Vidi se grobarska krv tece u njemu
Mare Kv Grobar Учлањен(а) 29.01.2007 Порука 508 Локација са Радованом 05.10.2007 #22 WebGazda је написао(ла): 20. Toso - Situacija u gradu: Par cigana maltretira nekog Grobara! Da li bi pomogao tom Grobaru (pa i pobio se) ili bi samo prošao? 20. Pošto su oni poznati po tome tri na jedan, naravno da bih pomogao i potukao bih se ako treba, a prošao sigurno ne bih. Кликните за проширење... Свака част за овај одговор,немам речи...:napred Partizan
WebGazda је написао(ла): 20. Toso - Situacija u gradu: Par cigana maltretira nekog Grobara! Da li bi pomogao tom Grobaru (pa i pobio se) ili bi samo prošao? 20. Pošto su oni poznati po tome tri na jedan, naravno da bih pomogao i potukao bih se ako treba, a prošao sigurno ne bih. Кликните за проширење... Свака част за овај одговор,немам речи...:napred Partizan
YoungKv Početnik Учлањен(а) 06.10.2007 Порука 1 06.10.2007 #23 Rna kralj :sEvo me opet posle duzeg vremena,nazalost pod drugim nickom,Mare kv mi upropastio prvi :confused Pozz.
Rna kralj :sEvo me opet posle duzeg vremena,nazalost pod drugim nickom,Mare kv mi upropastio prvi :confused Pozz.