Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan i mediji

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
I posle kazu nema ciganskih medija .... Da sam na mestu Uprave pojedinim medijima bih zabranio pristup stadionu i informacija , pa nek proglase diktaturu na JNA . A posle se cudi zasto ih portir drzi napolje na -10 ......
 

Skeletor

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2006
Порука
31
Reaction score
0
Локација
Βελιγραδι
@ ALA-MUNJA
Seti se samo sukoba na relaciji Tumbakovic i Kovinjalo... Koliko je ganci kenjao da je doveo do ludila Tumbu, da ga je ovaj oterao u tri P.M. Posle gistro morao da se izvinjava javno... Jednom rečju, šoder! Pih, gade mi se!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
I Todic iz Zurnala je sklonjen , kada je non stop kritikovao i kad dobijes i kad izgubis ....

Tumba je preterao sto mu je pominjao majku izbeglicku , ostalo podrzavam !
 

Skeletor

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2006
Порука
31
Reaction score
0
Локација
Βελιγραδι
Slažem se da je preterao, ali bitan je uzrok. Ipak nije smeo sebi da dozvoli toliko! Svejedno, otkad znam za sebe, nema dana da se u štampi ne favorizuju komšinice. To otprilike izgleda ovako... Igraju oni protiv Bayerna, i pritom koristše onu najšabanskiju foru lošeg terena. Brate svi znamo kad je Čola imao koncert... I onda 5 dana bukvalno, u štampi samo što nisu otvorili knjigu žalosti zbog nesrećno izgubljenog meča... Gamad !
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Da se razumemo... Kovinjalo je bio diskutabilan uvek (mada se cinilo da je Grobar), i kada je pricao lose o nama i kukao to su uglavnom bile evropske utakmice! A svi znamo kako smo prolazili po Evropi... Secam se njegovih najava pre nego sto je utakmica i pocela! Uvek negativna atmosfera... Ali je fakat da smo drhtali da ne primimo petardu svaku drugu utakmicu...

Naravno znamo da je ciganija radila na svojoj medijskoj promociji 40 godina i mi smo tu mnogo propustili. A i sada ne pokazujemo mnogo zelje da nesto promenimo...
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Недељко Ковињало је симпатизер Партизана и свако ко другачије тврди пропустио је преносе многих Партизанових утакмица деведесетих. Може неког и да иритира његово виђење ствари али тужно је што је Тумбаковић окончао свој ангажман на такав низак начин. Касније се правдао јер је и његова жена пореклом из Републике Српске...
А то што је некадашња управа бирала по свом нахођењу новинаре и спонзорисала исте не служи нам на част. И то што су их оставили напољу на зими показује да смо у том тренутку дотакли дно (што се тиче културе; ништа страно зеки и његовим полтронима). То спада у застрашивање а знамо да су ретки новинари који су отворено критиковали зечевића... Неке су застрашили, неке су плаћали...
Данас је "клима" у новинарству поразна. цигани држе скоро сва уредничка места и самим тим се креира став који је потцењивачки и злонамеран према Партизану. Слажем се да клуб треба да реагује али - јавно путем саопштења а не да тражи услуге у виду "изузећа" новинара... Све остало није у маниру великог клуба...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Партизан и медији...

Отварамо тему како бисмо на једном месту дискутовали о заступљености и запостављености нашег клуба у медијима, о односу Партизан-медији, о третману Партизана у медијима али и о Партизановом третману медија и новинара...

Прича није од јуче, она траје деценијама. Сваки Партизанов успех се омаловажава, док се чак и осредњи резултати вечитог ривала дижу у небеса.

Овде можемо да дискутујемо о томе, о класичним примерима медијских манипулација, о оним квази-новинарима који блате Партизан, али, зашто да не, и о оним часним који професионално обављају свој посао. Тема је свакако неисцрпна, са пуно материјала у прошлости, али и у садашњости...
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Kada kod cigani igraju neki evropski mec, dodje mi da odem iz Srbije na nedelju dana, stampa krece sa najavama tekme minimum 4 dana pred istu, na tv-u nema cega nema o njima!

Najsveziji mec pred bajern, bila je neka emisija magazin oko u kojoj su pricali o utakmici 91, onda sat pred pocetak tekme isto ide neka emisija na RTS o toj istoj tekmi!

I tako stalno.

Dok na primer taj isti RTS ne prenosi ligu sampiona y vateroplu u kojoj mora da je tv pravo toliko skupo da ovi jadnici nemogu da plate, a da ne pricamo da se kod njih ne kada desi da ne najave mec eurolige a kamoli da istu prenose!
Da nema avale i pre toga bk, bili bi smo osudjeni da se snalazimo kako znamo i umemo da pratimo prenose sa gostujucih terena!

