Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
2.031
Reaction score
13.478
Ovaj Leon Iliev, nemojte mi reci da je naslednik od onog Ilieva…

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
Taj uvaženi kolega ko zna gde je i ko zna šta sve radi...
Pitanje je koliko će mu dana trebati da se prihvati i tog foto izveštaja...
Al jednog dana valjda hoće... :D

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.679
Reaction score
8.016
Локација
Nomad
Vidim da je Pazar prebacio Nwulua u omladince i da je odigrao 2 utakmice i postigao gol.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.461
Reaction score
8.072
Локација
Beograd
Kadeti izgubili derbi 1-0 nakon promasenog penala u poslednjem minutu. Tezak jad i beda od utakmice na obe strane, s obzirom na to koliko se ova generacija najavljuje ocekivao sam mnogo, mnogo vise. Ne moze da se sudi na osnovu jedne utakmice naravno, pogotovo jer je u mladjim kategorijama forma igraca vrlo promenljiva, ali danas nijedan akter meca u obe ekipe nije pokazao ni nagovestaj toga da ima potencijal za prvi tim.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.461
Reaction score
8.072
Локација
Beograd
Omladinci odigrali 1-1 na derbiju, Lanetov sin postigao gol za izjednacenje. Za razliku od utakmice kadeta gde smo bili bolji od dva losa tima, ovde smo bili u podredjenom polozaju, uglavnom smo trazili svoje sanse iz kontri, ali je ukupan kvalitet utakmice bio na visem nivou u odnosu na kadetski derbi.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
Sem možda nekoliko kapi, nije bilo kiše na jučerašnjoj utakmici Teleoptika i Kolubare u Zemunelu, ali je zato domaćin potopio goste sa ubedljivih 8:0!

Na početku utakmice 7 bonusa u prvih 11 zemunskih Optičara i 8 bonusa u timu lazarevačkih Rudara... Na klupi za rezerve, domaćin ima još 5 bonusa, a na klupi za rezerve gostiju - svih 6 su bili bonusi.

Ipak, bez obzira na mlade i stare, u glavnoj ulozi ovog meča kao da je bio golman Kolubare, Mateja Radosavljević, čovek je na skoro svakoj fotografiji, jer, usledila je prava kanonada šuteva ka njegovom golu, ali takođe i festival promašaja naših napadača...
Prvo poluvreme završeno je bez golova, a ja sam se pitao, ako već ne ide tridesetominutnim kombinacijama po zemlji, zašto ne probamo da bunarimo bar tih 15 minuta do pauze...čisto da vidimo kako bi izgledalo i šta bi se desilo? Ili ne desilo?

Ali, verujem da je naš trener više išao na strpljenje nego na srljanje, međutim...on je školovan trener, a ja sam samo nestrpljivi čiča koji uvek želi ofanzivu i gol više!

Evo fotografija iz prvog poluvremena i nekih izveštaja o celoj utakmici:

A golova je u drugom poluvremenu bilo toliko da moram da otvaram novi post da bi svi stali unutra! :D

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
U dobra stara vremena, kad Partizanu nije išlo baš kako treba na terenu, na poluvremenu smo znali da zamenimo mesta na kojima sedimo na tribini, da uvračamo bolji rezultat...
I, nije da je Teleoptiku juče trebala ta vrsta pomoći, ali, ipak moram da kažem da nisam bio na svom mestu iz prvog poluvremena kada je počelo drugo, a već smo, golom Tadića poveli sa 1:0!

Drugi gol je pao već u sledećem minutu, ali sam i ja već bio na svom položaju spreman da ga fotografijom ovekovečim - 2:0, strelac Matija Ninić - Bibi!

Za Teleoptik treći, a za sebe drugi gol daje Marko Tadić, dakle, 3:0, a ja se pitam hoću li ikada tog ogromnog čoveka videti kako igra glavom u vazduhu?
Mislim, gol je gol, ali kad je već toliko visok...

Za rezultat od 4:0 pobrinuo se vredni Lekić, uvek gladan, žedan i željan golova...

Peti gol za Teleoptik, drugi za sebe daje Bibi (Ninić), uz košarkaško slavlje sa Lekom (Lekić), posle pogotka...

Ako sam tražio (a jesam!) da vidim i igru u vazduhu, a ne samo po zemlji, šta sam tražio, to sam i dobio - štoper Nikola Popović prosto je glavom zakucao loptu u mrežu golmana Radosavljevića koji je paradom samo ulepšao taj pogodak - 6:0 za Teleoptik!
I...da sam dosadan, jesam, ali sigurno da ima još prostora za napredak u tom ,,vazdušnom,, segmentu naše igre, a ne da uvek čekamo samo štopera Popovića da ode u napad.

