Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan 3x3

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.065
Reaction score
3.974
Локација
Beograd
NAŠI CRNO BELI BASKETAŠI UPRAVO SU ISPISALI ISTORIJU!!! Prvi osvojen Masters i to na kakav način!

Juče dve pobede, četvrtfinale protiv Viene, lagano čišćenje 21-10, polufinale protiv Hanžua na srpski pogon (sva četiri igrača Srbi), ludački preokret sa 18-12 na 21-19 i onda finale protiv Antverpena, pobeda 16-15.

Marselinjo, Gladijator, Čovek od čelika Stefan Milivojević se na tri minuta pre kraja povredio i bukvalno je na jednoj nozi odigrao do kraja.

Nekako sudbina je bila da najveći Grobar u ekipi Ivan Žuća Popović donese titulu. Na 35 sekundi do kraja šut za 2 poena i ispostaviće se pobedu.

Ne mogu da opišem koliko sam srećan i ponosan na ove momke. Godinama pratim 3x3 i znam da je ovo jedna mnogo dobra priča od starta i da momci daju sve od sebe i svakim turnirom su sve bolji i bolji.

SAD ALBA DA PADNE!

NAPRED PARTIZAN!!!!
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
B GRUPA: Majami – Ulanbator 21:16, Partizan (Milivojević 9, Milutinović, Stevanović i Torbica po 4) – Majami 21:17, Partizan (Milivojević 11, Milutinović 6, Stevanović 3, Torbica 1) – Ulanbator 21:15

Partizan je predvođen Milivojevićem prilično sigurno savladao Majami i Ulanbator i za plasman u polufinale igraće sa San Huanom.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.065
Reaction score
3.974
Локација
Beograd
Ne mogu nigde da nađem informacije o našem 3x3 timu ove sezone. Pred sam kraj prošle, bilo je nekih problema i znalo se da će se tim značajno primeniti, ali za sada bukvalno nijedna informacija, ni iz kluba ni iz same 3x3 organizacije.

Ono što je sigurno, Batica i Marko Stevanović su prešli u najsmrdljiviji 3x3 tim (jer nema gamadi) Liman, Torbica je igrao zimsku ligu, Žuća je i prošle godine više bio po turnirima u Srbiji , nije puno igrao za nas, a najbitnija stvar, niko ne zna šta je sa Milivojevićem, koji je jedan od najboljih igrača na svetu...
 
Top