Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
A oni su stvarno talenti ili im je jedini uspeh u zivotu sto su rodjeni kao sinovi Laneta Jovanovica ?

Ako nesto mrzim to su npr. sinovi nekog fudbalera/pevaca itd. i sad samo zato sto im je tata bio uspesan fudbaler sad po defoltu moraju i oni..

A oni su stvarno talenti ili im je jedini uspeh u zivotu sto su rodjeni kao sinovi Laneta Jovanovica ?

Ako nesto mrzim to su npr. sinovi nekog fudbalera/pevaca itd. i sad samo zato sto im je tata bio uspesan fudbaler sad po defoltu moraju i oni..

Za starijeg od ove dvojice sto prelaze kod nas se vec neko vreme prica da je ozbiljan talenat, za mladjeg vec ne znam. Sto ne znaci da ce napraviti uspesnu karijeru, mozda za 5 godina bude igrao zonu, ali poenta mladjih kategorija i nije da svi uspeju, nego da dovedes 10 klinaca koji imaju talenat i da od njih 10 uspe 4-5, i to ako imas srece.

Ma dobro, klinac koji kaci gluposti na instagram, nista specijalno. Samo treba neko iz kluba da mu skrene paznju da ne kaci takve stvari.

A subjektivni utisak je u pitanju..u tom slučaju razumem,ima taj malogradjanski vajb oko sebe. :D
Ali čovek koji prodje u životu kao on,a reč mu ostane velika kao kuća i srce iskreno,od mene ima poštovanje..ma koliko nekad kao seljo izgledao :D

Ovaj mali 08 je top bio u kadetima, igrao je u Vojvodini KLS kao mlađi kadet.
Oca sam im upoznala na jednoj utakmici KLS i baš sam bila prijatno iznenađena kakav je normalac lik...
On se nešto bio valjda popičkao sa ovim iz Vojvodine i hteo je decu po svaku cenu (koju je sam platio) da ih izvuče odande (prventstveno ovu dvojicu starijih). A pošto su momci naši, hteli su u Partizan.
Ali, eto, tada nije bilo sluha. Duljaj je bio izričito protiv.

Iskreno, ne znam da li nas je zajebao... ja momka nisam gledala...vidim da su ga cigani poslali na pozajmicu u ofk-u i da je kao zbog tih igara napravljen transfer od koliko već miliona... Iskreno, znajući ko ga je prodavao - nisam sigurna da nije neka muljaža u pitanju...

Acika pederčić uzme od naših para 10 meleona pa da Tvorzanu. On podeli meleon "sporCkim " novinarima da pišu da je fuzbaler žlezde prodat za 6 meleona.
Uskoro će početi da prodaju petlića u ciganskom dresu a na pozajmnici u Pofaličkom za rekordih,u srpskoj istoriji,85 meleona. Meleon da sinovima za kurve Tri meleona vrati vlažnoj usmini u kešu da kupi ženi malo Vutona,da jojs' nađe.
Svekolika crveno bela omamljena žgadija urla : Mađojo,mađijo šta si to napraviJo.
Narod puši,puši,guta.....
Maloumnici veruju!!

Iskreno, ne znam da li nas je zajebao... ja momka nisam gledala...vidim da su ga cigani poslali na pozajmicu u ofk-u i da je kao zbog tih igara napravljen transfer od koliko već miliona... Iskreno, znajući ko ga je prodavao - nisam sigurna da nije neka muljaža u pitanju...

U ofki ga nisam gledao, ali ono sto je odigrao za mladu reprezentaciju na onom kvalifikacionom turniru je izgledalo bas dobro, toliko da mi je bilo dosta cudno da nema minutazu kod njih u prvom timu. Koja je pozadina transfera u Nemacku ne znam, da li je Stutgart procenio na osnovu ovako malog broja utakmica da je vrhunski talenat za koga vredi dati 5-6 miliona nakon jedne polusezone u ofki ili je neka muljavina, ali u svakom slucaju je talentovan igrac sa kojim je vredelo pokusati, uprkos svim bubicama u glavi.

E sad, da li bi nam bilo dopusteno da realizujemo transfer cak i da smo krenuli ozbiljnije u toj prici, ili bi se lice sa interpolove poternice prvo pojavilo sa vrecom punom para, a onda ako to ne bi proslo i sa pretnjama, to je vec neka druga tema.

Има и контра примера - Мореира Млађи. Има 21 годину и за његов потпис према т-маркту мораш да издвојиш минимум 18 милиона.....
Ово је још један у мору примера каква стока, олоши и одрони од људи су обитавали у клубу кад овај човек и његов син нису имали места у клубу. Играо је упркос смрти мајке вече пре меча и изгарао ту утакмицу, играо је и гинуо за клуб упркос томе што му се син борио за живот у Белгији, хтео је да заврши каријеру у клубу и остане у клубу и после тога.......могао је да нам буде амбасадор клуба, портал ка Португалу и афричким земљама у којима Португал извлачи таленте......

2305545_screenshot-2_ff.jpg

Препорука новим људима у клубу да бар донекле исправе неправду према овом човеку, да га макар контактирјау неки интервју да се направи са њим, можда нека сарадња знам да је био у менаџерским водама.... Осим што би било људски био би и одличан маркетиншки потез и на дуже стазе, ко зна....можда Дијего настави стопама оца.....

мореира.png

Јбм ти живот ал сам се изнервирао....јебем им мајку да им јебем куд се и сети овога......

Nadam se da će biti uspješniji od ćaće, bolje za nas a i za njih. Ne znam samo kako taj čovjek završi u Liverpulu...