Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.654
Reaction score
1.935
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Sta je to (sem losih poteza pri vodjenju tima) uradio da bi zasluzio ovakve rijeci od navijaca Partizana?
Ako ciljas na to sto je dosao - ok, nije trebao. Imao je ciste namjere. Nije ova uprava (koju je birao isti centar moci) bila na pragu dolaska tada pa da je povratak Stanojevica to sprijecio. Zelio je da pokusa nemoguce jer su mu ( i nama) ukrali titulu u sezoni 21/22 ( u kojoj smo imali najbolju evropsku sezonu u poslednjih 5,6 godina).

Ako je on "terzijanac", onda je i Duljaj "martinovicevac" a Savo "stankovicevac", obojica su se grlili sa njima.
Ako cemo sve nase koji su dosli i pokusali da urade nesto u najgorim vremenima da vrijedjamo, prozivamo nekakvim izdajnicima i blatimo - nama cigani zaista ne trebaju. Neka nam jutjuber vodi klub, ionako svi koji ovako pisete upijate njegove informacije. Nismo ni zasluzili bolje, onda se cudimo sto nemamo ni srece. Nismo je zbog ovakvih komentara ni zasluzili. Vucemo maler zbog vas takvih.

Da, Aleksandar Stanojevic je suva partizanstina i jedan od nas! Dokazao vise puta i kraj terena i u javnim istupima u sva tri mandata.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.664
Reaction score
11.256
Локација
NbG
Dragi kolega, ne znam o kom jutjuberu govoris, starija sam generacija i te forme uopste ne gledam. Nemam preterano sjajno misljenje ni o Duljaju (kao treneru) ni o Savi ali grljenje je jedno, a svedok odbrane dr zvezdana terzica nesto sasvim drugo. O ljudskim kvalitetima doticnog, vise puta prezvakano. Dokazani lazov na vise nivoa, izjave koje nisu u saglasnosti jedna sa drugom, odnos prema igracima koji nisu deo njegovih kombinacija i u poslednjoj sezoni svesno sabotiranje svog kluba. On zna razlog, mene zabole za isti, udario je direktno na klub sa najosetljivijeg mesta.
I ako vucemo maler zbog mene ovakvog svaka mi cast, dajte nam jos Vazura, Ilieva, Kraljeva, grobarcina terzijanaca poput ovog, koji polazu pravo na Partizan kao na dedovinu jer malo su se o Partizan ogrebali, a sa komentarima i gledanjem stvari na tvoj nacin malo nam fali da prestanemo da postojimo, svakako smo dovedeni u stanje vestacke kome.
A dokaz... idi kod terzica na sudjenje da ga pronadjes.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.592
Reaction score
26.572
Sta je to (sem losih poteza pri vodjenju tima) uradio da bi zasluzio ovakve rijeci od navijaca Partizana?
Ako ciljas na to sto je dosao - ok, nije trebao. Imao je ciste namjere. Nije ova uprava (koju je birao isti centar moci) bila na pragu dolaska tada pa da je povratak Stanojevica to sprijecio. Zelio je da pokusa nemoguce jer su mu ( i nama) ukrali titulu u sezoni 21/22 ( u kojoj smo imali najbolju evropsku sezonu u poslednjih 5,6 godina).

Ako je on "terzijanac", onda je i Duljaj "martinovicevac" a Savo "stankovicevac", obojica su se grlili sa njima.
Ako cemo sve nase koji su dosli i pokusali da urade nesto u najgorim vremenima da vrijedjamo, prozivamo nekakvim izdajnicima i blatimo - nama cigani zaista ne trebaju. Neka nam jutjuber vodi klub, ionako svi koji ovako pisete upijate njegove informacije. Nismo ni zasluzili bolje, onda se cudimo sto nemamo ni srece. Nismo je zbog ovakvih komentara ni zasluzili. Vucemo maler zbog vas takvih.

Da, Aleksandar Stanojevic je suva partizanstina i jedan od nas! Dokazao vise puta i kraj terena i u javnim istupima u sva tri mandata.
Više vas se pravite ludi kad se objasni jasno i glasno zašto je dotični izdajnik i onda posle godinu dana opet pričate neku svoju priču. Ako te interesuje, prelistaj forum, nema teme na kojoj se nije pričalo o toj sramoti fudbalskog kluba Partizan.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.955
Reaction score
35.337
Локација
Beograd
Mislim da može ovo ovde.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
651
Reaction score
3.531
Локација
Панчево

