Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.992
Reaction score
22.050
Локација
... pod okupacijom...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Ajde grobari, dajte svojih 11. Ajde i 5 izmena
Ja mislim da smo na nekoj drugoj temi već pričali o ovome, nego nemam vremena da tražim gde je to...
Ali, ko ima, nek nađe, pa nek citira...

Čak smo se bili i poprilično usaglasili oko prvih 11, možda je čak samo nekoliko mesta ostalo upitno.
E sad, možda se se svi baš i ne bi složili sa naših prvih 11, ali kako se nisu javili da kažu nešto drugo, onda ostaje onako kako smo se dogovorili! :D

Šole na golu, Julka jedan bek, Vaske jedan štoper, Moca i Bobek pod obavezno, itd...

Ali...bilo bi zanimljivo naći i 5 izmena!
Kad završimo sa prvih 11. :D

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.852
Reaction score
46.653
Локација
Beograd
Šole, Julka, Paun, Vaske, Zebec
Čik,Moca,Čigra,Mijat
Bobek, Galić

Ćurković, Bjeković, Stojković, Kovačević, Mance.
Tako nekako. :D

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
857
Reaction score
2.628
Ovo je dobar sastav,samo sto vecinu ni ja nisam uzivo gledao.

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.777
Reaction score
4.878
Локација
Brèko distrik(A)t Bušne i Hercegovine
1765558844607.jpeg
Ligaška utzakmica odigrana na Partizanov 30.rođendan.Rezultat 1:1
Tad se prvi put čula oficialna himna Volim Partizandok Partizan bitke bije hej 3x)
Inač ovde je Bjeković kapiten iako je i Moca igrao, mislim da će Vukotić tijekom te jeseni preuzet traku

Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Dobrovoljno došli zvezdini demokratski četnici da nas skautiraju još pre derbija, i verovatno neki Mađari u delegaciji svog kluba...a ovo ostalo, to sve vojnici iz kasarne po naredbi.
Zato što smo bili vojni klub. :D
Ali, šta god da smo bili, uvek smo znali da igramo fudbal - al' je ovaj naš uhvatio šutinu kod onog gola, svaka mu čast! :D
Ima li neko sastav tima i imena strelaca?