Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Bogi maestro

Guest
imam osjecaj da ce generacija 89'. cudo da napravi,bice to nase nove bebe. nasa sklola je cudo,samo kad bi se to konacno odrazilo na rezultate prvog tima,nadam se da hoce. gazice oni redom. :clap
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Generacija 89 , je mozda i talentovanija nego G86/87. Trenira ih Igor Spasic .Jovetic i Gulan , ali i Adamovic , Osmanagic, Karisik .... Sve su to nasa deca .A stoper Brkovic uz Radovanovic bice bedem za buducnost . Ne zaboravimo Skuletica i jos par klinaca 90 god ... hehe Sve decica :D
Inace generacija 86/87 je izbacila Babovica , Bracu Marinkovic , iakio je NEnad 88 , Bosancica , Vukcevica ....
Iskreno meni je jako zao Borka Veselinovica 85 god , koji nije jos dobio pravu priliku u Partizanu , a ima kvalitet . Cudi me da ga ni Djuka ne zove za mladu .
 

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
Mali Brkovic,moj novi ljubimac, trenutno je u Sevojnu na kaljenju, verovatno planiraju da ga bace u vatru uskoro, pa da stekne malo iskistva, dok je Borko 86. god i trenutno je u portugalskom Beira Maru i stvarno steta za njega! U dresu Bezanije je na utakmici protiv nas pokazao i objasnio neke stvari biku koji najboljeg strelca EP za omladince u Severnoj Irskoj salje u jednu BEZANIJU!
Generacija 89. je VRH! Cesto odem na njihove utakmice i turnire i stvarno su TIMCINA!
 

Don

Guest
Generacija 89 , je mozda i talentovanija nego G86/87. Trenira ih Igor Spasic .Jovetic i Gulan , ali i Adamovic , Osmanagic, Karisik .... .

Ne trenira ih Igor Spasic,vec Misa Radakovic i Karisik nije deo te generacije,on je 88 godiste i igra za Teleoptik.


Mali Brkovic,moj novi ljubimac, trenutno je u Sevojnu na kaljenju

Bas se lepo kali,tamo je rezerva.U dve ili tri utakmice prolecnog dela sezone odigrao je 0 minuta.
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
Omladinci vode protiv zvezde 2-1 15 minuta još do kraja

Pobedili kraj
 
Последња измена:

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
Brkovic se izgleda vratio medju omladince Partizana posto je bio sad u timu u derbiju!
 

chicha

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
253
Reaction score
0
Локација
Beograd
Pocinje period jebanja cigana u svim sportovima i svim kategorijama.
 

Method Man

Guest
Pionirska selekcija Partizana (1992. godište), koje trenira bivši as crno-belih Slađan Šćepović, učestvovala je od 6 – 9. aprila 2007. na međunarodnom pionirskom turniru – »Memorial Franco Gallini« u Veneciji i osvojila 3. mesto. Inače, ovaj turnir u fudbalskim krugovima slovi kao Vijaređo za pionirski uzrast.

Turnir je okupio 32 ekipe iz nekoliko zemalja, a učestvovalo je čak 6 reprezentacija pionirskog uzrasta, među kojima su bili Rusija i SAD. Ekipe su bile podeljene u 8 grupa od po 4 tima, a Partizan je bio u grupi B zajedno sa Atalantom iz Bergama, Florom iz Talina - Estonia i domaćinom turnira, ekipom Torre Pordenone.
Puleni trenera Šćepovića pobedili su sve tri utakmice u grupi B – Atalantu i Floru sa po 1:0, a domaćina čak sa 9:0.
U 1/8 finala pobeđena je reprezentacija regiona Veneto (FVG) sa 2:0, a u
¼ finalu protivnik je bila reprezentacija Rusije. Posle regularnih 40 minuta (na turniru se igralo 2 X 20 minuta) bilo je 0:0, a nakon izvođenja penala, slavili su crno-beli sa 7:6 i tako se plasirali u 1/2 finale. Tu su za protivnika dobili »staru damu« iz Torina, ekipu Juventusa, i iako su većim tokom susreta bili bolji protivnik, poraženi su sa 0:1 (uz tradicionalnu pomoć domaćih sudija). Pre toga Juventus je izbacio zagrebački Dinamo uz obilatu pomoć sudija...

Pošto se na ovom turniru ne igra utakmica za treće mesto, već se to mesto osvaja ukupnim rezultatima ostvarenim do tada, Partizan je kao najbolja ekipa od svih selekcija do polufinala, osvojio treće mesto, a golman pionira crno-belih, Uroš Radonić proglašen je najboljim golmanom turnira.

