Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan i mediji

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.740
Reaction score
6.476
Evo upravo na "nezavisnoj" novoj tv, neki novinar Nikola Janković objašnjava kako je dolazak pudlice na čelo kss odlična stvar jer je u zvezdi dokazao da zna da uspostavi sistem i donese uspeh, kako ni navijači zvezde nisu bili zadovoljni kad je Danilović došao na čelo kss, pa šta sad, Bože moj... kaže da bi Ostoja i budući predsednik zvezde trebalo zajedno da nastupe u smirivanju mržnje...
Gori su nova s i n1, nego informer, kuriri i telegraf zajedno..

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.505
Reaction score
39.834
Локација
Novi Sad
Evo cime se bave i sta prate Bilja, Velenac i ostala maloumna bagra na tviter nalogu FKP :buhaha boze maloumnika
Screenshot_20240928_131943_X.jpg

Screenshot_20240928_132203_X.jpg

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
321
Reaction score
1.485
Локација
Trebinje
Сале Павловић дао интервју за мондо и између осталог је рекао:
Za kraj smo ostavili i pitanje koga vidi na fajnal-foru Evrolige? "Partizan naravno, Panatinaikos je jako ozbiljan. Dosta je rano u sezoni, ne znam. Nažalost, moram da kažem Real Madrid, iako je promenio dosta igrača, to je klub koji uvek gleda fajnal-for. I možda Fenerbahče."

Na njegovom spisku nije bilo mesta za Olimpijakos koji je vratio Sašu Vezenkova, doveo Evana Furnijea... "Dobro. Te crveno-bele ekipe uglavnom ne gledam", sa osmehom je zaključio Pavlović.

Какав ћаћа!!!

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.033
Reaction score
16.513
Локација
Yaoundé
Najava meča Makabi - Partizan na SK (i ne samo kod njih) sadržala je i info da je Saben Li, najnovije pojačanje Izraelaca u dvorani Pionir na dve utakmice ubacio ukupno 66 poena (43 fmp-u u dresu tirske Manise u FIBA LŠ, a Efesu 23 u EL). Ne znam šta je trebalo da bude poenta te najave (zapravo znam, al' se pravim Toša :D )...

Sinoć Saben Li protiv Partizana:

Maccabi Playtika Tel Aviv vs Partizan Mozzart Bet Belgrade 2024-10-17 20 05 EuroLeague.png

sly-smile.gif

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.240
Reaction score
9.437

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.895
Reaction score
2.921
Локација
CyberSpace
još stavili snimak gde se skandira Najvećem, nema snimka toga što su naprdeli jer NIJE SE DESILO
jedino mi je žao što sam kliknuo na link pa sam im dodao u preglede

molba za kolege kad postavljaju ovakve stvari da kopiraju bitan deo ovde da im ne povećavamo preglede jer na konto toga govna dobijaju prostor za reklame odn. novac

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.110
Reaction score
1.753
Локација
Iz Majemija.
zeljko.png

Blic je takođe jutros imao svojih pet minuta slave.

Pretpostavljate, u tekstu se uopšte ne pominje Željko već Dejvis.

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.250
Reaction score
5.802
Локација
Nis
Nije loš početak...samo bih dodao da to nisu bili komunisti, već lopovi koji su se samo oblikovali u još veća lopovska govna. A sva ta lopovska govna imaju i šefa u jednoj stranoj državi.
1000010468.png

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.895
Reaction score
2.921
Локација
CyberSpace
to se jednom rečju zove oportunizam
takvima nije nikakav problem da se jedan dan stavi petokraka, drugi kokarda, a treći kukasti krst
i da se "priča" koriguje shodno tome

podseća na neke koje znamo?
svaka sličnost nije slučajna..