A Tijanic se vecito vadi kako radi prenose samo koji su u nacinalnom interesu, pa kada u zemlji kosarke jedini nesto sto vredi je Partizan, a ti ga ne prenosis gde je tu nacionalni interes?
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
Ja sam brojala pred istu utakmicu na 9 strana u sportu od mogućih 15.
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
ne znam da li je ovo za ovu temu ali evo jednog komentara sa b92 na vest da cigani bojkotuju kk sledecu sezonu:

----------------------------------------------------------------------
Ako neko stalno potencira i pokusava da nametne javnosti nesto sto je umislio, kao na primer da SU NAJVECI I JEDINI SRBI, DA SU NAJVECI NACIONALNI BREND, DA SU NAJBOLJI NAVIJACI U VASIONI, A DA SU SVI DRUGI SIPTARI (IAKO SU JEDINI SRPSKI KLUB U KOME JE SIPTAR BIO KAPITEN- ZA OVE MLADJE - ZUFER AVDIJA ), i to konstantno ponavlja i ne dozvoljava javnosti da sama prosudi i donese zakljucke(a u tome im pomazu i 90% medija u Srbiji, a posle se pitaju sto je toliki animozitet izmedju navijaca), postavlja se pitanje - kakav problem ima ta grupa??!!
To su KOMLEKSI!!! Komleksi su poceli da se razvijaju jos pocetkom 80-tih godina.
- Poznato je da su GROBARI prva ozbiljna navijacka grupa na ovim prostorima!!!
- Do 87/88 godine GOBARI su, iz zezanja, ulazili na sever delili samare i vodili navijanje!
- Kad vam jedna grupa od malih nogu ulije strah u kosti, to se posle prenosi s kolena na koleno. Tako svakom zvezdasu kada pomenete KAZNENA EKSPEDICIJA, sledi se krv u zilama!!!
- Sadrzaj sa parole, koja je kao upucena Grobarima, COPY –PASTE vi ste poceli da koristite jos 80-tih, a najupecatljivija je bakljada GROBARA protiv Intera, kada su baklje gorele oko celog stadiona osim severa- COPY –PASTE godinu dana kasnije - Zvezda – Bajern( da li su neki mediji prikazali sliku sa JNA, bitno je da su rupu slikali iz helikoptera koji je verovatno obezbedio Radmilo Bogdanovic).
- Valja podsetiti da su GROBARI prva navijacka grupa koja je organizovano isla na na gostovanje u Hrvatcku, bez javljanja muriji, zbog obezbedjenja. Treba spomenuti i rukomet Partizan – Zagreb.
- Treba spomenuti PAOK-Zvezda, cigana nema u Solunu, a Grobari i Paokare ....
- MOSTAR – GROBARI idu u ustasko jezgro, izazvani incindenti, OTKINUTI PRSTI, UPUCAVANJE U NOGE, RAZBIJENE GLAVE, POLUPANI PROZORI NA AUTOBUSIMA, CEO GRAD I MURIJA PROTIV VAS... – A GROBARI – PONOS SRBIJE !!! Da li je ijedan medij u Srbiji prikazao sta se stvarno desavalo u Mostaru i sta je prava istina????? Ne, svi su se trkali da prikazu Grobare u najgorem svetlu kao huligane, ludake, kretene, budale.... Pitanje je samo po CIJEM NALOGU???
Bitno je da se o ciganima znalo kad su krenuli, kada su piskili, kinuli, i da su jadni zvezdini navijaci sikaniranu i Grckoj. Gospodo novinari, DUPLI ARSINI DOVODILI SU, DOVODE I DOVODICE DO NEREDA .
I zbog svega gore navedenog, zvezdini navijaci su se nabijali kompleksima, pa su morali i oni da smisle nesto u cemu ce biti prvi, pa su sebe proglasili prvim i najvecim Srbima, najboljim navijacima, najvecim brendom, instituciom i kojekakvim drugim glupostima.
Treba li pominjati i to da su ti najjjjj Srbi podrzali Jadransku(Hrvatsko- Slovenacku ) ligu u nadi da ce je osvojiti(znaci, samo svoji interesi, ma ko j..e SRPSKE INTERESE), a da su poceli sa bojkotom iste kada su videli da od osvajanja nema nista!!!!

GROBARI SU PONOS SRBIJE
(strucni saradnik, 14. novembar 2007 15:11)
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
@ 1974
Ја бројао још преданије - у "Спорту" 11 страна од 24! :wink:

Сигурно! Мислио сам да слећу Марсовци у Београд, толику су галаму подигли.