Sve čestitke klincima crno-belih, koji su još jednom dokazali da omladinska škola Partizana ostaje rasadnik talenata i igrača, odnosno »fabrika«, koja će liferovati igrače za prvi tim »parnog valjka«.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Jeste, jos ce i pionirima Juventusa da namestaju utakmice... Neki ne umeju da razdvoje neke stvari. :? A nasim nadama svaka cast... Neka nastave ovakvim tempom... :clap
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Старији кадети су управо покидали циганчиће у рупи са 4-1 ! :napred Partizan
 

pfc2

Grobar
Учлањен(а)
22.02.2007
Порука
236
Reaction score
0
Локација
PRIJEDOR
svaka im ćast.Pa mogu li ove naše mladje kategorije uopšte da izgube od nekog?:napred Partizan :pfc:
 

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
U pobedi omladinaca Partizana protiv Obilica, blistao je Brkovic i dao je gol (on je inace stoper) a upisao se i Adamovic, dok je mladji Marinko dao dva gola (od toga prvi iz penala) u pobedi Teleoptika nad Posavcem!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
www.partizan.co.yu

Petlići osvojili Kup
pixelcrn.gif

268_0.jpg


Petlići Partizana (1994.), koje trenira Zvonko Popović, pobedili su u finalu kupa Beograda svoje vršnjake iz C.zvezde sa 4:1 (3:1) golovima Stojanovića u 2'(11m), 45', i Šake u 9' i 21', i tako postali vlasnici pehara za ovu sezonu. Pored kupa, klinci iz generacije 1994. vode i na tabeli prvenstva, tako da će, po svim očekivanjima, osvojiti duplu krunu u kategoriji petlića.

Pobednički pehar posle meča uručio im je, Dragoslav Ralčić, direktor mlađih kategorija FSB.

Jučerašnji meč odigran je na stadionu Trudbenika, pred oko 100 gledalaca. Utakmicu je sudio Igor Stoilković, a Partizan je nastupio u sledećem sastavu:

Partizan:
Lazarević, Živković, Antić (kapiten), Pavić, Savić, Lilić (Tomović od 70'), Marković, Šaka (Puljezović od 62'), Srdanović (Mitrović od 50'), Stojanović (Potić od 69'), Ninković (Ćirković od 68').

U opisu meča samo kratka konstatacija: crno-beli klinci lepršavom igrom, potpuno su nadigrali svoje vršnjake iz komšijskog tabora i tako nastavili seriju uspešnih rezultata u mladjim kategorijama protiv večitog rivala u poslednjih 5 godina (za razliku
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.015
Reaction score
632
e bre ove klince ubaciti u A tim...ima da pokidaju A tim cigana....ovi klinci su buducnost FK-a...samo da ih lopovi nerasprodaj...ma sad ce to oni da prodaju,sad mogu da ih prodaju za "velike" pare...neka su deca,to zeca i bika nezanima...oni bi i rodjenu decu prodali(vec su to i ucinili) :banghead
 

Krstic

Početnik
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
8
Reaction score
0
Ne bih da kvarim idilu, ali petlići Partizana 1994. godiste, su prošle godine izgubili u finalu prijateljskog turnira u Velikoj Plani od petlića Morave (Velika Plana) koja igra u regionalnim ligama. E sad, pitanje je koliko je to isti tim. Eto jedna informacija.

Znam da niko ovde nije bio ozbiljan da ove dečake promovišemo u A tim, ali čisto da se ne bi zanosili.
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.015
Reaction score
632
prvo sam procitaj sta si napisao....
u finalu prijateljskog turnira u Velikoj Plani od petlića Morave (Velika Plana)
em je prijateljsi turnir,em su igrali sa domacinom...namece se zakljucak da su im poklonili taj turnir...a sad kad je bilo najbitnije razbili su musavce...sta ti to govori?
 

Krstic

Početnik
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
8
Reaction score
0
Pa naravno da znam sta sam napisao, ne bih stavljao u tekst prijateljski turnir da ne znam sta znaci. A isto pise i da sumnjam u indenticnost tima koji je izgubio prosle godine i ovog koji je dobio cigane.

P.S.
Izgubili su na penale. E sad ti kazi detetu od 12 godina (tada), e sine pusti ih da pobede pa promasi penal.

Cisto da vam petlici iz fk Morave ne bi bili trn u oku, posle mesec dana su izgubili od domacina u Bg-u sa 12:0 ili tako nesto.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Од малих ногу наши младићи су веома успешни али се та супериорност "истопи" када дођу на праг сениорске екипе. Кључни услови за успех тада недостају - права шанса у првом тиму, надоградња коју треба да обави способан тренер и организација која правовремено делује поводом свих важних момената. Ништа од тога нажалост немамо. Тако да ће млађе категорије и даље освајати стотине одличја док ће први тим посртати... Да се ради адекватно у првом тиму са оваквим млађим категоријама били би смо међу европским великанима... Овако нисмо ни у 50 првих тимова. Срамота...
 
Top