Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ajde sad, jebi ga... Nije Stanoje igrao na 0:0! Podcenbio je protivnika, cuvao je Markovica i Jojica i ozbiljo se zajebo... Lose su odigrali i to je to... Prica da je Stanoje igrao na nulu je pametan zakljucak koliko nasa igra veceras. Al stvarno! Bilo je lose, al nije bilo jebeno namerno lose....
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.657
Reaction score
22.474
Локација
Beograd
Psovanje i pljuvanje naših sportista
Meni se cini da ovde ima mnogo nerealnih, a ovaj rezultat je sasvim realan, dok je onaj u Beogradu nerealan gdje smo imali mnogo srece. Takodje, cini mi se da ima i onih koji prate Partizan od skoro pa im je ovo sve novo, ja pamtim bar jos 5 ovakvih rezultata u Evropi i kad smo imali i mnogo bolji tim.
Ne zajebavaj me, života ti, kakva Flora, to što nismo bili Bajern u prvoj utakmici, ne znači da ih nismo rutinski dobili, ovo je sramota, šutnili su nam tri puta, jedan gol.
Ne valja Suma, pa jebote Bog, on nam je sa polomljenom nogom najjači igrač ovde! Sve mogu da razumem, ali mi ni jednu zicer šansu nismo imali! Od kada znam za sebe i fudbal kao igru, sve i svja je vezni red, ende! Pantić (mnogo sam zajeban igrač) je za ovako mlitavog Pavlovića nula, onda možeš da misliš ostali kakvi su. Ubiju mi volju za životom, a lepo sam sa posla izašao ranije, sada moram da se napijem kao Milan Srdoč da bi mi bilo lakše, a biće kurac!!!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.721
Reaction score
29.456
Локација
Beograd
Српски менталитет: изађеш на терен и у утакмицу, као бољи си, победа ће доћи сама од себе, што да се замарамо, ионако не можемо да будемо први у групи, итд...
Онда заиграш негледљив фудбал а питаш се после што нико неће да дође да те гледа...
Е, а онда ,,спектакл,, - примиш гол који је брука и срамота да се прими и у бетон лиги: лопта путује ,,100 метара и 100 година,, а заспали штопери и голман линијаш гледају како нам онај момак даје гол...јок, неће да га да кад га сви пусте...

У другом полувремену видиш да је ,,ђаво однео шалу,, јурнеш да изједначиш, убациш 4 нова играча, све о.к. - само - е јебига, сад оно што оћеш - оно неће...
Признајем, дали су сви свој максимум, напдали, шутирали, само...
Што рече Станојевић, зашто ми потцењујемо домаће играче, а они су играли у великим клубовима, потписивали велике уговоре, итд...
Е па потцењујемо их зато што нису у стању да победе једну Флору из ... тамо негде где претпостављам да фудбал није спорт бр.1? Или грешим? Не знам.

Али знам да смо упозоравали: сезона је дуга, биће картона, биће повреда, чувај играче као Бањак, Сума, требаће ти, нису домаћи штопери нека класа, није Пантић бољи од...ајде, нећу даље, али, били смо у праву...
Натхо је ван строја, сада и Маркец...

Партизан јесте гол-машина у ,,домаћици,, и освојићемо титулу, свака част за то, али...у Европи доста тога ,,шкрипи,,...и то је јасно као дан.

Ако смо тамо отишли да изгубимо, могли смо бар да одиграмо са омладинцима, да одморимо првотимце.
Рикардо је данас био баш лош, извео бих га много раније, он нек мало одмори, а нек се Марко рве са овима, па макар изгубили...
Али ето, изгубисмо и без мојих тактичких замисли.

Није то тако страшно, али...понавља се...
Па, ето, да се и ми нешто нарочито не понављамо, давно смо рекли све: пара нема, сметају играчи који хоће плату, зато се ,,селектирају,, они који ће да играју на ,,дођем ти,, - али и игра У ЕВРОПИ им зато није на много вишем нивоу од тог ,,дођем ти једног дана али не знам кад,,. Вечерас не, али ваљда ,,надођемо,, у оној последњој.

После да се сви одморимо.
А како ћемо даље...не знам...

Не видим шта може да се промени на боље.

(Освојимо титулу, треба да играмо квалификације за ЛШ, са којим играчима? Кога ћемо ми да доведемо да нас појача? Кад ћемо да га доведемо? Итд.)
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Smetaju nam igrači sa velikom platom, a ne treba nam 500 000 evra koliko se dobija za pobedu u jednoj ovakvoj utakmici... Bravo.
Ovo je jedna velika istina. I dovoljno govori o mozgovima koji obitavaju nasim klubom.
Umjesto da ovu ligu shvatimo na jedan zdrav način, da nam svaka pobjeda zapravo donosi jedno ozbiljno pojačanje, mi se sprdamo i sa tim i sa ugledom.
Bojim se da ce u nedelju na Vozdovcu biti veselo. Jer, to smo mi.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Pa nemojte tako
Iznenadili su nas i izašli sa skoro drugim timom.....
Teško je kad pada kiša a pored toga oni se i vraćaju u odbranu. To uopšte nije fer ponašanje.... Hoće i da ubace loptu iza naših blejača pa da dečko da gol.
Naši su igrali koliko i kako mogu... Nema se kome prigovoriti
Naročito mali od Čelsi...
 

