• Душан Дуда Ивковић - (1943 - 2021)    Човек који је дао замах успону КК Партизан отишао је у вечност.

Partizan i mediji

Al' je uvek lepo

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
88
Локација
U okolinu od Niš
https://informer.rs/sport/partizan/628801/fudbal-superliga-partizan-novi-pazar-uzivo-prenos-live Kakav naslov,kakva govna,nigdje da se spomene skandiranje pazaraca plus gađanje naših igrača svim i svačim.
A zašto bi spomenuli? Što da kvare idilu? Mi nažalost živimo u okupiranoj državi, koja samo formalno daje znake života. Seti se zukorlićevih naci parada, spomenika šiptarskim teroristima, predstavljanja dolaska narko bande Anđeli pakla kao velike turističke investicije. Seti se menjanja imena škole Sveti Sava u nekog pišljivog Arapina. Seti se izveštaja u poslednjih 10 godina s teritorije Vojvodine, gde je svaka tuča između srpskih i mađarskih mladića, u kojoj pobede Mađari okarakterisana kao vršnjačko nasilje, a ako pobede Srbi onda je to etnički motivisano. Seti se da je najbrojnija naci organizacija u Srbiji mađarska omladina u Bačkoj i hiljade sličnih događaja. Jebeš informer i sva ta "novinarska" sranja. To je, ionako, za penzose koji bi da poslednje godine prožive u nekoj idiličnoj državi koja je u stvari na klimavijim nogama nego ona iz njihove mladosti, kada takođe nisu hteli da uvide realnost.
 

Braindead

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
45
Локација
Beograd
Smrdljivi, ciganski, režimski, usrani B92, je za svakog našeg potencijalnog igrača ili igrača koji je došao kod nas, napisao neki iznos, dok za FMP niti za jednog koji su stigli ali niti za jednog nisu izneli neku cifru, au koliko ja njih mrzim, očima ne mogu da ih gledam, prestaću da čitam portale zarad mentalnog zdravlja, čak i naslove.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=17&nav_id=1908102
 

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
304
Локација
ispod krova zasad
Direktor ABA lige o sukobu interesa: "Ne vidim problem sa filijalama Zvezde i Partizana"

(no comment:D)
 
Top