Што се тиче Ковињала, он је сигурно "гробар" али оно што је изнервирало Тумбу, претпостављам, је то што је Ковињало пре почетка текме Славија-Партизан почео да омаловажава резултате Тумбаковића у Европи. Видела се нека злоба у том монологу,а утакмица још није била почела! Да је сачекао крај и пораз Партизана, нико му ништа не би замерио.

Ја сам на пример био огорчен тиме, јер је човек почео тако да малерише, а лопта ни са центра није кренула...Тумбин поступак не оправдавам, али разумем. Направио је велику глупост помињући избеглице, али мислим да је поента била "ти си се нашао да пљујеш по мени и мом раду, а дошао си у БГ пре пар година"...

Ускоро и мој пост о мом омиљеном ТВ морону...погађате већ ко је у питању.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Sve ,sve ,al najzalosnije mi je od svega nacin na koji je B92 ispratio nas klub u ligi sampiona !

Kao da im je bilo krivo sto se Partizan plasirao u LS ,pa sad moraju da prenose nase utakmice !

Inace gotivim B92
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Кратак осврт на неке новинаре који блате Партизан због своје заслепљености погрешним бојама:

"спортска галаксија" - добривоје "боби" јанковић (отац тренутног тренера сениора цигана) и милојко пантић (жива "легенда" у негативном смислу). У емисији учествује и осведочени циганин, фронтмен "рибље чорбе", бора ђорђевић.
"б92" - илија ковачић (потпарол кк "следећа сезона") и милан бошковић (потпарол фк "следећа сезона"). Уредник пањковић такође циганин као и "шеф" веран матић.
"ртс" - гојко андријашевић (најбезобразнији од свих овде наведених) и слободан шаренац (ожењен бившом кошаркашицом жкк "следећа сезона" анђелијом арбутином; иако га многи представљају као навијача Партизана само због пар преноса Евролиге). Не треба заборавити ни звонка михајловског који је играо хокеј за Партизан али је неопевани, некултурни циган. предраг страјнић је такође навијач комшинице али он је нешто објективнији...
"сос" - драгиша ковачевић, осведочени циганин.
"пинк" - лука тешановић, осведочени циганин. Као и онај марко, заборавих му презиме, кога је време прегазило.

Од ових наведених б92 је предводник и медијска кућа која нема ни трунку објективности и која поред тога што мрзи Партизан мрзи и свој народ. Шта и очекивати када је већински капитал из иностранства...
 
Последња измена:

iznogud

Početnik
Учлањен(а)
20.11.2006
Порука
170
Reaction score
1
za Marka Markovica (sada na pinku) nisam siguran... ne znam da li pokusava da okaje grehe iz proslosti, ali licno njegove reportaze posle 128. i 129. (cini mi se da je i 129ti) derbija su govorile da je nas. slucajno sam uhvatio taj sportski deo onog "gerijatrija" dnevnika na pinku.

bas se secam reportaze posle 128. kad je hvalio nasu igru kao evropsku, pljuvao zvezdu (kako zaostalo igraju) i sudije, pokazivao je sporne momente sa meca kad se videlo da smo osteceni. i na kraju mu na odjavi voditelj kaze: evo sada ste imali prilike da vidite za koga Marko navija (spominjuci da se na RTSu sportski komentatori nisu tako javno deklarisali...)
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
@Immortal


Ja mislim da je Luka Tesanovic grobar. Secam se da je u jednoj emisiji nosio dres partizana i zahvaljivao se gostu u toj emisiji (Vladi Ivicu) za dres.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
марко марковић је циганин. За оно што је говорио имао је искључиву мотивацију то што је неблагонаклоно гледао на тадашње руководиоце жлезде. Он је џајићев следбеник и отуда таква "промена". А опаска водитеља "националног дневника" је њихова интерна шала и мала провокација коју не би смо требало погрешно да интерпретирамо.
лука тешановић је такође циганин. То је очигледно из сваког преноса који је радио а и у неким "шоу програмима" се декларисао као њихов. А што се тиче облачења дреса и сами знате да би цигани све дали да макар на пет минута буду оно што смо ми... :wink:
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Ako je iko gledao jutarnji program na Pinku kada su taj jutarnji program vodili Luka Tesanovic i Ognjen Amidzic,shvatio je da je Luka ganfer!I tako se uvek tamo predstavljao!Chak je, chini mi se, radio i neke reportaze u vezi zlezde.
 

