Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Jos se odavno znalo da je Lane grobar kao i sinovi njegovi...Ne znam kakvi su, al je neopisiva glupost što najstarijeg nismo uzeli kad nam je nudjen i to praktično za dz.
Podigla se malo prasina jer su bili kod cigana i imaju poznatog oca, al djeluje kao razuman potez...
A oni su stvarno talenti ili im je jedini uspeh u zivotu sto su rodjeni kao sinovi Laneta Jovanovica ?
Ako nesto mrzim to su npr. sinovi nekog fudbalera/pevaca itd. i sad samo zato sto im je tata bio uspesan fudbaler sad po defoltu moraju i oni..
Kakva seljana. Isti otac
Poznaješ mu ćala?Kakva seljana. Isti otac
Ne znam da li je dobar ili loš ili zao.Poznaješ mu ćala?
Odrastali smo zajedno,nisam stekao takav utisak. Malo lud, da..ali dobar čovek.

Iskreno, ne znam da li nas je zajebao... ja momka nisam gledala...vidim da su ga cigani poslali na pozajmicu u ofk-u i da je kao zbog tih igara napravljen transfer od koliko već miliona... Iskreno, znajući ko ga je prodavao - nisam sigurna da nije neka muljaža u pitanju...
Има и контра примера - Мореира Млађи. Има 21 годину и за његов потпис према т-маркту мораш да издвојиш минимум 18 милиона.....Ako nesto mrzim to su npr. sinovi nekog fudbalera/pevaca itd. i sad samo zato sto im je tata bio uspesan fudbaler sad po defoltu moraju i oni..

Nadam se da će biti uspješniji od ćaće, bolje za nas a i za njih. Ne znam samo kako taj čovjek završi u Liverpulu...A oni su stvarno talenti ili im je jedini uspeh u zivotu sto su rodjeni kao sinovi Laneta Jovanovica ?
Ako nesto mrzim to su npr. sinovi nekog fudbalera/pevaca itd. i sad samo zato sto im je tata bio uspesan fudbaler sad po defoltu moraju i oni..