• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Partizan 3:1 Metalac, igrač utakmice

Partizan 3:1 Metalac, igrač utakmice


 • Total voters
  55
 • Poll closed .

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.302
Možete glasati.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.936
1. Natho (Nije poceo od starta i imali smo problema, cim je usao pokrenuo je ekipu i resio utakmicu sa dva gola, penal /18 puta sutirao u Partizanu - svih 18 puta pogodio/ i jos jedan gol na nesebicno Jojino dodavanje za konacnih 3:1)

2. Jojic (Dobra igra Zeke, nema tu sta... dve pravovremene asistencije za prvi gol Rikiju i za treci Nathu)

3. Rikardo Gomes (Jos jedan gol u nizu, 20-ti u sezoni a 16-ti u ligi gde drugoplasiranom bezi tacno za duplo golova, golgeter u pravom smislu te reci, samo da se ne povredi i nastavi da trpa)
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.338
Локација
JNA
1. Natho, iz razloga sto smo prodisali kad je usao i jer je doktor ove igre.
2. Jojic zbog 2 asistencije i solidnog izdanja, podize formu.
3. Rikardo, gol masina, 20 gol u sezoni a tek je kraj oktobra. Potreban mu je odmor, daje celog sebe Partizanu.
 
Top