Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Mr Petrov

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
337
Reaction score
2.437
Локација
Pozega
...došli da gledaju jer je obećano šolja toplog čaja i masti i aleve na leba. S' druge strane, masa omladine Bgda, gladna i bosa, al' trpi, jer je ljubav prema drugom klubu, jača i od gladi...što implicira da ovde, na snimku, niko ustvari i ne navija za Partizan...usput se još kešali o tramvaj, do stadiona...

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
481
Reaction score
2.785
Локација
Tamo daleko

Na današnji dan, Vokri za 1/2 finale kupa!
Bio na jugu desno do istoka. Bilo nas manje, radni dan. Ja sa tadasnjom devojkom. Pravo sa posla. Kad ga je Vokri stavio ciganki ja grlim nju, neke nase grobare oko mene, ljubim ih, a ne poznajemo se, ona u cudu. Posle me pitala koga vise volim, nju ili Partizan. Veliko hvala za snimak i emocije.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Bio na jugu desno do istoka. Bilo nas manje, radni dan. Ja sa tadasnjom devojkom. Pravo sa posla. Kad ga je Vokri stavio ciganki ja grlim nju, neke nase grobare oko mene, ljubim ih, a ne poznajemo se, ona u cudu. Posle me pitala koga vise volim, nju ili Partizan. Veliko hvala za snimak i emocije.
Jesi l joj slag'o?

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.777
Reaction score
4.878
Локација
Brèko distrik(A)t Bušne i Hercegovine
Tad je Moca stavio starijeg batu od klarka kenta na klupu Gorana , inače uz D. Brnovića i Spasića, naše najveće pojačanje toga leta 1988.Posle je uveo Milaniča, koji je dobro odigrao ka Vokriju kod izjednačujućeg gola.
To je bila i posljednja utakmica Nikice Klinčarskog u dresu Partizana.U januaru
1989. je otišao u Švedsku.
Baš se odužila za jesenska sezona do 21.12. ,ranije se igrala ili do kraja novembra ili najdalje do 5,6 decembra.
To nam je bila i posljednja šansa da nešto uradimo od te sezone, jer smo u prvenstvu stajali dosta loše.Na sreću prošli smo , pa na proleće posle toliko dugo godina osvojili taj željeni kup.Sreća pa i cigani te jeseni nisu uopšte blistali.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.545
Reaction score
2.730
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ

Branislav Đukanović - vjenčanje na golu i jedna jedina Budućnost

Tekst je povodom 100 godina postojanja FK Buducnost, ali je ovaj dio nama zanimljiv

Prvo sjećanje na fudbal i fudbalske strasti kao da je odredilo karijeru Branislava Đukanovića. Sjeća se, kako kaže - kao da je bilo juče - događaja iz 1969. godine.

- Bio je tačno 2. mart, imao sam 10 godina, gostovao je Partizan u Kupu SFRJ. Pun stadion. Poveli smo 1:0, Rade Šaković je dao gol, a Partizan dobio 3:2, golom Ilije Katića u 105. minutu. Sjećam se da su navijači Partizana iz tadašnjeg Titograda okupirali hotel Crna Gora - bukvalno nisu dali igračima da uđu unutra, da bi ih vidjeli, dodirnuli... Kao dječaku, bilo mi je to interesantno, našao sam se i ja u gužvi ispred ulaza. Čovjeka koji je dočekivao goste hotela zvali smo De Gol, zbog uniforme i kape, ali ni on nije mogao da zaustavi masu. Ne bi mogao ni “pravi” De Gol. Izašlo je obezbjeđenje, počelo je guranje, dobio sam i udarac, slučajno...”, priča, više od pet decenija kasnije, dugogodišnji golman Budućnosti.

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
722
Reaction score
1.258
Локација
zemun ceo crn i beo
Dobio sam ovaj suvenir od komšije, flaša u obliku noge sa kopačkom. Kaže on da je rađena za finale 1966. godine. Deluje kao ručni rad nekog entuzijaste za privatnu kolekciju, mada moguće i da je rađeno baš za finale. Da li je neko imao susret sa ovim suvenirom i koje je vaše mišljenje?
1000020893.jpg1000020892.jpg1000020894.jpg

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.777
Reaction score
4.878
Локација
Brèko distrik(A)t Bušne i Hercegovine
Kako ga je zavalio glavom Slobodi na Tušnju za pobjedu od 1:0 u novembru 1978.I to u vreme početka velike krize našeg kluba, na vrućem terenu gdje smo i u najboljim sezonama znali pretrpeti bolne poraze .A imao je pred tim veliki problem sa povredom, punih 13 meseci je bio van stroja od septembra 1977- oktobra 1978.
Imao je ponudu od Hannovera ali je otišao u SAD početkom 1980.
Osvajač dve titule prvaka.Inače u FKP je došao iz puljanske Istre, gde je odrastao a rodom je iz Vojvodine od roditelja BH korena.

Sve najbolje Refiče !

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
4.782
Reaction score
23.541
Локација
okupirana Srbija
G9SIA08X0AA1-0D