Sedmi gol za Teleoptik, i svoj treći za het-trik - Marko Tadić...nogom, naravno, kako bi drugačije. A i zašto bi. :D

Da spomenemo i šansu vrednog Ristića, lepa šansa...ali ipak ne i gol...

I, na kraju, Lekić daje svoj drugi gol i postavlja konačan rezultat ove utakmice - velikih 8:0 za Teleoptik.

(foto: Goran Tomić)

Naravno, za golove nisu zaslužni samo strelci, ali teško je bilo popamtiti i nabrojati i samo te strelce, a kamoli setiti se kako je išla akcija kod svakog gola...
Čekao sam i skraćeni snimak FSB-a, ali...tmurno vreme i udaljeni kadar kamere...i nije da se baš sve dobro vidi kao kad prenosi TV Arena, ali, eto...imate pisane, video i foto izveštaje, pa, gustirajte - ako vas interesuje ova tematika.

Našima svaka čast za ovu ,,osmicu,, ali...mislim da je realan rezultat drugog poluvremena trebao da bude jedno 10:0...možda su naši ipak malo ,,prikočili,, uz obzir prema dosta slabijem protivniku, ali...znate kako je, možda je baš ovo bila prava prilika da neko pokaže sve što može - protiv jačih protivnika to će biti mnogo teže.

Što se tiče Kolubare, imali su jedan jedini šut na naš gol, pa i on je bio slab.

S druge strane, osam prema nula lepo zvuči za samopozdanje naših Optičara, ali nikako ne bi smeli da ,,polete,, posle njega, jasno je da je Kolubara, u ovom trenutku i ovom stanju, nedorastao protivnik, uostalom, njeni rezultati iz ove sezone kazuju sve...

Da izveštaj završim i jednom pohvalom: ovosezonski pozdrav fudbalera Teleoptika pred utakmicu glasi: KO JE ŠAMPION? TELEOPTIK!

Dakle, konačno se tačno zna šta je cilj ove ekipe, i to se kaže javno, jasno i glasno!

U nekim proteklim sezonama, to baš i nije bilo tako...
A zna se i zašto.

Napred Teleoptik! :navijac

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
851
Reaction score
3.454
Локација
45

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
Teleoptik je danas, u takmičenju za Kup, pobedio FK T6 NIKU sa 3:0 i plasirao se u sledeće kolo...

Sa Nikom smo već igrali u prvenstvu, i, koga interesuje kako je tad bilo, može da potraži izveštaj u prošlosti ove teme, ali, današnja utakmica bila je dosta drugačija od te, jer, kao prvo, oba tima su ipak igrala u nekom ,,kombinovanom,, sastavu, a kao drugo, danas je bilo više golova i naša pobeda je bila ubedljivija...

Već na početku, još dok sam gledao protokol sa sastavima ekipa, posle jedne brze akcije, Janković dovodi Optičare u vođstvo - 1:0!

Ni na drugi gol nismo previše čekali, Janačković precizno šutira i to je već 2:0!

Zatim NIKA u više navrata stvara izgledne prilike, dok Teleoptik nekoliko puta iz tranzicije brzo osvaja veliki prostor i dolazi u situacije da ugrozi gol rivala, ali, do kraja prvog poluvremena, ni jedan ni drugi tim ipak ne uspevaju da postignu gol...

Početkom drugog poluvremena mogao sam da gledam ono što sam, u nekim prethodnim izveštajima, već više puta tražio od Teleoptika - napade ,,iz vazduha,, - odnosno skok igru, ofanzivni prekid, i mada smo i tako stvarali prilike - ipak nismo uspeli da postignemo gol...

U nastavku utakmice inicijativa je više na strani NIKE, ponovo stvaraju vrlo izgledne šanse, ali i ponovo iz njih ne uspevaju da daju gol!

Poslednji deo ovog meča ipak pripada Teleoptiku, ali je on i prava prilika da fudbalski sladokusci malo razmotre neke svoje fudbalske teorije...
Meni, recimo, često nije jasno ZAŠTO fudbaleri Teleoptika (pa i Partizana!), često biraju da u prilici za šut ili gol radije idu direktno na protivničkog igrača (igrače) - nego u prazan (slobodan) prostor? Valjda je logičnije da bežiš od čuvara, a ne da ideš pravo ka njemu...

Evo, recimo, (videćete na sledećim fotosima) Ristić je imao toliko prostora da ode u LEVO i da odatle proba da šutne ka golu, ali je ipak birao da ode u DESNO, odnosno pravo na čak dva igrača koja su mu ulazila u blok, i, da, naravno, jasno je meni da se radije ,,nameštao,, na desnu nogu, video sam i da je ipak vrlo vešto uspeo da šutne loptu PORED odbrambenih igrača, ali...šutem iz tog ugla logično je da je lopta je ipak otišla van gola...

