Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
543
Reaction score
976
Kako sam odlepio na Radisinu reakciju kod drugog gola.
Hvala Bogu bio je Brisel i Cleo.

Steta za nula bodova te godine u Ls. Bas krompir, a nije tolko ni jaka grupa bila, al jbg.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.313
Локација
Brèko, BIH
Evo sad se podsetih da je nakon Radisinog kiksa kod drugog gola Anderlehta strelac bio Roland Juhas madjarski stoper koji je 7 godina kasnije kao stub odbrane Videotona bio iskljucen kod rezultata 3-0 za nas u Felcutu ,konacnih 4-0. Mozemo Juhasa nazvati nasom stalnom musterijom
.
Nesto razmisljam koji su nam protivnicki igraci bili talicni i protiv kojih smo 2 puta prolazili u razmaku od vise godina,pa da ih nazovemo musterijama.Osim Juhasza u tu grupu spadaju Alan Sirer,Sej Given iz Njukasla na primer.

Golman kojeg smo redovno karali bio je Nosonja Stamenkovic, bez obzira jel bio clan ciganke ili Nefcija, naprimao se golova protiv nas i to vrlo efektnih(Nikola Vujovic, Moreira, Kleo, Raca Petrovic) su ga busili golovima za TV spice.

Stoper Steaue Paul Pap nam je bio talican u revansu 2015-te, 4-2.
Papova peta kod golova: asistencija Babinju kod prvog i sut Jevtovica kod drugog gola,kao i kiks kod presinga Brasanca i Bozinova koji je rezultirao penalom za nas, doduse neiskoristenog ali i iskljucenja kapitena Steaue Varele, sto je Partizanu kasnije olaksalo posao.
Nazalost te godine smo imali propustenu priliku da po treci put udjemo u LS jer Bate kasnije nije bio neki bauk, ali ne pojacasmo se na bar jednoj kriticnoj poziciji.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
@Pera115

E, kolega, oćeš srčka da me uhvati kada okačiš slike iz tog nekog mog vremena...
Ajde bar onda da stavimo i ceo ,,podkast,, (čudne li reči, jbt, nikako da se naviknem, a i ne bih se slođio sa mlađarijom da je u pitanju ,,novi talas,, za period o kome pričaju, ali ajde...napisaće im Čika Goran jednom prilikom kako je to stvarno bilo...dobri su momci, talentovani, pametni, vredni, izuzetno upoznati sa problematikom...al nije ,,novi talas,, : )

 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.313
Локација
Brèko, BIH
Milko protiv Veleža daje 3 gola i promašuje penal,a inače tog istog dana , može se reći u isto vreme su se dešavale one istorijske scene u Zagrebu na početku derbija izmedju purgera i cigana, koji nije na kraju ni odigran.
Tri dana kasnije igraju se utakmice poslednjeg kola sezone 1989-90. Bik je već seo na našu klupu privremeno, umesto Golca i vodio nas je tada u poslednja 4 kola, plus onaj revanš polufinala kupa protiv cigana,(njihov preokret na JNA sa 2-0, na 2-3).
Nama visi Evropa, igramo utakmicu poslednjeg kola protiv Radničkog na Čairu, bod nam je dovoljan za Kup Uefa, da ostanemo četvrtoplasirani, ali postoji pravilo , ako igraš nerešeno, moraš pucati penale i pobediti u penal seriji, da bi i taj bod nekako iščeprkao.
Stanje na tabeli je bilo : CIgani idu u Kup šampiona, Dinamo u Kup Uefa a trećeplasirani Hajduk nemože ni u Kup Kupova ni u Kup Uefa, jer mu traje višegodišnja suspenzija zbog suzavca 1987. protiv Marseja na Poljudu.
Nama uoči poslednjeg kola, tog proleća odlični Rad, diše za vratom (njih je u toj polusezoni trenirao ljupko petrović a igrali od cigana pozajmljeni jugović, zatim Štitarac Djukić ,Ljubinko Drulović, Miki Stević između ostalih).

Pobediti ili uzeti bod na penale u Nišu ili nema ništa od Evrope, jer Rad u slučaju istog broja bodova ima bolju gol razliku.
Utakmica u Nišu praktično je bila u znaku jedanaesteraca.Radnički je poveo, a mi smo izjednačili, oba gola sa bele tačke.Milko je šutirao penal i pored promašaja u tom meču sa Veležom i izjednačio.
Kasnije nam je dosuđen još jedan penal na Čairu ali ga ovaj put Milko promašuje.
Ostaje 1-1 na kraju i pristupa se penal seriji.Odlučuje u poslednjoj seriji, ko bi drugi nego Milko DJurovski :D , njegovim šutem je ipak izborena Evropa i taj udarac mu je bio i poslednji šut u dresu Partizana, jer se seli tog leta u redove, svoje ne tako davne žrtve, FK Groningen.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Kad se o ovom velikom fudbaleru, gospodinu, drugu, nešto govori pa čak i čita - red je da se prvo ustane.
Oni koji su uspeli da im on ne bude po volji, ili da ga nečim opljunu, govore o sebi, ne o njemu, i oprosti mi Majstore sa nebesa što ih pomenuh uz pisanje o Tebi, to je bilo samo za nauk nekim drugima da ne ponove njihovu grešku...

A tekst koji me je inspirisao da se ovde javim je ovaj:



volimpartizan.rs/sad-ili-nekadstjepan-bobek-legenda-koja-ne-tamni-92284/
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas

Link sadrži informacije, koje mogu narušiti vaše zdravlje, upozorenje!
 
Top