Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.714
Reaction score
29.421
Локација
Beograd
Pobegoše nam sa lopate... :icon-rolleyes:
Rikardo, brate, odsad te u srcu držim pored Saše Ilića i njegovog epskog promašaja protiv Reala... :icon-rolleyes:
Ipak, imponuje činjenica da nas je nepobedivi Flaš Gordan sa svojim momcima i Albertom starcom sa udarcom doveo do stanja da nam je bod u Evropi malo...
Teraj dalje, ko god da je sledeći, biće u Evropi još dana za megdana...
:napred-partizan:
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Opet sam nezadovoljan, jer nema pobjede u nekoliko mečeva, gdje smo ih imali.
Pohvale Gordanu, ali ja bih rekao da Djumi tj. Nadj stoji iza svega (sarkazam, za slučaj da neko ne shvati ozbiljno i da se ne ode u off).
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.058
Reaction score
18.220
Kojom li je magijom igrač kao Dijabate završio kod nas... Može ovo da bude lepa priča sa Petrićem, zaleteli smo se na prvu, daj Bože da nas Gordan demantuje... Edit: Sklonite ovo govedo narkomansko diže mi pritisak kad mu vidim tu facu prepotentnu retardiranu...
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.242
Reaction score
2.880
Moj utisak je da nismo primili taj gol,da bi igrali onako pickssto kao i uvek,ovako smo morali da igramo,hvala bogu.
Traore..decko je toliko stabilnosti i cvrstine doneo u nas vezni red da je to neverovatno..a samo se setite veznog reda pre njega..nije neki znalac,ali jako zahvalan i bitan igrac u ovom trenutku..
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Koliko je Baždar pametan igrač! Strašno nešto! Mora da se smisli neki način da on odigra veću minutažu u prvenstvu!
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Nekoliko puta sam bacio pogled na "Survivor" i primetio da su, manje-više, svi takmičari nekakvi "life coach"-ovi.

Ako niste prošli Gordanovu školu, šta ste beše ono vi?
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Ница као и циганка побегла са лопате.

Свака част играчима на оваквом мечу иако је победа била на дохват ноге. Такође свака част и Петрићу на припреми и вођењу утакмице.

Овакав пресинг, овакву пас игру искрено нисам очекивао. Деловали смо баш, баш добро. Масу лопти смо им одузели, нисмо им дали да дишу. Одушевљен сам приступом, менталитетом, карактером.
Један од најбољих европских мечева у последњих неколико година, ако не и најбољи. Био би сигурно најбољи да смо победили.
По мени овај бод добија на тежини највише због чињенице да смо јурили победу до последњег секунда. То је Партизан
Не памтим кад сам гледао неки наш овако захтеван европски меч са оволико мало елемената панике у игри. Нарочито ме одушевила реакција Поповића на пас игру.

Кад смо остали са Фејсом и Натхом у средини искрено прибојавао сам се али Татко је подсетио све која му је природна позиција. Волео бих да га видим у наредним мечевима на овој позицији на којој је одиграо финиш утакмице.
Једина Петрићева грешка је Лутовац али мислим да нико није предвидео да ће онако одреаговати кад уђе....његов говор тела је био као да му је ово трећа утакмицса данас, баш је пао под тремом и доста неких солидних акција у финишу просуо својим дезијорентисаним реакцијама.....штета што ту није био Терзић.
Света је код гола баш конфузно одреаговао али је и он после показао карактер и имао доста добре стартове и затварања. Наш најбољи штопер али још се тражи, још је у фази неког прилагођавањ, а може он далеко боље.
Баждар веома добар кад је ушао и опет кажем да је било ту Терзића можда би се њих двојица прославили.

Диабате покидао. Ово је нереално колико човек доприноси тиму :clap:respect

Филиповић ће морати озбиљно да запне ако мисли да истисне Живковића. Човек игра неки шпански фудбал. У дефанзиви се баш поправио, а ово са лоптом у ногама и сарадња са Диабатеом? Свака част.

Рикарду ће ово да се врати у неком одлучујућем мечу. Иначе, докторски повратан пас Рикарда за Натха који је претходио његовој асистенцији Диабатеу. Очекивао сам да је Рикардо прими и да шутне из окрета :D Понекад је критикован због себичности у неким моментима, а ја примећујем да то није себичност већ једноставно кад прими лопту близу гола не постоји ништа више око њега што он може да уочи осим лопте и гола. Кад погледате његову фацу ви видите да за њега спољни свет не постоји у том моменту тако да овај повратни пас Натху још више добија на тежини јер показује колики фокус у овај меч су уложили и он и сви остали.
Свака част и франнцузима који су показали једну високу фудбалску културу за разлику рецимо од цигана и кипарских цигана.

Штета за промашај Рикарда и за онај баш наивно примљен гол. Три бода су нам била на милиметар. Сада у двомечу против Келна јуримо нокаут фазу и ту ће нам вероватни требати најмање 4 бода. Кажем вероватно јер морамо да претпоставимо да ће Ница у оба меча победити Словацко. У неким пројекцијама 4 бода против Келна и Словацког и бод против Нице би требала бити довољни за пролаз осим ако Словацко не изгуби све остале мечеве и не откине бод више никоме. За длаку нам измакло свих 6 бодова плус јебено Словацко није откинуло тај бод Келну.

1. Келн..............4
2. Партизан.....2
3. Ница..............2
4. Словацко....1

Много лепа утакмица вечерас и за уживање и за инфаркт, ко шта воли.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.058
Reaction score
18.220
Traore izlazi, ulazi Baždar pri rezultatu 1:1.
E to je naš Partizan!
Tako je. Uvek na pobedu, to je Partizan. Igrati na bod je za pičke. Kad god smo igrali na bod kao sise primali bi gol, svaki jebeni put. Nadam se da je to prošlost, samo jako i uvek na pobedu i gol više. Neće ta igra uvek da donese tri boda, ali jajarska igra na X neće ni taj jedan a kamo li tri.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
533
Reaction score
2.144
Локација
45
Не знам ко је тебе Дијаб(р)ате зајебао да дођеш овде, ал' алал му вера. Свака част и свим осталим играчима и наравно Петрићу!
Да ми је неко рекао пре месец дана да ћу да будем незадовољан после 1-1 са Ницом, и да ће они још да штеде време при крају...
Браво!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top