Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.528
Reaction score
4.099
Локација
Ljubljana
Yebiga, pogrešio sam. Želeo sam da smo u žrebu za LŠ :D
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
760
Reaction score
2.815
Локација
Banja Luka
Nije mi samo jasno zasto se lozite da pare od evrope i transfera idu u klub. Nebitno je da l zaradili 5 ili 25 miliona. To prvo.

Druga stvar je sto nas sastav nema kvalitet da se bori na tri fronta i to bi na jesen vec osetili kiksevima u prvenstvu. Uopste se ne cimam oko zreba, sto jaci protivnik to bolje. Postoji sansa da se otvore za pojacanja.

Ako ispadnemo, opet dobro. Bicemo fokusirani samo na prvenstvo i gamad nece dodatno krasti pare od vecih transfera i evrope.
Onda najbolje da izađemo sa omladincima vec u prvom pretkolu da bi sve karte bacili na prvenstvo.Ne moze biti dobro da Partizan ispadne iz Evrope u sezoni kupanja,nismo mi neki Radnički ili Mačva
 
  • Like
Reactions: BaX

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Ne znam, nisam pametan... s Ukrajincima po pravilu prolazimo katastrofa, Turci su mačka u džaku, verujem da ovi nisu mnogo iznad Rostova..

Prvo Slovaci.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma ja sam želeo Poljake, pitanje je dal će Rusi da prodju ove Azerbejdzance.U četvrtak posle prvog meča znaćemo više.Očekujem lakšeg protivnika u PO.
Da, igra Miladinović za Ruse.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa uprava kluba se ponaša kao da vodi Radnički.

@GORAN-BL Da li mi imamo kvalitet da se borimo na tri fronta?

@garbaN aj makar neke koristi od tebe daj nam izveštaj o Sočiju. Da vidim kako si to gledao Miladinovića protiv Zenita. :D

Imamo sreće što im je prvi špic Zabolotny otišao u CSK-a, reprezentativac Rusije, fizički jaka ekipa. Vujačića bi otresao kao beba zvečku, ono što mu je Despotović radio na pripremama bi bila mala maca naspram baćuške.
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Ukoliko prodjemo DAC, ne vidim neke velike sanse da prodjemo Sochi. Zavrsili su 5-i prosle sezone u RFPL iznad ekipa kao sto su CSKA, Dinamo, Rostov, Krasnodar. Sochi gradi igru preko veterana Kristijana Noboa. Imao je 12 golova i 7 asistencija prosle sezone. Ostavili su okosnicu tima za ligu koja pocinje za 4 dana, i doveli su Victorien Angbana iz FC Metza, jako dobar vezni igrac. Nisam optimista, ali opet, aj prvo da prodjemo DAC!
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Da smo u grupi sa Sočijem i da imamo negativan skor sa njima, rekao bih - koji smo se moj kvalifikovali kad nas ovi indijanci otresaju. Prema tome, ako ne možemo da prođemo Soči, Šarloa i slične, koji ćemo moj tamo. A za lovu mi se jebe, ionako te pare na kraju završe u komšiluku.

U Soči u Soči kuuurac umoči.
 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.853
Reaction score
13.497
Прво словаке треба проћи, а што се Сочија тиче једина позитивна ствар у том жребу је што реванш играмо кући. То је тим који је јачи од нас и то је чињеница. Нису превише јачи али имају одређени квалитет вишка у односу на нас нарочито у дефанзивној линији. Никако нисам хтео Сочи и Сиваспор али ето....надам се да ће азери да их ухвате на кривој нози. Како год да окренемо биће драме у свим колима.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top