• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Čik

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
345
Локација
Beograd
Bio na Jugu, kiša celi bogovetni dan padala, a cigani povukli karte sa prodaje u onim njihovim rupicama na Jugu, ortak i ja nalećemo na Čegija, koji kaže, neću nikad da zaboravim tu rečenicu, čekajte me na ulazu, dolazim za 7(slovima sedam) minuta:D. I stvarno eto njega, uveo nas 20-ak, nikakvo pregledanje, ništa. Ostalo je bilo toliko slatko da je taj crveni bio šlag na tortu...
 

BaX

Grobar
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
626
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Bio na Jugu, kiša celi bogovetni dan padala, a cigani povukli karte sa prodaje u onim njihovim rupicama na Jugu, ortak i ja nalećemo na Čegija, koji kaže, neću nikad da zaboravim tu rečenicu, čekajte me na ulazu, dolazim za 7(slovima sedam) minuta:D. I stvarno eto njega, uveo nas 20-ak, nikakvo pregledanje, ništa. Ostalo je bilo toliko slatko da je taj crveni bio šlag na tortu...
Uzimajući u obzir okolnosti, način na koji smo pobedili, atmosferu - verovatno najbolji derbi na kojem sam bio.
Sećam se da jeste bila neka zajebancija sa kartama, ali smo ih nekako kupili i ušli drugar i ja sa malim zakašnjenjem na jug.
Dijara ga u tom trenutku meće, što mi nismo ni videli, svi skaču, ludnica.
Mi gledamo šta se desilo, ko veli, ćuti i raduj se viš da svi oko nas skaču i raduju se. :)
Posle Kleovog gola da ne pričam. Celokupan doživljaj te utakmice mi je i dan danas u glavi.

I da, bilo je ono paljenje stolica, kad su dežurne službe usput polivali vodom i nekog lika koji se svesno zadesio pored plamena.
Čovek od svojih, pa preko 2 metra i jedno 130 kg mišića. Prskaju baju ledenom vodom da se skloni, on bez majice laganica kulira, ne miče se i pokazuje vi ste kurac, ne možete mi ništa (gotovo sigurno pod opijatima) :)
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
7.445
Да смо имали Кежмана или Лазовића тада или Вукића, било кога од њих тројице......ко зна докле би догурали...сигурно бар 30% даље него што јесмо
Иста прича је свако лето од тада, а и пре те сезоне. Имаш Леа, Ђуку, Блекија и Евертона као главне носиоце тима. Продаш Блекија па причаш како си финансијски стабилан и не мораш да продаш никог.....али продаш Леонарда па ти ни то није мало и продаш и Ђурђевића, а Евертона се решиш 6 месеци после поменутих играча и пар година касније дежурни кривац за све је трансфер Суме....а то што су распродали тим за пола године то нема везе. Отарали су се и Тавамбе.....ма свако је овде или на продају или за раскид уговора ако му је плата мало већа.
 
Top