Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Odbojkaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Da, zbog obolelih od korone smo odustali.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Propustio sam da je Janić i u ulozi igrača. Bio je davno intervju sa njim i Rosicem koji je igrao kod nas, gde su priznali da su igrali u klubovima suprotnim od onih za koje navijaju.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Nasi su poceli sigurno prvi set, delovalo je da ce ga lako resiti u svoju korist, bilo je u jednom momentu i 6 poena prednosti , 12:6 da bi gosti ipak uveli set u neizvesnu zavrsnicu koja je ipak pripala Partizanu 25:23. U drugom i trecem setu je svega bilo ali Mladi Radnik uspesniji u oba,okrecu na 1:2 u setovima... U cetvrtom Partizan napokon bez vecih problema resava set u svoju korist,a onda opet standardne oscilacije. Gosti od samog pocetka jako krecu,vode 4:9,imali su 9:12 i 12:14 ali ova nasa luda ekipa sve to okrece i na kraju trijumfuje sa 27:25 u petom setu!!! Neverovatno zaista. Radnicki resio Vosu sa 3:0,u dva seta su isto izvukli nemoguce tako da ta serija ide u majstoricu. Ono sto je najbitnije,idemo u finale,cestitke momcima,stvarno luda ekipa . Milan Pepic izdominirao načisto ,pogotovo u odlučujućem setu gde je njegovo iskustvo najviše došlo do izražaja. Janić je takođe znao da motiviše ekipu i zadrži pribranost u neizvesnoj završnici. Posebno mi se dopala sjajna atmosfera u ekipi i ta hemija koja toliko krasi ovaj tim. Milina jedna. Posle niza sušnih godina ovo nam daje za pravo da možemo da se nadamo i nekom trofeju u dogledno vreme.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.122
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
sunce ti krvavo, do jutros nisam ni znao da smo u finalu... moje iskreno "zahvaljenje" vučkovim medijima! :angry-smiley-002: a našim ratnicima, srce na teren, pa kom opanci, kom obojci! :napred-partizan:
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.122
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
pa je li moguće da nas i u ODBOJCI (HEJ!!!) najstrašnije kradu???!!! da je bilo 18:18 (a ne 19:17) u prvom setu, ko zna kako bi se utakmica odvijala!!! Ne kažem da bi pobedili ali bi MOŽDA dobili PRVI set a onda...
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Odlicna odbojka nema sta. Vosa ipak bolja,ali je Partizan nekim svojim greskama sam sebe pobedio,mada u finisu prvog seta imamo onu spornu situaciju kad je sudija dosudio poen u korist domacina,iako niko u bloku nije dirao tu loptu,posle te situacije izgubili smo par poena zaredom i izgubili taj set. U drugom setu pri vodjstvu 22:21 i sjajnom servisu gde su svi izgledi bili da cemo osvojiti poen,neko od nasih igraca se upecao i poklonio poen Vojvodini i umesto 23:21 za nas,imali smo izjednacenje i naravno opet iskusnija ekipa do koristi i zavrsava i taj set u svoju korist. U trecem setu posle svega nismo imali sta vise da trazimo u ovom mecu i izgubili smo moze se reci prilicno glatko. Ipak imam utisak da mozemo da igramo sa Vosom i da cemo uzeti bar jednu pobedu u ovoj seriji
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Večeras od 19 sati, na programu drugi meč finala, gde smo domaćini. Po najavi programa, rts prenosi žensko finale, ali ne i ovaj meč (verovatno slučajno). Prenos je najavljen na youtube kanalu Vojvodine.
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Da,značiće Marinoviću večerašnja partija,malko je pao u plejofu,ali ovo baš znači,sigurno naš najbolji igrač u ovom momentu uz Pepića i Koprivicu.

Bitno da su ovi načeti,da može da se igra sa njima,sada je sve otvoreno.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Veliko srce imaju ovi momci. Treba ih vise podrzati. Medijski su totalno u zapecku,niko ne pise o njima,retko kad se i prenos nadje,a oni daju sve od sebe. Mnogo oscilacija ove sezone,ali kad je najpotrebnije,najbolji su. Vojvodina jeste mnogo kvalitetnija ekipa,ali nasi momci to nadoknadjuju trudom i zeljom. Marinovic i Pepic danas fantasticni Svaka cast svima, idemo dalje :)
 
Top