Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Nemoj molim te ovog Traorea porediti sa Usketom,majstorom petoparca.Jeste da pokusava dribling na malom,proslo mu lijepo kod gola
Šta ću, kad prosto moram! :D

Čeznem za driblingom na petoparcu, ovaj moj Crni Uške to zna, a na Belog Ušketa liči pomalo i po niskom težištu i raščupanoj frizuri... :D

Još kad ga dade, dole, ka Jugu...kao Uške ,,ciganima,, iz FK Zvezdanesterac, ono kad su se ponadali da su nas već dobili...
Dobro, komentator te tekme, Vladanko Stojaković je verovatno bio pijan kao i obično, pa je od Ušketa mislio da je to Varga, ali...to ne menja na stvari...
Nije Varga, Uške je...

Ova odbrana iz derbija Radovic-Rojevic-Trifunovic-Stojkovic-Radanovic bila dugo medju,ako ne najbolja u onoj velikoj ligi.Half linija sve reprezentativci.

Ne sećam se baš nešto da su ova dva beka igrala za A reprezentaciju YU, Trifunović je zaslužio da tamo odigra i neku utakmicu više, a ova dvojica su s punim pravom bili standardni...
Dobro, Mića je bio i onako i ovako, ali Roje mi je bio najbolji bek Partizana kog sam ja gledao...
Međutim kad sam čuo tu ,,mantru,, Radović, Rojević, Trifunović, Stojković, Radanović, naježio sam se!
Što od (PFC) nostalgije, što od toga što nam je sad sezona već počela, a mi i dalje ,,licitiramo,, kako bi bilo dobro da dođe par igrača da nam pojača odbranu...
A zadnji vezni nam došao tek pre neki dan, još ga nismo ni videli na terenu...