Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.721
Reaction score
29.456
Локација
Beograd
Duskov rodjeni brat je Branimir Radovic atletski trener

A Duškov sin je Miloš Radović, reditelj/režiser, scenarista/dramski pisac, itd...


 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
20210822_143840.jpg

Najslučajnije pre nekoliko dana na Novom groblju naiđoh na grob našeg višestrukog trenera mađarske nacionalnosti Ileša Špica. "Spomenik podiže FK Partizan i porodica".
Sećam se, recimo, video priloga povodom desetogodišnjice pogibije Dragana Mancea i razočaranosti Zalada i Ješića na činjenicu da su se, od svih saigrača i saboraca, jedino njih dvojica pojavila tim povodom.
Ne mogu da se otrgnem, bojim se tačnom, utisku da su tokom predhodnog Veka prijatelji kluba, uprava, stručni štab, pa i igrači imali neizmerno više poštovanja, šlifa i pieteta prema onima koji svojim zalaganjem i bivstvovanjem u našem JSD i FK gradili istoriju istog. Još od kraja devedesetih do dana današnjeg fokus je isključivo pomeren na one koji naš klub podržavaju i "podržavaju" sa nekada južne, danas tužne tribine.
Grobari, to smo mi...
 
Top