@Markec50
Duljaj je bio naš treći trener u jednoj jedinoj (prošloj) sezoni...i da ga je uprava smenila zbog toga što je sa drugog spao na četvrto mesto, to bi neuporedivo više govorilo o nesposobnoj upravi nego o Duljaju kao treneru...kakva je to uprava koja ne zna da izabere (ili dovede, nađe) trenera na iole duže staze nego ih menja svako malo, kao na traci?!
Šta ima Duljaj da daje alibi Vazuri, kad je Partizan 100 puta više kuća Igora Duljaja nego Miloša Vazure? Ko je taj Vazura? Kakve je on imao veze sa Partizanom pre nego što ga nam je NEKO uvalio u fotelju?!
Jel ja dajem alibi svakom direktoru moje firme, a 7 sam ih imao do sada za ovih mojih 29 godina rada? Pa nisam ih ja tamo postavio, niti sam ih zvao, niti sam mogao da ih biram...
U kakvim uslovima je Duljaj ušao u ovu sezonu?
Otišao je Rikardo, ekstremno najbolji strelac ekipe, Urošević, kapiten i jedan od najborbenijih svakako, Vujačić, standadan među 11, pobegao Dijabate svakako vrlo kvalitetno krilo, Jović negde nestao...
I da li je Duljaj onda imao adekvatne zamene na vreme? Da li je imao obezbeđen budžet za neke adekvatne zamene?
Ne, igrači su dolazili jedan po jedan, nedovoljno spremni, uostalom štopera još uvek nismo ni doveli...
I šta smo onda mogli da očekujemo?
Siguran ulazak u LK? Osvajanje titule? Uzimanje kupa?
Ja sam rekao da bi osvajanje kupa bio neki uspeh.
Šta smo dobili?
Nordsjeland nas je rastavio na proste činioce u jednoj od najvećih (ili najvećoj) blamaži u našoj istoriji. Ali...gde smo mi trenutno po svim parametrima, a gde je taj Nordsjeland?
Što se tiče domaćeg prvenstva imamo šanse da budemo lideri na tabeli, tražili smo neku igru, borbenost i da Partizan napada. Sve to imamo. Šta hoćete više?
Duljaj pored terena najviše podseća na Belića na terenu, verovatno nije ni najbolji, ni najpametniji, ni najuspešniji, i radi, i greši, ali ,,kida,, svim srcem!
A ja ne bih imao srca da menjam ni Belića iz tima, ni njega pored terena...baš zbog tog pravog stava prema fudbalu...
Ti nisi, ali ja sam i čuo i video da su, bar neki, vređali upravu na utakmici protiv Danaca.
Uostalom, zašto svi oni koji su bili na protestu nisu ušli na stadion pa da oni to urade bolje? Ko ih tera da ostanu van JNA? Niko, to su oni sami smislili. Valjda.
Što se tiče toga da se ne slažeš sa mnom, pa to je sasvim normalno, mlađi ljudi bi stalno nešto da menjaju bez obzira na posledice, stariji su nekako konzervativniji...takođe baz obzira na posledice...
Ali, mislim da ja ipak gledam neku širu sliku:
Izvoli, zameni Duljaja. Ko će da dođe? Kad će da dođe? Kako će igrači, koji imaju, doduše malu, ali ipak pobedničku seriju u prvenstvu, da prime tu promenu?
Isto kao što bi neki sad (ali ovako, za tastaturom) promenili sve u Partizanu.
Ljudi, jeste vi uopšte svesni kako funkcioniše neki FK, koliko tu ima posla. Budžet, plate, dresovi, lopte, oprema, teren, stadion, karte, putovanja, prevoz, hoteli, smeštaj, ishrana, struja, reflektori, mediji...
1. Kako misliš da smeniš, izbaciš, da kažemo 90% nesposobnih odatle iz ,,državne firme,, (kad postoji zakon o radu, statut kluba, itd. što ih štiti da tamo budu i dalje)?
2. Kako misliš da u kratkom roku nađeš novih 90% sposobnih koji će odmah nastaviti da rade posao da Partizan ne bi trpeo posledice?
3. Više majku da slušaš!