Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan i mediji

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.805
Reaction score
34.788
Локација
Beograd
Ја да сам у клубу, прво бих питао да ли хоћемо да уштедимо новац или хоћемо да имамо и неке резултате. Јер не може и једно и друго.

Ево још једног (нарученог или ненарученог?) текста који се обрушава на странце...

Рецимо, један од ,,поднаслова,, (илити наслова пасуса) гласи: Партизан мора да се реши странаца!

У тексту су и ,,бисери,, попут ових:

,,Pojedini poput Mateuša Saldanje i Ksandera Severine već su napustili klub, a tim stopama moraće uskoro da krene još nekoliko igrača.,,

Или да би нови тренер ,,morao da krene u sastavljanje ekipe za prolećni deo – da traži zamene među omladincima, fudbalerima Teleoptika, slobodnim igračima, manjim superligaškim timovima…,,

Прво:
Небитно је да ли је играч странац или не, него је битно КАКО игра (ако хоћемо резултате), или КОЛИКО кошта (ако хоћемо уштеду).
Част изузецима, али јефтинији играч обично није квалитетнији од скупљег.

Друго:
У време док се ,,границе бришу,, и фудбалери и капитал иду где год хоће, ми ћемо, као, да будемо успешни само са ,,домаћим снагама,,...заборављајући да и најквалитетније ,,домаће снаге,, нису нама доступне него иду тамо где ће их више платити...

Треће:
Окружени смо Европском унијом где све функционише без граница, а нама је битно да фудбалере из бивше ЈУ третирамо као странце. Каква глупост!

Четврто:
Знао је Миодраг Јешић да заигра неки фудбал са мање познатим (и нижелигашким играчима) у Партизану - али - није свако Миодраг Јешић па да то понови - и можда ни садашњи нижелигашки играчи нису као што су некад били!

Пето:
Није само ствар у томе да странци коштају, него је ствар у томе да ко зна ко се све ту ,,уградио,, да би извукао паре из Партизана!
(Видети под ,,умрлице у Новостима,,...иако нема то везе са фудбалерима, али има са Вучелићем и осталим говнима.)

Шесто:
Отишао Салдања и Северина, па требају и остали?
Па тај Салдања и Северина су нешто и вредели, видели смо колико смо били ,,бољи,, без њих...

Седмо:
Непрестано се вређа Калулу и његов учинак, као да човек има све саме асове поред себе, па да има са киме да игра...убеђен сам да би и њему учинак био бољи да игра са Салдањом и Северином, а да је иза њега Захид...

Дакле...

Хоћемо уштеду? Хајмо онда у Трећу лигу, тамо је јефтиније.

Хоћемо у Европу, па да тако добијемо неку ,,кинту,, од УЕФЕ?
Па како бре у Европу преко неког ,,Нордсјеланда,, (или кога већ извучемо у квалификацијама), ако немамо играче који имају квалитет да неком ,,Нордсјеланду,, одоле?
А тај квалитет - кошта!

Шта, као, могуће је у Европу ући само са омладинцима и ,,Оптичарима,, плус понеким играчем из Њива лиге, и, шта, НИКО досад није увидео да је тако јефтиније и боље, него смо се ми тога први сетили, а сви други су будале и само троше паре безвезе?!

О чему ми бре овде причамо?

Ти клубови преко којих (у неким квалификацијама) ми треба да уђемо у Европу озбиљно и одговорно РАДЕ да би и они ушли у Европу преко нас...и сигурно нису блесави да продају све најбоље што имају, а да их замене јефтинијом варијантом - ако им је до Европе...

А и ови у домаћој Њива лиги неће да нам се склањају па да се само ,,прошетамо,, до тог другог места и квалификација за Европу...
А тек домаће судије?

Ха, ха.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.576
Reaction score
19.839
Локација
Yaoundé/Juba
Rumunski mediji su još pre koju godinu pisali kako je popularna u Srbiji, navodno, najviše zbog Novaka Đokovića.

