Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Nemanja Rnić 06.08.2010.

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
1. Kako si se osećao i kakva je bila tvoja reakcija kada si video da su u bubnju ostali samo Partizan i Anderleht?

U prvom momentu nisam mogao da verujem pošto se dogodilo ono što sam najmanje želeo! Nakon toga telefon je počeo da zvoni…


2. U prošlom intervju si nam rekao da igrači Anderlehta više gledaju svoj uspeh nego uspeh ekipe, da li se situacija od tada nešto promenila i kakva je hemija ekipe?

U Anderlehtu ima puno stranaca tako da postoji jezička barijera koja nas sprečava da imamo odnos kakav bi bio da ona ne postoji, međutim mogu da kažem da se situacija popravila zato sto je ista ekipa na okupu već dve godine.


3. Najveću opasnost po Partizan iz tabora tvog sadašnjeg tima predstavlja će?

Svakako će to biti mladi napadač Romelu Lukaku, koji će imati veliku podršku veznog reda u kome se nalaze Mbark Busufa, Matias Suarez, Dzonatan Lezar…


4. Da li se družiš sa nekim od igrača koji trenutno brane crno bele boje?

Ostao sam u kontaktu i dobrim odnosima sa nekoliko igrača koji su i dalje članovi FK Partizan kao i sa Dr. Seadom Maličevićem i članovima stručnog štaba.


5. Takođe si nam rekao da Grobari prave atmosferu koja je nepojmljiva za Belgijance, pribojavaju li se tvoji sadašnji klupski drugovi atmosfere na JNA?

Naravno da su me saigrači pitali kakva je atmosfera na stadionu Partizana i mislim da i ako su oni veliki profesionalci biće iznenađeni kada istrče pred navijače kakvi su Grobari!


6. Da li te već hvata trema pred utakmicu i kako će ti biti da igraš protiv tvog Partizana pred mnogo poznatih faca i punim tribinama?

Partizan je klub u kome sam ja ponikao i zaista nisam očekivao da ću biti član kluba koji je protivnik Partizanu. Što se tiče treme mislim da još uvek nisam svestan situacije u kojoj ću se naći.


7. Neki igrači imaju praksu da od trenera zahtevaju da ih izostavi iz sastava kada igraju protiv tima u kom su odralsi, kakvo je tvoje mišljenje o toj praksi?

Ja sam pre svega profesionalac i poštovaću svaku odluku trenera. Sa druge strane razumem igrače koji praktikuju da ne igraju protiv svog nekadašnjeg kluba.


8. Hoćeš li dati auto gol ili skriviti penal, možda malo žešće ući u duel nekom od bitnijih igrača Anderlehta na poslednjem treningu pred Partizan?

Mislim da su fudbaleri Partizana dovoljno kvalitetni i da im ta vrsta pomoći neće biti potrebna!!!


Hvala puno na poslatim pitanjima,bilo mi je zadovoljstvo!
Veliki pozdrav i vidimo se uskoro !
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.449
Mada...mene od nasih bivsih igraca uvek zanima odgovor na pitanje "Da li ti je krivo sto si upao u takvu situaciju da moras da ides iz Partizana ili si prosto i pored toga zeleo da odes jer u nasem fudbalu ne vidis da mozes napredovati kao igrac i da ti nada da mozes svojim kvalitetom pomoci Partizanu da ojaca nije dovoljno veliki motiv za ostanak ?"
 

Coa-

Grobar
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
675
Reaction score
1
Локација
Petrovgrad
Hvala Tuljo!
Dobar intervju... mogao bi da pokrlja Lukakua ako mu nije frka. :D
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Rnicu,igraj kao protiv Zvezde :D
 
Top