Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.312
Локација
Brèko, BIH
Na žalost nakon 1962.godine , kad smo ih nabili kao"gosti" na JNA sa 5 : 0 ,jedina zvanična utakmica gde smo ih pobedili sa više od dva razlike je bila upravo ta na 106.derbiju, 8 marta 1997.
 

paskaleevich

Početnik
Учлањен(а)
30.11.2022
Порука
64
Reaction score
401
скъпи гробари, вие вече знаете за присъствието ми във вашия форум и дейността ми тук.

Споделям с вас един страхотен клип, който гледах наскоро и много ми хареса. Генералът не е забранен от никой от нас, предполагам, какво сте вие!

Сръбският му "наследник" в ЦСКА Саша Илич води уверено тима към първа титла от 2008 г. насам, остават още 12 мача /общо първенство и плейофи/. За първи път всички наши фенове са наистина обединени, като един юмрук, около отбора и треньора. Върваме и мечтаем!

Поздрави от София! Поздрави от ЦСКА!

Да почива в мир генерале и да гледа с пренебрежение на нас и вас, и да се радва !

768x576.jpg
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.491
Reaction score
21.565
Локација
Beograd
Ćale i burazer išli, ja sam još uvek čekao svoj prvi derbi(bio 101.), sećam se tih radio prenosa na Radio Beogradu, imali su neku čar(Milan Bigović, Mijailo Kostić i naravno Jordan Ivanović uglavnom). Nakon depresivnih 0:2, baš se smorio, ali posle bio i tužan što ih ne okrenusmo skroz. Čakar umalo mrežu nije probušio kod penala...
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.491
Reaction score
21.565
Локација
Beograd
Kakva je to pegla bila, nije se stajalo,4 dana pre bombardovanja.
Usred tuče na Jugu sa murijom, Kežmanov gol nisam ni video, samo kako cela ekipa trči ka nazad.
Na kraju ih je Jevrić spasao totalnog preokreta.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.491
Reaction score
21.565
Локација
Beograd
Tačno, jug je bio pun, a onda na poluvremenu je već četvrtina bila napolju minimum. Tada je najupečatljivije vikano muriji, idite na Kosovo.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bio prisutan na tuci ispred Juga na nasem stadionu. Tu smo se mi okupili pre derbija i znalo se da ce biti tuca. Cegi se popeo ne neko uzvisje i drzao ratni govor pre sukoba. Cigani su jurisali iz pravca iza severne tribine pa posle niz one stepenice na nas gde je doslo do "bliskog" kontakta... imali su sve i svasta bukvalno, od kamenica, pivskih flasi do baklji, raketa... ma pun arsenal svega i svacega. Ja krenuo napred a jedva neki kamen u ruci, kada su nas ovi sasuli jedva zivu glavu izvukoh a sto je jos gore pozadi nas ceka murija da nas pendreci. Nista cudno, opet stara dobra koalicija cigani-policija. Dosta nasih palo posle, pa i mojih iz grupe. Murija nas redjala oko JNA kao krimose sa rukama na zid ili sta vec i rasirenih nogu... jednog lika bas iza mojih ledja dobro ispeglali jer je imao vojnu knjizicu gde mu pise nesposoban za vojsku a dosao na derbi... Ja se nekako izvukoh pa u rupetinu. Tamo celo prvo poluvreme smo prozivali pandure sa "Idite na Kosovo" i celo to prvo poluvreme makljaza sa njima ni f od fudbala nisam video a kamoli golove. Jos je i tu skoro pola Juga proterano sa tribine. Video sam samo Kezmanov gol za 2:2 inace. I najjace... ulecu neki klosari cigani sa bakljama i taman da je baci lik se oklizne a mi u transu od smeha na Jugu. Posle tri dana pocelo bombardovanje.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.491
Reaction score
21.565
Локација
Beograd
Ilić je dao za 2:2. :D
A taj što se okliznuo je mislim Vučković iliti Komandant kako ga žgadija zove, ali mi je smešno kako pandur nije izvalio da su došli skoro do juga, nego ker, koji nakon što se ovaj okliznuo ga umalo nije jebao tu na sred terena.
 
Top