Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.852
Reaction score
46.653
Локација
Beograd
Ali ko je pročitao tekst, mora da se zna da je i Čebinac bio zvezdaš.
Ja evo ne znam da li je po Mocartu ikad iko navijao za Partizan.
Iako je simpa tekst, priznajem...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.409
Локација
Beograd
Ali ko je pročitao tekst, mora da se zna da je i Čebinac bio zvezdaš.
Pa, jedan jeste, ali ovaj drugi nije! :D

Zvezdan je bio zvezdaš, je l' tako?
"Da, da, od glave do pete".

Kako ste se vi opredelili za Partizan?
"Ni sam ne znam. Očuh nije imao pojma sa fudbalom, totalni antisportista. Majka se nije mešala. Ne znam, stvarno, nekako mi je uvek bio bliži i draži Partizan. Nemam objašnjenje“.

Uglavnom, sve u svemu, bio je to još jedan sjajan tekst o nekim starim vremenima...

Evo i teksta kako je Srđan Čebinac sastavio svojih idealnih 11 Parizana (pa i onih drugih), iz kojih možemo da saznamo još nešto o Partizanovim asovima iz tih starih vremena:

A evo i nešto o Paunu (starijem), koji je ipak znatno mlađi u odnosu na ta neka stara vremena:

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.992
Reaction score
22.050
Локација
... pod okupacijom...
Pisao sam u brzini i propustio da iznesem glavnu zamerku na tekst - naslov.

Klasičan clickbait, toliko izvučen iz konteksta da bi onaj ko ne poznaje taj deo Partizanove istorije lako pomislio da je Srđan Čebinac igrao za ko zna koga, a on čovek bio je deo tima legendarnih Partizanovih beba koji su na treningu razbili tadašnji prvi tim što je takođe jasno opisano u tekstu.

Ali sam naslov :krsti:

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Zanimljiv tekst o Čebincima.
No, ispadoše u OFK veći udbaši od zvezde.
Jbg, ne znam, možda i bi tako.
Sve je tada bilo pod tim državnim i vojnim službama.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.545
Reaction score
2.730
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Koliko je Mocart perfidan, u svakom tekstu vezanom za istoriju Partizana ubace ove fore kako je neko navijao za cz, tudjmana ili ovaj naslov.
Rijetko vidjena govna...

Inace, u tekstu se pominje da je te utakmice podmlatka i prvog tima Partizana gledalo nekoliko hiljada navijaca, i kako su navijaci nosili Cebinca s autom do Autokomande...

A ja mislio da niko u BG nije navijao za Partizan.

Inace je zanimljivo koliko je Partizan autenticno beogradski i srpski klub. Imali smo generacije domacih igraca koji su bili u vrhy evropskog fudbala.
Prosto nevjerovatno koliko smo propustili od 1966-te i da nismo ostvarili svoj ptencijal..

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.875
Reaction score
3.835
Nisam stigao da pogledam film o Moci.Nadam se da ce neko negde postaviti film na netu.

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.442
Reaction score
5.350
Lepa, topla priča o Moci, verovatno najvećoj fudbalskoj i ljudskoj legendi FK Partizan. Kako su rekli njegovi sinovi, mi nismo živeli za Partizan, mi smo živeli Partizan.

• Like
Reactions: BiP