Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.450
Uoči utakmice u Njukaslu govor je držao tadašnji Partizanov trener, Lotar Mateus, ali je reč potom zatražio i Taribo Vest.

"U početku je sve bilo kao i uvek. Mateus nam je objašnjavao šta i kako ćemo da igramo. Rekao nam je da još ništa nije gotovo. Takođe je rekao da se mi ne borimo samo za nas i za Partizan, već za čitavu Srbiju. Ali sve su to standardne priča, ništa posebno. Međutim, sve vreme sastanka Taribo Vest nešto sebi šapuće u bradu, priča, ko zna šta, sam sa sobom. I u jednom trenutku Taribo ustane i kaže Marku Vjetroviću, tadašnjem potparolu Partizana, da kaže Mateusu da izađe sa sastanka, da nas ostavi same. Na to se Marko zbunio i pita: 'Kako to da mu kažem?'. Taribo insistira: "Ništa ti ne brini, samo ti to njemu prevedi." Marko to prevede Mateusu i ovaj, kao veliki čovek i sportista, oseti šta treba da se desi i izađe bez reči. Sedimo svi, čekamo šta će da se desi, par minuta ništa . Taribo i dalje priča nešto sam sa sobom. U jednom trenutku kad je on izmolio šta je već molio, skače, kreće da udara rukama po stolu i počinje da se dere: 'Šta pi**e engleske, šta koji ku**c. Oni su obične ja***e. Pokažeš im zube i oni se odmah us**u. Ja sam sa Okserom tako igrao i izbacili smo ih. I mi ćemo ove da izbacimo. Mi njih sigurno prolazimo, tako je Bog rekao, tako je zapisano'. U tom trenutku sam ja, a pričajuci posle i sa saigračima saznao i da većina ostalih igrača, osetio kao da mi je neko skinuo svu tenziju i tegobu od te utakmice sa vrata. Taj aplauz, čitava ta emocija, sve nas je to ponelo. ", prisetio se Ćirković, međutim, to nije jedina anegdota vezana za čuvenog nigerijskog štopera.


"Zanimljivo je da tri sata pred utakmicu Taribo kaže da nema kopačke. Zaboravio da ih ponese. Pošto nije radio trening veče pred utakmicu zbog bolova, nije primetio sve do par sati pred meč. I onda jurcanje po Njukaslu da mu se nađu kopačke. Pa mu nasli neke sa 13 krampona, a ono počela kiša. Pa juri sa šest krampona, da se ne bi klizao. Jedva se skrpio".
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.513
Reaction score
13.069
Локација
Yaoundé
album-par.jpg


... ako ispratite link, zanemarite sliku na početku :D
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Hirurški precizan udarac i jedan od dražih trofeja u kup takmičenju.
Kocić je ovo ispratio pogledom.
Ni stigao nije da reaguje.
Cigani natakli vola na ražanj ,al je Sale sjebo sve planove.
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Hvala za ovaj snimak.

Ovo je bila sezona nakon što nam je cigan šajber ukrao titulu, a u prelaznom roku Milko prešao kod nas.

Atrmosfera na stadionu je bila kao u pretis-loncu, (ako se neko još seća šta je to). Svi smo bili napaljeni da ciganima na terenu jebemomater, ali najstrašnije.

Po igri, trebalo je da bude najmanje pet/šest komada u njihovoj mreži i da pevaju kako su dobro prošli.

Mi smo tada imali tim za osvajanje Kupa šampiona, sa Ušketom, Katanecom, Vojom, Smajićem, Omerovićem...

Jbg.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas



Sećamo se Hejsela.
 
Последња измена:
Top