Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.599
Reaction score
1.629
Sta je bilo sa Susicem?

Uzgred, ovo isto misim i za Antica da smo njega, umjesto Jusufija, stavili na trenera 1987 godine da je nemala sansa da bi oni uspjesi cigana u KES bili nasi

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.340
Reaction score
37.493
Локација
Beograd
Sušić je dogovoren bio i potpisao predugovor sa nama, nakon odlaska Moce u inostranstvo 1979.
A pošto je bio čovek-tim i cela sarajevska raja zalepljena za njega, oni mu organizuju oproštajnu večeru navodno i uspeju da ga nagovore da ostane.
Znalo se to i ranije, ali i sam Safet je priznao u intervjuu pre par godina.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.599
Reaction score
1.629
Sta je tu mogao Partizan bolje da uradi? Nekako sam te shvatio da smo i mi tu imali propust zbog kog nismo Susisa doveli u Partizan

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.340
Reaction score
37.493
Локација
Beograd
Pa ozbiljnija uprava bi ga fiksirala, iako se znalo da je to moguće, to što se na kraju desilo, neko stariji će možda biti pozvaniji da to opiše.
Cigani su Piksija čuvali i skrivali kao Eskobara. Kića je npr pokupio ciganima već dogovorenog Divca, jer ga niko nije sačekao na aerodromu.
Drugačiji vid funkcionisanja je bio ranije...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.805
Reaction score
34.788
Локација
Beograd
,,Đuka,, je proglašen glavnim krivcem što smo izgubili onaj jedan derbi na JNA (umesto da ga dobijemo)...ali...malo ko se seća da nas je u sledećem derbiju u ,,rupi,, spasao poraza...

Pikanterija sa ovog prvog je da sam ga gledao sa Severa (!), pikanterija sa drugog je da se Đukanović toliko bio osmelio da je prilikom jednog centaršuta izašao na loptu i uhvatio je JEDNOM RUKOM!

Ubr'o je k'o krušku, što bi se reklo...

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.599
Reaction score
1.629
Ali nismo bili šampioni.

Prije njega smo uzeli 2 titule sa Anticem kao pomoćnim trenerom Bjekovicu. Poslije Partizana Jusufija nije bilo nigdje, a za Antića znamo šta je bilo.

Prije Partizana Jusufi je ispao iz Bundeslige sa Salkeom koji se bez njega odmah vratio nazad. I vodio je drugoligaše i trećeligaše u Nemačkoj i ispodprosjecan je bio.

Da je Partizan uzeo titulu 88 vjerovatno bi i Pančev i Savićević završili u Partizanu. A Antić je bio mnogo bolji trener od Ljupka Petrovića...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.805
Reaction score
34.788
Локација
Beograd
Da je Partizan uzeo titulu 88
Dobro, to šta bi bilo, kad bi bilo...ipak su samo teorije...
Nije fudbal matematika, i, da se malo ,,pesnički,, izrazim - u fudbalu 2 i 2 nisu uvek 4...

Bitan je i trener i golman, i tim, i situacija, i utakmica...nije sve bilo do Jusufija, bilo je svega i svačega i do igrača, za vreme Jusufija imali smo i neke poraze, ali imali smo i neke od najblistavijih utakmica koje smo ikada videli...
Itd, itd.

Ali konstanta je da naše uprave nisu imale ni viziju, ni pameti (a možda ni sredstva) da Partizan izdignu još stepenik, dva iznad onoga gde smo bili...

Da se vratim na pomenute derbije, bio sam ne samo na ovom prvom (kad se tad nisam šlogi'ro), nego i na ovom drugom (a ni tad mi nije bilo lako)...

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
472
Reaction score
1.221
Локација
Pozarevac
Ovaj drugi derbi upamćen po 100 hiljada gledalaca i piksetov nepriznati gol sa 40 metara i tu je Djukanović nešto pogrešio.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.805
Reaction score
34.788
Локација
Beograd
Pa jeste, ali ova dva derbija sam ,,izvukao,, od ostalih jer smo pričali o golmanu Đukanoviću, a on je branio na njima...

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.751
Reaction score
4.763
Локација
Brèko distrik(A)t Bušne i Hercegovine
Đukanović nas je sjebao i u mečevima 2.kola protiv Veleža u Mostaru kod izjednačujućeg gola Mostaraca i protiv Žele na Grbavici 3:3 (30 kolo,))nespretnim intervencijama .Onaj gol zvjezdinog chetnika binića u 2.minutu derbija u čmarinom kolektoru i nije bio neki kiks.