Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Ajde grobari, dajte svojih 11. Ajde i 5 izmena
Ja mislim da smo na nekoj drugoj temi već pričali o ovome, nego nemam vremena da tražim gde je to...
Ali, ko ima, nek nađe, pa nek citira...

Čak smo se bili i poprilično usaglasili oko prvih 11, možda je čak samo nekoliko mesta ostalo upitno.
E sad, možda se se svi baš i ne bi složili sa naših prvih 11, ali kako se nisu javili da kažu nešto drugo, onda ostaje onako kako smo se dogovorili! :D

Šole na golu, Julka jedan bek, Vaske jedan štoper, Moca i Bobek pod obavezno, itd...

Ali...bilo bi zanimljivo naći i 5 izmena!
Kad završimo sa prvih 11. :D

Šole, Julka, Paun, Vaske, Zebec
Čik,Moca,Čigra,Mijat
Bobek, Galić

Ćurković, Bjeković, Stojković, Kovačević, Mance.
Tako nekako. :D

Ovo je dobar sastav,samo sto vecinu ni ja nisam uzivo gledao.

1765558844607.jpeg
Ligaška utzakmica odigrana na Partizanov 30.rođendan.Rezultat 1:1
Tad se prvi put čula oficialna himna Volim Partizandok Partizan bitke bije hej 3x)
Inač ovde je Bjeković kapiten iako je i Moca igrao, mislim da će Vukotić tijekom te jeseni preuzet traku

Последња измена:
Dobrovoljno došli zvezdini demokratski četnici da nas skautiraju još pre derbija, i verovatno neki Mađari u delegaciji svog kluba...a ovo ostalo, to sve vojnici iz kasarne po naredbi.
Zato što smo bili vojni klub. :D
Ali, šta god da smo bili, uvek smo znali da igramo fudbal - al' je ovaj naš uhvatio šutinu kod onog gola, svaka mu čast! :D
Ima li neko sastav tima i imena strelaca?