A s obzirom na muzičke preference, biće da je mali Stefan imao više uticaja od ćaleta :D

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.435
Reaction score
9.441
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!

Imali smo humanitarno druženje u Rumi prethodne nedelje.
Na snimku je samo delić svih dešavanja, koja su bila na programu celog dana (turnir u basketu 3 na 3, konopac i sl.).
Grobari su se odazvali u velikom broju (sa obzirom da je Ruma manji grad), pomogli smo našem dragom sugrađaninu i dobro se zabavili, u tonu našeg Partizana i crno belih boja.

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.435
Reaction score
9.441
Локација
Izvinjavam se na uzastopnom postu.

Novi video, i opet Ruma.
Komša moj dobri, Dušan Sredić, osoba koja zaslužuje maksimalno poštovanje svih nas, osoba koja živi za Partizan.
Jedan od ljudi, zaslužan za dečiju tribinu.
Čovek koji je zaslužan za armije i armije novih, malih partizanovaca.
Stotine i stotine dece usmerio je ka pojmu Partizan, godinama ih uči šta je partizanština.
Svi ljudi na snimku su moji dragi prijatelji, koji dišu za Partizan, doprinose prenošenju partizanštine sa kolena na koleno,
a takođe pomažu grobarima, svim dobrim ljudima, na sve moguće načine.
Čast mi je što je Ruma dobila pažnju crno bele javnosti, jer Ruma kao grobarski grad to i zaslužuje.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.576
Reaction score
19.839
Локација
Yaoundé/Juba
'Bem te, živote, a jedina tri lika koje poznajem iz Rume su ciganšture!

Jedan je, da ne grešim dušu, ok lik i sa njim sam studirao. Nije nikad nešto ni isticao tu navijačku pripadnost, ali je njihov. Drugi je takođe studirao sa mnom, i to me je danas sramota da priznam - Aleksandar Martinović, klempavi ministar. Jeste da je rođen u Slavoniji, ali već tokom studija živeo je u Rumi. Trećeg sam, a to sam pominjao na Nuklearnom, pre par meseci oterao u k***c naprednjački. Ciganštura koji je slavio trojku Nolana Smita.

Jbg...

• Like
Reactions: BaX

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.435
Reaction score
9.441
Локација
Au, baš nisi imao sreće, nikako :D
Ima njih, nije da ih nema, sve uglavnom loši likovi, klasični cigojneri.
Naravno, grobari dominiraju velikom većinom, zahvaljujući i jakoj navijačkoj grupi "South Guard".
Grupa je osnovana pre skoro 35+ godina, opstaje i dan danas, doduše u izmenjenom sastavu.
Stariji ljudi sa snimka su tu, od samog osnivanja.

Последња измена:

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
5.205
Reaction score
24.731
Локација
Beograd
"Bio sam u kontaktu sa Partizanom. Ne možeš lagati navijače i trenere i da dođem da igram na jednoj nozi. Oni su me kontaktirali a ja sam bio iskren. Jednostavno nisam mogao igrati na tom nivou zbog kolena, a i deca mi žive u Majamiju… Nisam ni razmišljao u tom pravcu ali da sam bio zdrav sigurno da bih voleo. Partizan je moj klub, oduvek sam navijao za njih i to bi bilo vrlo lepo", rekao je Dragić.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.740
Reaction score
44.431
Локација
Žrnov
Od sporta nemao ništa :buhaha
Ako je suditi po SK, izgleda da Partizan sinoć nije igrao :buhaha

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.740
Reaction score
44.431
Локација
Žrnov
Uspešno su ih sakrili :p
Kada udjes na deo o košarci (jer što bi negde drugo tažio vest) bukvalno nema ništa.
S druge strane, ovaj link koji si ti postavio je od sinoć. Da su neki drugi u pitanju, pa samo bi se pisalo o golobradim mladićima koji su herojski odigrali...
Ovako - nije zanimljivo.