I Lekić je imao jednu sjajnu priliku za gol, bio je sam i neometan na 16m, odmah šutnuo - i promašio ceo gol.
Da je pogodio, bilo bi ,,svaka čast,, za to što je šutnuo odmah, ali...kako nije...opet moram da u pomoć prizivam logiku - ako već nije 100% u stanju da pogodi nebranjeni deo mreže sa 16m (a pokazalo se da nije), zar mu ne bi bilo bolje da možda nastavi još koji korak, bolje nanišani, bolje zahvati loptu, itd, imao je sasvim dovoljno i vremena i prostora za tako nešto...

I, nevezano za ,,Leku,, i ,,Rileta,, i njihove promašaje, često na ovom forumu nailazim na mišljenje učesnika diskusije koji pitaju ,,zašto igra ovaj, a ne onaj,, zašto trener (Blagojević) sastavlja tim tako kako ga sastavlja, zašto minutažu deli tako kako deli, itd...
A evo, recimo, jedna ovakva utakmica Teleoptika koji je izašao u KOMBINOVANOM sastavu je pravo ,,blago,, za ljude koji bi ozbiljnije da razmišljaju o fudbalu...

Jer, momci koji imaju manju minutažu u Teleoptiku, danas su dobili nešto više vremena, odigrali sasvim solidno...ali nije baš da sam posle ove utakmice ubeđen da su (zasad) bolji od onih koji su već obično u prvih 11 Teleoptika...dakle, zašto igraju ovi a ne oni, pa zato jer su ovi zasad bolji, a i zato što trener ima neko svoje mišljenje, svoje vizije, svoju logiku, a i poznaje tu decu sa kojom radi bolje nego mi koji ih vidimo tek povremeno...

Inače, u ovoj utakmici i nije bilo nekih velikih tenzija (jer koliko god da svako uvek želi da pobedi, ipak se na Kup gleda kao na nešto manje bitno od prvenstva, i kao na priliku da se da minutaža i onima koji nisu u prvih 11), ali je, nažalost, ipak došlo do nekih povreda: prvo je van terena izašao naš bek Živković, onda su njihovom Janjuševiću morali da čalmom obaviju glavu, a posle jednog starta je naš Leon Iliev, uz jauke i bolnu grimasu na licu, ostao na travi da sačeka lekarsku pomoć, zatim nije mogao da se osloni na povređenu nogu, a na kraju su ga čak na rukama odneli u zgradu...
Nadam se, ipak, da je ovo samo izgledalo lošije nego što stvarno jeste, i da će se dečko što pre oporaviti.

Pri kraju utakmice, akcija Teleoptika ,,kao po koncu,, - Tadić do Ristića, Ristić do Đurovića, Đurović precizan, 3:0 za nas, kao ,,tačka na ,,i,, ove utakmice,,.

Sledeću (prvenstvenu) utakmicu igramo 18.10 u 11h u Zemunelu, u goste nam dolazi ekipa PKB 1950...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
Кишица је у Земунелу мало попрскала па стала, али је зато тамо виђена киша голова - јер је Телеоптик данас победио ПКБ са 6:0...

Да коначно једном похвалимо и неког судију, јер код нашег првог гола превасходно је одлично реаговао судија Александар Атанасов који није свирао очигледан фаул над Нинићем, нити прекидао акцију да види да ли је Нинић сасвим о.к. - него је прво допустио да се брзопотезна акција Телеоптика скроз заврши.
У њој је Марко Лекић у паду протурио лопту поред голмана Николе Борјана и то је било 1:0 за нас - ,,Лека,, је отишао до клупе да се радује, а Нинић је у међувремену устао и касније наставио да игра...

У наставку утакмице, баш Нинић је имао једну колосалну шансу, није дао гол, али је мени дао прилику да поново покушам да дам неки савет нашим младим играчима...
Наиме, на првој следећој фотографији види се да наш нападач има прилично небрањену мрежу лево, и да би могао да покуша да гађа тамо...

Међутим он се одлучио да ,,запне,, и што јаче шутне по средини (где је иначе стајао и голман гостију) - тако да је лопта отишла преко гола...

Дакле...разумем је да је лакше коментарисати фотографије и ситуације са утакмице, него побећи чуварима, издржати (или избећи) дуел, хитро реаговати, итд...али ипак...нема баш увек потребе шутнути најјаче што можеш, може некада више и да се гађа тамо где нема никога ко би то одбранио, па макар шут и не био толико јак.

