Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.034
Reaction score
14.028
Локација
Kipar
Jasno je jedino da ko god prihvati da radi sa ovom upravom je njen saradnik. Ovo je posebno vreme za fudbalski klub gde se sledeci trener bira po principu daj sta das. Dokle god potencijalnim trenerima ne bude jasno da im podrske nece biti ni na stadionu ni na forumu ova uprava ce plivati.
I nemoj molim te Zoca i Petrica u istu ravan. To je teska uvreda za Zoca.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.467
Reaction score
28.985
Локација
Novi Sad
Naveo sam ti aktuelne trenere Partizana u različitim sportovima. Ne moraš meni da objašnjavaš i pojašnjavaš takve stvari.
Pravila Foruma su jasna, ja moram da ih sprovodim, ti ukoliko ne želiš da ih poštuješ to je tvoj izbor i snosiš odgovornost za to. Molim te da prekinemo ovu diskusiju i to na totalno pogrešnoj temi.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
361
Reaction score
963
Локација
Banja Luka
Nisu dvije utakmice (sa Mladost GAT i Šerif-om) jedine sramotne ove sezone. Ne zaboravimo i ponižavajuće ispadanje iz Kupa od tamo nekog amaterskog tima iz Srema.
A i nekih remija i kilavih pobjeda koje ne služe na čast našem Partizanu.

Šta Petriču znači: ”nismo bilo dovoljno dobri…” ?
Kao da smo ipak bili dobri? Samo, eto, ne dovoljno dobri.

Mnogo seljačkih igrača je "našlo posao" u našem Partizanu.
Dio njih je u posljednje vrijeme napustio klub, (i šta doživih, da se tome radujem).
Ali i dalje ih je ostalo dovoljno (e ovo je dovoljno!) štetočina.
Lično, ponajviše mislim na Živkovića, Fejsu i Saničanina. Naravno ima još.
Kod Saničanina se uvijek zna da ništa ne zna, da je sklon katastrofalnim greškama i šta može uraditi. Ako je to po trenerima potrebno Partizanu, jebo to.
Kad ne pravi velika sranja, Saničanin ili frkne loptu negdje naprijed ili, najčešće, na svojoj polovini doda prvom do sebe i onda onako trčkara unazad da bi mu taj vratio i oni igraju dupli pas. Izvlače protivničke ugrače. Hahahaha, Cirkus.
Može li se iko sjetiti da su ovi igrači odigrali nekad nešto?
I eto, dvojica nađoše mjesto u utakmici koja toliko znači.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
322
Reaction score
1.244
Локација
Београд
Чим сам видео поставу, пробудиле су ми се мрачне мисли у глави. Не можеш да почнеш утакмицу са Фејсом, Саничанином и Пантићем у првој постави и победиш. Не можеш и не смеш, ако имаш било какве такмичарске амбиције. Први је већ дуго бивши фудбалер који играњем у Партизану само одлаже одлазак у пензију, други је лимитиран играч у сваком погледу и свака одбрана на свету би била несигурна са таквим играчем, а овај трећи је просечан играч којег су ове силне повреде само докусуриле и удаљиле од неког озбиљнијег фудбала. Нема оправдања за Гордана за јучерашњу утакмицу. Не знам шта му се мотало у глави када је одлучио да не стави Михајла Илића уместо суспендованог Вујачиића, а сигуран сам да би, када би се гласало између Илића или Саничанина у првој постави, бар 90% људи изабрало Илића. Зашто Гордане?

Да не заборавим, управа напоље!
 

Dzodzi

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
415
Reaction score
980
Nažalost nikakvo čudo što smo izgubili. Sasvim zaslužen poraz po prikazanom na terenu i to je ono što najviše zabrinjava. Čak i nakon prve utakmice nisam nimalo bio miran što se prolaza tiče. Kad je Saničanin napravio penal, tad sam znao da ispadamo. Iako je rezultat bio aktivan i još dosta da se igra. Jednostavno to tako ide kod nas.

Pičkasta igra koja nas krasi dugo vremena. Isti šablon i kod Stanojevića, evo sad i Petrić. Stalno neka čekalica, čuvamo rezultat, i onda kad dođe voda do grla nešto kao jalovo pokušavamo ali kasno.

Skoro svi igrači katastrofa. Izdvojio bih tragičara Saničanina ali posebno Pantića. Čemu taj igrač služi meni nije jasno. Nit ima pas, nit ima brzinu, da bar krlja u odbrani ali ništa. On je neka mlaka verzija nečega....ničega.


Ostaje žal za prolazom, pogotovo kad vidim ko je sve prošao, tipa ona seljačka Larnaka. Ali i da smo prošli nabubao bi nas svako. Ne smijem ni da pomislim šta će da bude na ljeto u kvalifikacijama za LŠ ako se do istih dogegamo. Tamo su svi ale za nas.

Ako se nešto ne promjeni. Nabolje.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.800
Reaction score
1.114
Локација
Ivanjica
Kod nas posle pauze brat one štima , posle prve tekme sam video da smo šuplja i samo tako. Mislim da je crveni kumovao da se zbijemo tamo itd. Pa nas je zavaralo a oni nas provalili.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top