Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Partizan i mediji

Spremite šlemove ili lavore za povraćanje :buhaha uz Božiju pomoć da ne lupeta i konačno ispriča i odgovori na neka pitanja koja sve zanimaju... nadam se da je Pop bio nemilosrdan ili bar onaj cigojner kalinic

Nije direktno o Partizanu, ali...često se u medijima pominje baš to ,,navijač Partizana,, ili već nešto slično...

Nešto malo drugačije, ne i neočekivano...

Kada sam još tamo u aprilu kao korisnik Total TV pao pod šapu mts, između ostalog su mi, kao "poklon dobrodošlice" :puke: oni otvorili Iris nalog. Pomislio sam u prvom trenutku - bar nešto dobro u lošoj situaciji, ali ubrzo shvatio da je tek to neopevano :poop:

Brzo sam shvatio da se ne mogu logovati putem računara već isključivo mob. telefona, potom shvatio da u listi nema free filmskih kanala poput Star-ovih programa, pa sam iris koristio samo u situacijama kada nisam mogao da gledam utakmice Partizana jer sam bio u prevozu ili drugde van kuće.

I onda, ovog jutra i mesecima kasnije, krenem da pažljivije pretražim listu kanala u ponudi... cigaNJska tv je tu, ali TV Partizan - nema...

1000000863.jpg

Više i ne mogu da ponavljam koliko jedva čekam istek ugovora... govna...

Mislim da PartizanTV ne postoji uopste vise, doduse i ja sam na mts ali nema kanala vec neko vreme.

Као што нам је МИП радио покојни тако је и Партизан тв, НАЖАЛОСТ!!!