogled na tabelu posle današnjih, neočekivanih, rezultata u našoj grupi, svi preduslovi da se ponovi Augsburg su tu. Tada, pre 6 godina, bilo je dovoljno samo da ne primimo 3 gola u Beogradu i prolazimo, i mi smo, naravno, primili 3 gola. Ovo večeras protiv Flore je bila fudbalska blamaža, kojih Partizan ima ne mali broj u istoriji, ali poraz od Anortozisa bio bi fudbalska tragedija, fudbalska katastrofa, kakvih naš klub, nažalost, ima još više u svom CV-ju... Opet kažem, nije mi cilj da mračim i prizivam nesreću, već, naprotiv, da na vreme upozorim, sa ciljem da se nesreća predupredi... Apelujem i na stručni štab i igrače da pogledaju u ne tako davnu prošlost i dobro prouče tu situaciju pred Augsburg, a Stanoje se vrlo dobro seća i svog iskustva i nesrećnog ispadanja od Genka 2011., koje je proizvelo i blamažu od Šamroka. Nemojte dozvoliti da nam se opet tako nešto desi. Spremite ekipu pre svega psihološki i shvatite situaciju maksimalno ozbiljno. Jer Partizan je klub koji je imao puno ovakvih situacija, nesrećnih i neočekivanih poraza i fudbalskih tragedija. Hteli ili ne hteli da priznamo, to je i deo aure našeg kluba i zbog toga je potreban maksimalan oprez.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
362
Reaction score
1.542
Локација
Novi Sad
Na konto utakmice, trener krivi nesrećne okolnosti (povredu Lazara), a ne krivi svoj izbor prvih 11 i stav/energiju sa kojih je tih 11 ušlo u utakmicu...ne znam da li sam u životu video da se pravi četvorostruka izmena u 54.minutu (na takmičarskoj utakmici), usled toga je i utakmica završena sa 10 igrača, a ne zbog "nesrećnih okolnosti".
O tome da nemamo štopera u ekipi koji nije tempirana bomba (eventualno Ostoju) je već sve ispričano.
Još nešto...jel se seća neko kad je Rikardo ušao u 100% šansu iz igre?
Dečko je van forme očigledno, ovo je bila idealna šansa da sa klupe bar malo razbistri glavu(teško da bi bez njega odigrali gore). Ovako se ništa nije postiglo, samo je produžio agoniju.
Usled povreda u rosteru, još veći teret će pasti na njega (ako je to uopšte moguće), predvidjam mu do kraja polusezone 540 minuta na terenu, a nama grčevitu borbu za jesenju titulu i proleće u Evropi(koje nisam siguran da smo zaslužili)...nek nam je Bog u pomoći.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.209
Reaction score
33.458
Локација
vaginamandibularia
Ja znam da nisam jedan od vas koji kada pobeđujemo onda vas nema nigde da komentarišete, a kada se izgubi ili kiksne u ligi jedva čekate da pospete trenera Partizana govnima i najgorim mogućim uvredama.
Kao što je neko ovde napisao, ne moram ni da uđem na forum posle nekog kiksa, jer već znam ko će šta da napiše.
Da li si svestan brate, flora.
Ej, flora.
Kako ne napisati nesto posle ovakve bruke.
Pa nisu pripreme pa da kazes jbg.
Nismo izginuli na terenu pa da kazes jbg nesreca
Ovakvu utakmicu precutati bi bilo saucesnistvo
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.614
Имали смо одличну прилику да ојачамо клупски коефицијент пред наредне европске квалификације, а уместо тога сада стрепимо у последњем колу ове најслабије групе која је икада жребана у европским такмичењима....и не само то, бојим се да ће овај резултат психолошки толико дотући екипу да ћемо почети и у првенству да киксамо. Тотално смо пали у форми и што је најгоре крај тог пада се не назире, остали смо без битних играча, а Рикардо не личи на себе, видно је мршавији и исцрпљен...од њега нема вајде док не одмори мало дуже, а то значи тек тамо на пролеће. Могао сам да замислим и да не уђемо у групу и да оба пута изгубимо од Гента али овај сценарио нисам могао да замислим никад. Још не могу да верујем шта се десило јуче, све мислим пробудићу се и биће опет четвртак. Велика срамота за коју не постоји ни једно оправдање.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
A ovde se pominjalo da svasta moze da se desi , pa se malo kroz salu a malo ozbiljno pominjalo uz srecu na zrebu da mozemo do polufinala cak i finala . Prvi sam podrzao Stanojevića , i dalje ga podržavam maksimalno , mislim da je sa ovom ekipom uradio najviše što može .
Nije mi jasan taj pičkasti mentalitet samo koji nam postaje već standard u ovakvim utakmicama , za nas su sigurne 2 stvari , da ćemo protiv nekog velikana da odigramo vrh tekmu i da izgubimo , maks nerešeno da izvučemo i da će ovako neki anonimusi da nas dobiju , da ostvaruju istorijske uspehe nad nama .
Da se vratim na Stanojevića , podržavam ga , ide zimska pauza , ajde majstore zahtevaj i dovodi koga treba , ocekujem da promenis formaciju , hoću da vidim 352 , uostalom to je čovek najavio dolaskom , a ako nečim nisi zadovoljan u toku prelaznog roka hocu da sazoves konferenciju kao što si i za cigane kad su odlagali tekmu (mozda je bila i naša redovna pred utakmicu) , i da javno prozoves ko to i zašto buši Partizan !
O utakmici ne vredi pričati , ničim prikazanim nismo zaslužili ni nerešeno , a tek nam sledi direktna borba za prolazak dalje u 3 rangu evropskog fudbala , i onda mi pricamo o Ligi sampiona , nazalost mi smo trenutno klub za maksimalno ovo gde jesmo , od uprave , preko navijaca, rekreativnih igraca , maminih i tatinih maza koji biraju tekme i umislili da su zvezde do marketinga kluba sa sve Biljom jadnom .
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Da smo igrali kao drugo poluvreme ceo meč i izgubili ja bi ga podržavao. Ovako ga podržavam da nam vrati titulu i ode. Nikad nećemo doživeti iskorak u evropi (pa čak u Seriji C) sa njim. Najviše zbog taktike. Svedoci smo šta se Portugalu desilo kući kad se igra na bod. E jebo vas taj bod u dupe.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
361
Reaction score
963
Локација
Banja Luka
Ово је још једна утакмица у низу типа: ,, АЈД ЗАБОРАВИ"!
А ми би вољели да нешто и памтимо.
Са овим "материјалом", тешко. Оно што ми имамо (посебно) у одбрани, па таквих момака има и за радничку плату.
Ко се може сјетити кад смо направили нешто са достојним ривалом?
Много давно....
Жалосно је што је моја унука морала бити у истој просторији гдје сам гледао ТВ пренос, гледати и слушати моје нервирање и питати се шта то овај човјек толико воли.
И с таквим приступом и резултатима, како да се стварају нове генерације навијача и љубитеља Партизана????
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.614
Ово што ћу сад да напишем сигурно не би написао пре него што видим исход наредних дербија и табелу на крају сезоне али овај пораз од Флоре је прејак аларм да би се игнорисао и преко њега не може да се пређе. Станојевић треба да одради ово што је започео до краја овог дела сезоне, а онда пре зимских припрема да дођу Николић или Ивић пошто су тренутно без клуба. Ако је могло да се деси да Жељко дође у КК онда владајућа гарнитура можда може да направи сличан пропуст и у ФК. Не видим више никакву перспективу са Станојевићем. Без победе у четири дербија, једно испадање у трећем колу квалификација и пролаз у групу који је деловао као успешан све док нисмо видели где смо у односу на Гент и док нисмо видели оно јуче. У лиги више немамо киксева као раније и то је плус али плус који би без титуле остао неурачунат. Осим тога, чему се надати у Европи и ако освојимо титулу ? Да стрепимо опет од неке Флоре у тренуцима док су нам „тешке ноге“ и док „имамо пехове“ ? Како год да се окрене мислим да је Станојевић добио довољно прилике и времена и да сад на зиму треба неко други да преузме кормило.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Trenera koji osvoji jesenju titulu (nakon 4 sezone u kojima nismo bili ni konkurentni) i prezimi u Evropi, treba otpustiti i platiti mu penale u vidu cijelog ugovora, a iza toga dovesti novog respektabilnijeg, sto znači i skupljeg trenera, a pri tom jos uvijek se plaća ugovor smradu iz Stitara.
Prosto sjajni predlozi.
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Đukiću se ništa ne plaća, odakle ti uopšte to?
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Peteh tikva :D al od ovih makar nismo ispali, jos uvek
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
to je stanoje, ljudi, ej sta vam je...
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Mi prošle godine nismo ušli u evropu jer se igralo na jednu utakmicu, opet ove godine smo ušli samo zato jer se sistem promenio i ne važi gol u gostima, po onom koji je bio do ove godine mi bi ispali i taj Šćekićev gol u 90 minutu ne bi značio ništa.