>Simke<

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
298
Reaction score
273
Локација
Novi Sad
Ono što ja ne razumem je ZAŠTO ulaze sa klupe Lutovac i Pavlović. Ja se ne sećam da su njih dvojica ikada nešto dobro doneli kad su išli u igru. Videli se nisu, jednostavno nemaju kvalitet, treba ih se rešiti.
Doduše, treba se rešiti I štopera, i bekova, i još nekih.. uhhhh...
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
361
Reaction score
963
Локација
Banja Luka
moj Partizan!
Volim ga nezavisno od rezultata, a istina... mnogo smo jadni.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213
Stvarno mi ne pada na pamet da nesto "teram" stanoja jer sam svestan da je neko drugi trener da bi mi u prvenstvu bili na -15 a ovo trecerazredno evropsko takmicenje vrv ne bi ni igrali a opet kako stati uz coveka koji pristane na ovakva "pojacanja" ?!

Sve u svemu upravo umri molim te
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Е па потцењујемо их зато што нису у стању да победе једну Флору из ... тамо нгде где претпостављам да фудбал није спорт бр.1?
Ne grešiš, Baltičke su zemlje u svojoj sportskoj istoriji dale daleko više, recimo, čak i velikih, vrhunskih šahista nego fudbalera, o Litvanskim košarkašima da ne pričam.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Sve cestitke Stanojevicu!
Uspeo si da dovedes nasu igru do nivoa neprepoznatljivosti.
Ustvari gresim, nasa igra je prepoznatljiva jer ne lici ninasta, osim sto je kukavicka, ZIHERASKA, bez ideje, bez kreacije, bez volje....
Stanojevicu za to to si ti odgovoran i naravno propala, pokvarena banda koja vodi klub.
Imao si dovoljno prelaznih rokova da dovedes"svoje" igrace, ali posle svakog bilo je sve gore i gore.
Rasterao si igrace koji vrede, koji su bili strah i trepet cak i za MU u punom sastavu.
Sada skidamo gacice pred Florom i Faunom.
Sram te bilo Stanojevicu, ne mogu ocima da te vidim, sa svom tvojom demagogijom lazima, zavrtanjima koje prodajes iz dana u dan.
Ovo je tvoje ogledalo.
Nadam se da cemo da ti vidimo ledja sto pre, i kada budes odlazio NEMOJ vise da se vracas, ah da pvedi i Miljkovica i Baebeka, vucelu, vazuru...
Sanicanin.... ovome di trebalo zabraniti da igra za nas.
Markovicu zelim sve najbolje i uspesan oporavak.
Preziveli smo mi dosta toga, valjda cemo preziveti i ovo.....
Pozdrav svim navijacima....

:napred-partizan:
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Stanoje posle utakmice:

Nismo odigrali dobro, a s druge strane imali smo previše pehova tokom utkamice. Primili smo gol u 43. minutu i to tako što je Uroševiću pukla arkada, a u toj zoni se pojavio igrač i postigao pogodak. Kasnije se desila teška povreda Lazara Markovića. Ostajemo u trci za prolaz do poslednjeg kola. Nismo zadovoljni, ali idemo dalje”, rekao je Stanojević.

Primili smo gol u najgorem trenutku. Pokušali smo u drugom poluvremenu da krenemo, prvo nismo bili opasni, kasnije smo kružili oko šesnaesterca. Lopta je tri puta prošla kroz peterac, neverovatno je da niko nije reagovao na to”.

Bez izvinjenja...
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
671
Reaction score
4.448
Локација
Kosovska Mitrovica
Nešto nam baš i ne ide s'ovim zelenim klubova. Najveće brukanje, još od Šamroka. Klub koji krene da igra, tek kad gubi, ne zaslužuje pobedu. Baš baš, velika sramota za ovo večeras.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.085
Reaction score
5.034
Локација
vezenemam
Hvala Treneru!
Hvala navijači, hvala upravo, hvala svi vi koji vraćate naš Partizan na pravi put!

Nije bitna Evropa, nisu bitni derbiji, nisu bitne titule...srce nam je najpunije kada razvaljujemo Radnike, Proletere, Mladosti, i nikad moćniju Vojvodinu naravno. Pregršt talentovanih klinaca sa pravim osećajem za klub (Miljković, Jojić, Obradović, Ostojić, Smiljanić...) samo je šlag na torti.

Hvala svima još jednom, od kurcsrca, a najviše legendi, "lepo pričam, lepo hodam, ni mediokritet nisam..."!

Sram da bude sve one koji izmile samo posle (skoro)svake evropske tekme i derbija da popljunu ove pregaoce i vizionare sa pravim osećajem za klub. Sve te miševe i sličnu nepismenu/nefudbalsku boraniju koji ne shvataju važnost rutine i navika!

p.s.
Sve je kako treba, Evropa se skockava, još samo 2-3 tekme, pa se fokusiramo na "domaćicu" i odvaljivanje (vicešampionske)titule.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top