Код нашег другог гола заправо је Јаначковић хтео да уради нешто више, али је само успео да се нађе на земљи, међутим тако је зауставио лопту, што је искористио Лекић да је спакује у мрежу, 2:0 за нас и честитке ,,Леки,, за његов други гол, али и ,,Јаначку,, за (ненамерну?) асистенцију.

Трећи гол на утакмици је ремек-дело уметника Матије Нинића, који има неку зачуђујућу вештину да просто директно ,,прође,, кроз своје чуваре.
Од почетка ове сезоне често изгледа као да ће да изгуби лопту, или да ће да му је узму, али...
Он исто тако често некако ту лопту задржи и прође са њом ка голу противника.
Како? Не знам.
Не знам да ли и он зна, али, успева му...

Прва фотографија, сви чекамо да шутне и да гол, он и даље вуче лопту:

Друга фотографија, противнички играчи су га већ заградили, и изгледа немогуће да Нинић може да уради било шта:

Трећа фотографија, он је поново у поседу лопте...а како је то могуће...стварно немам појма...а изгледа ни ови што су у дуелу са њим:

Четврта фотографија нам показује да је он без проблема у стању да ту лопту ипак некако ,,провуче,, кроз целу ту гужву и пошаље је у гол:

3:0 за Телеоптик био је и коначан резултат првог полувремена...екипа ПКБ-а је такође имала неке своје прилике, али не и реализацију какву имају наши Оптичари.

Остатак извештаја поставићу вам у следећем посту, да би све фотографије могле да стану...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd
И друго полувреме Телеоптик је почео жустро, али на следећи гол смо ипак морали да попричекамо.

Један изванредан продор нашег левог бека Петровића умало да постане и асистенција, али наши нападачи (пре свих Тадић), нису успели да ту лопту само ћушну у мрежу...

Ипак, високи Тадић је ускоро ,,прорадио,, и (наравно) ногом прецизно сместио лопту у мрежу ПКБ-а, за наших 4:0...
А ја и даље још увек некако чекам да видим више центаршутева упућених ка њему док је ,,у ваздуху,, па и бар један његов гол главом у овој сезони...

И Нинић је био врло прецизан, и то је већ 5:0...

И, мада Телеоптик није ,,додао пун гас,, до краја утакмице, пао је и шести гол, и то баш главом, да се ја не бих жалио зашто не кориостимо и ,,игру у ваздуху,, - стрелац вижљасти Макевић...

ПКБ је, као и у првом, тако и у другом полувремену опет створио прилике за гол, али...разлика у квалитету ипак је била очигледна, и резултат од 6:0 за Телеоптик говори скоро све о овој утакмици.

И, после девет одиграних кола, ред је да кажемо да и играчи и тренер Ненад Стојаковић (и његов стручни штаб) засад раде заиста одличан посао, ређају се победе, понекад и голеаде, игра и играчи напредују...но, права искушења заправо тек предстоје...

После дуже паузе (због повреде) у погон се вратио и Илић, Леона Илиева сам видео данас како хода (значи ипак није било нешто најгоре), Бајрамовића нема већ дуже време, а већ две утакмице нема ни голмана Немање Стевановића...

Шта ће бити даље - видећемо.

Напред Телеоптик! :navijac

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.461
Reaction score
8.072
Локација
Beograd
Za sat vremena pioniri igraju derbi, u pitanju je generacija koja je do sad pobedila sve utakmice ove sezone, uglavnom sa dvocifrenom razlikom. Cigani prenose utakmice omladinaca i kadeta na jutjubu, ali prosle godine su prenosili i derbije mladjih kadeta i pionira, tako da ce verovatno biti prenos.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.461
Reaction score
8.072
Локација
Beograd
Za sat vremena pioniri igraju derbi, u pitanju je generacija koja je do sad pobedila sve utakmice ove sezone, uglavnom sa dvocifrenom razlikom. Cigani prenose utakmice omladinaca i kadeta na jutjubu, ali prosle godine su prenosili i derbije mladjih kadeta i pionira, tako da ce verovatno biti prenos.

Poraz rezultatom 3-1, moglo je da se zavrsi i drugacije, ali treba biti posten i reci da je protivnik bio bolji i da je zasluzeno dosao do pobede. Ima ovde dosta cistog fudbalskog talenta, ali su nasi igraci vidno fizicki inferiorni u odnosu na njihove, deluje mi da vecina nasih momaka malo kasni u fizickom razvoju i to je ono sto je napravilo razliku.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.758
Reaction score
8.302
Локација
vezenemam
Omladinci u NS protiv Vojvodine, tv prenos počeo pre koji minut na areni 2.

Luka4545

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
15
Reaction score
33
Локација
Beograd
5:0 poluvreme za Vojvodinu, bas debakl se desava. Mnogo gresaka, pa i dva kiksa golmana Banjica