Method Man

Guest
Како то да нико није поменуо цигански ТВ Фокс?
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Што се тиче Ковињала, он је сигурно "гробар" али оно што је изнервирало Тумбу, претпостављам, је то што је Ковињало пре почетка текме Славија-Партизан почео да омаловажава резултате Тумбаковића у Европи. Видела се нека злоба у том монологу,а утакмица још није била почела! Да је сачекао крај и пораз Партизана, нико му ништа не би замерио.
Dobro se sećam da je Kovinjalo ,iskreno ogorčeno, pri rezultatu 5-1 za prašku Slaviju rekao kako Partizan ima mizeran učinak u gostmia evro kupova i kako ljudi u klubu treba da se zapitaju zašto se to dešava. Pritom nije spomenuo ime Tumbe,ali je nabrajao naša bolna iskustva: croacia, rapid, nacional, spartak moskva, slavija. To je Tumbu naljutilo, ali nije bio upravu.

Što se tiče Ciganjske propagande to je prosto neverovatno. Javno govno srbije prenosi sve utakmice musavih u uefa ligi, a prošle godine nisu pokazali ni trunku interesovanja za nas u istom takmičenju. Naježim se samo kad vidim najave tih utakmica kao da se igra finale lige šampiona.

Imam nešto da napišem i za SOS. Emisiju Maratonac pored one ribe koja se razume u fucu ko marica u onu stvar vodi i takva ciganštura da mu i ime nisam zapamtio. Kad smo u Smederevu izjednačili iz penala na 1-1, lik je toliko bio drzak da je čak izjavio da se u naš fudbal vraćaju vremena Mirka Marjanovića kada je on vedrio i obalčio fudbalskim terenima. Čovek nas javno optužio za krađu na utakmici koju nije još ni pogledao :pickaciganska
 

zlaja

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
1.304
Reaction score
3
Локација
vozdovac
Dobro se sećam da je Kovinjalo ,iskreno ogorčeno, pri rezultatu 5-1 za prašku Slaviju rekao kako Partizan ima mizeran učinak u gostmia evro kupova i kako ljudi u klubu treba da se zapitaju zašto se to dešava. Pritom nije spomenuo ime Tumbe,ali je nabrajao naša bolna iskustva: croacia, rapid, nacional, spartak moskva, slavija
Kovinjalo je pre meca rekao da je Partizan sa Tumbom ispao u Evropi kada smo revans igrali u gostima. Tako nesto reci preko nego sto je lopta krenula sa centra je stvarno bedno. Ne verujem da je spomenuo i Spartak M. jer tada nije bio trener Tumba, vec Paranoja
paranoia.gif
Tog Jesica sam gotivio do prosle godine, uprkos tome sto je pre toga prokockao titulu. Verovao sam da ce u prosloj sezoni dobro obaviti posao iako je imao veliki hendikep, jer nas nije bilo na tribini. Ali me je stvarno razocarao. Barem je dokazani Grobar i bio je stvarno dobar igrac.


"спортска галаксија" - добривоје "боби" јанковић (отац тренутног тренера сениора цигана) и милинко пантић (жива "легенда" у негативном смислу). У емисији учествује и осведочени циганин, фронтмен "рибље чорбе", бора ђорђевић.
"б92" - илија ковачић (потпарол кк "следећа сезона") и милан бошковић (потпарол фк "следећа сезона"). Уредник пањковић такође циганин као и "шеф" веран матић.
"ртс" - гојко андријашевић (најбезобразнији од свих овде наведених) и слободан шаренац (ожењен бившом кошаркашицом жкк "следећа сезона" анђелијом арбутином; иако га многи представљају као навијача Партизана само због пар преноса Евролиге). Не треба заборавити ни звонка михајловског који је играо хокеј за Партизан али је неопевани, некултурни циган. предраг страјнић је такође навијач комшинице али он је нешто објективнији...
"сос" - драгиша ковачевић, осведочени циганин.
"пинк" - лука тешановић, осведочени циганин. Као и онај марко, заборавих му презиме, кога је време прегазило
Da potvrdim da je luka tesanovic cigan, posto je neko izrazio sumnju. Na ovaj spisak da dodam i topalovica sa sos-a. Taj covek izgleda voli nekoliko klubova, a medju njima su i garanima kako se jednom izjasnio. Takodje da dodam jos jednog cigana, komentatora na pinku koji prenosi repku. Zove se cini mi se nenad stefanovic.
Cisto da se zna, za najboljeg komentatora proglasen je Aca Stojanovic ili Aca Englez kako ga neki zovu. On se izjasnio kao navijac Partizana
 
Последња измена:
Top