Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan - Železničar Pančevo 2:0 igrač utakmice

Igrač utakmice

• Jovanović A. (G)

Votes: 25 71,4%
  • Đurđević V.

Votes: 0 0,0%
  • Marković S. (C) ⚽

Votes: 4 11,4%
  • Mujakić N.

• Antić N.

Votes: 3 8,6%
  • Arriaga K.

• Zahid G.

• Severina X.

• Natcho B.

Votes: 17 48,6%
  • Trifunović N.

Votes: 4 11,4%
  • Jovanović Đ. ⚽

Votes: 13 37,1%
  • Goh Y-J

• Grimaldo J.

Votes: 3 8,6%
  • Lazarević M.

• Nikolić N.

• Stjepanović M.

• Total voters
    35
  • Poll closed .

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
603
Reaction score
947
Glas za Natcho-a jer je čovek ful profesionalac. Nije uradio nIsta posebno, ali je jedini pokazao želju da igra fudbal i da se bori za grb Partizana (uz Acu Jovanovića).

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.462
Reaction score
33.250
Локација
Beograd
Mogu se navesti neki igrači koji zaslužuju glas, ali ovoga puta dajem ga samo našem novom bratu Peruancu...jer čovek odaje utisak da bi da uzme loptu i - IGRA FUDBAL.

Jednostavno, u velikom delu meča ono što smo igrali nije fudbal, nema akcija, nema prodora, nema driblinga, šuteva, šansi, igrači se sporo kreću, još sporije misle - to NIJE fudbal...
Može se na taj način uzeti neka pobeda, neki bodovi, ali, na ,,duže staze,, to samo vodi tome da i dalje od prosečnih evropskih ekipa primamo petice i šestice...
Jer, za razliku od nas, oni IGRAJU fudbal...

Unapred, unapred, unapred, brzo, brzo, brzo, čvrsto.
I MISLE šta će sa loptom još pre nego što im lopta dođe i MISLE kad im lopta dođe, i MISLE i kad lopta nije kod njih.
Trče brzo, misle brzo i IGRAJU svrsishodno.

Ne ziheraše.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
699
Reaction score
2.392
Dao sam glas igračima koji su u jednom segmentu fudbalske igre,a koji je genijalni strateg podigao na svetski nivo najviše napredovali To je segment ja tebi,ti meni,ja golmanu,on ispucava,protivnik greši pa ja tebi,ti meni,ja golanu pa on ispuca pa protivnik pigreši pa onda je tebi ti meni ja golanu,sve unazad,unazad,unazad pa golan ispuca.......... Tako protivnika vežemo u čvor i ne igra mu se fudbal više.
Samo razni Šamroci,Flore i slični ne padaju na te fore,a kamo li Dinamo,Lugano.....