Možda su se grlili sa njima, ali im nisi bili svedoci na suđenju. Pusti te priče. Prošlost je prošlost, računa se realnost (sadašnjost), a ona je je jako gadna.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.605
Reaction score
20.435
Локација
underground
Pa dobro sad i to bio svedok odbrane ne znaci nista. Tebe ako pozovu ne mozes da odbijes da budes svedok ni odbrane ni tuzilastva.
Ovde je pitanje da li je on lazno svedocio u korist doticnog ili je rekao sve sto zna ili ne zna. A mi to ne znamo.
Ja sam jednom dobio poziv da budem svedok odbrane a da me niko nije kontaktirao niti sam ista bitno znao o tom slucaju i nemam pojma ni zasto sam morao ici i reci to, niti znam a nije me ni interesovalo kako se to zavrsilo.
Ali otkud znam , mozda je i to nesto njima bilo bitno da ja ne znam skoro nista o tome.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.955
Reaction score
35.337
Локација
Beograd
Trebalo da bude moj prvi derbi(bio je opak 101. i Teškovićev gol za pobedu nakon 18 godina u rupi), ali se ipak zadesilo da gledam na TV u Loznici uz deo familije koja je ciganska za slavu(sa kevine strane). Burazer rođeni nije išao na slavu, otišao na derbi i bio među prva dva reda na Jugu. Atmosfera kakva zaista sad teško da se zamisli, i dan danas proklinjem Pandurovića zbog idiotske reakcije, gde nam presuđuje bukvalno polu igrač i naš nesuđeni igrač(Arkan i slučaj Mirotić, pre Mirotića).
Najbolji meč u našem dresu onog čije ime više ne pišemo i generalno odlična igra do zadnjih 10 minuta.
Klasika, ceo grobarski život je stao u taj meč.
Ali i dan danas se naježim od buke i pucanja mikrofona u trenutku kad Bjeković ubacuje loptu u mrežu.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
350
Reaction score
537
Uh, da, stoti derbi... Jedna od utakmica koje sam najteže podneo. I dan danas me proganja kad je se setim. Gledao sam je na TV-u, kao petnaestogodišnjak. Velika nepravda u rezultatskom smislu. Neverovatno kako smo dobro odigrali i koliko smo bili bolji, a na kraju ne da nismo pobedili, nego smo još i izgubili. Ja non stop vrtim u glavi onu Bjekovićevu stopostotnu priliku za 2:0, kada je njegov poluvolej otišao preko gola. Neverovatno!

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.314
Reaction score
4.736
Локација
Uvek uz Partizan
Stajao sam satima u ćošku posle te utakmice i plakao, a taj Bjekovićev promašaj za 2:0 me proganjao danima. Nisam mogao da spavam nisam mogao da jedem... Pun jug crno-beli baloni.... I Pandurović koji nas je ubio na toj utakmici.... To su neka moja sećanja na stoti derbi.

korna

Početnik
Учлањен(а)
26.02.2023
Порука
4
Reaction score
17
Локација
Pg/Bgd
Kad god smo igrali srednje dobro, maksimalno remi. Kad su cigani igrali srednje dobro, dobijali su. To je istorija vecitog derbija.
Nadam se da ce neka generacija ( za jedno 30 god :)) doziveti da se priblizimo u broju pobjeda, za to treba jedan brutalan niz u rasponu od 10-12 godina...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd
Ja sam ta genaracija i generacija koja je na sledeću pobedu u ,,klonjari,, čekala, ali i dočekala posle 18 godina... E, to vam je ovaj klub...
Ali nemojte da zaboravite da nismo tu pobedu tako dugo čekali SAMO zbog našeg kluba!

Jer, ima tu i onaj jedan drugi klub, koji je, priznajem, često bio jači, bolji, srećniji...ALI!...i kad nije bio jači bolji i srećniji, MNOOOGOOO često je imao ,,pomoć prjatelja,,...koji će da ,,pripomogne,, da oni pobede, ili bar da ne izgube...

Nego...nije u ta davna vremena bilo interneta i Jutjuba, pa da primeri njihovog ,,nepočinstva,, ostanu sačuvani...

Vreme ide, godine prolaze, decenije se nižu...
Za mene je 22 godine bez penala za Partizan u derbiju neka novija istorija...ali oni koji pamte tu prvu godinu bez penala, i dok su dočekali poslednju - već su postali sredovečni ljudi...
Tako vam je to odvajkada bilo na derbiju, u stilu:

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.808
Reaction score
4.815
Локација
JNA
Na danasnji dan te nesrecne 1966-e smo izgubili finale od Reala. Jedna utakmica koja je mogla da promeni istoriju naseg voljenog kluba. Steta, bili smo bolji od njih. Zal ostaje vecno, sto smo imali upravu kakvu smo imali i nismo bili svesni tezine finala, utakmica koja se igra jednom i verovatno nikad vise!

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.955
Reaction score
35.337
Локација
Beograd
Duboko verujem, iako to spada u šbbkb kategoriju, ako ne uzeli još makar jednu titulu, uzeli makar još neki evropski trofej, uz mnogo veću žetvu na domaćoj sceni.
Sve se menja kad si na vrhu, a bukvalno bi gro najboljih igrača narednih dekada, uvek radije biralo naš dres, nego nečiji drugi.
Mada je i ta uprava tad, bila kriminal, kao gotovo sve kroz istoriju kluba.
Mi smo jednog Papeta Sušića i minimum 3 titule i toliko učešća u KEŠ, zbog neverovatnog amaterizma, a kamoli tu generaciju beba.