Sad od naredne utakmice ne mogu ni da očekujem sreću jer nju moraš i da zaslužiš, a opet pravde nema. Verujem u prolaz ali ništa on ne rešava, ni to što nam treba bolji trener ni to što nam trebaju bolji igrači ni to što nam treba nova uprava ali ne nova kao ove što su se smenjivali zadnjih 300 godina.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Konkretno oko sinoć - Flora jebena Talin. to da si igrao sa rezervistima, moraš da preslišaš lagano, nema izgovora nikakvog

Apropo Stanojevića, više puta je rekao da je dobio igrače koje je hteo i da ih je on selektirao. Tim je jezivo sklopljen, totalno nekompatibilan sam sa sobom, iako možda talenta ne fali nužno.

Veći problem od igre je nedostatak bilo kakve vizije. Ako ćeš da pukneš od bilo koga, nije problem, dokle god vidiš da postoji neka ideja i plan. Teško je bilo kome shvatiti šta smo igrali juče, a ako se tim ozbiljno ne pojača za zimu, to nam je do leta. Igrati s ovim sastavom kvalifikacije LŠ (pod uslovom da osvojimo titulu u šta sumnjam zbog svih vanfudbalskih okolnosti ovde) je suicid u najavi.
U startnoj postavi su samo Pop i Zdjelar igrači mlađi od 27 godina a da redovno igraju (Pantić nije bio starter te ga ne računam).
Igrači kojima ugovor ističe sad na leto:
Stevanović, Lukač, Ostojić, Urošević, Obradović, Brežančić, Miljković, Smiljanić (sad na zimu ističe i nek istekne), Natho, Jojić, Pavlović, Marković.
Od ovih igrača, boldirani su starteri - tebi pola ekipe potencijalno ide na leto. Da li iko veruje u sposobnost bilo koga da se izvrši kvalitetna selekcija za zimu ili leto? Naravno da ne.

Svaka čast Stanojeviću ako izgura i uzme titulu ali ako ne uzme mi ostajemo bez ičega i tek smo onda u totalnom raspadu, te ignorisati takmičenje gde imaš lagani prekopotrebni novac na raspolaganju je dokaz velikog kockanja koje može da nam se o glavu obije.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top