Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
Pa je s tolikim potencijalom završio u Almeriji sa pune 23 godine?

Zavrsio je tamo gde je morao da ode jer su oni ponudili najvise. Da su Arapi ponudili milion vise, i tamo bi morao da ode, da ne dodju vodje i podele par samara. Uostalom ako je otisao za 9 miliona, to je drugi najveci transfer u poslednjih ko zna koliko godina, to dovoljno govori o njegovom kvalitetu.
 
  • Like
Reactions: BaX

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.830
Локација
Beograd
Hvala Savi na ovim transferima. Obzirom da se nismo pojačali na vreme (zimus) pale su cene s katastrofa startom ove sezone. Bilo kako bilo, dva ozbiljna transfera.

Baebek je za razliku od Sadika daleko konkretniji i ima zavidnu golgetersku statistiku obzirom da je ulazio kao džoker. Ukoliko dodje,uz Holendera, ovo bi bio ozbiljan, brz, ubojit tandem u napadu. (Holendera zaboravite na krilu)

Krenula je seča i mislim da ovde nije kraj. Kao što je najavio on će do decembra morati da igra u ovom prelaznom sistemu i realno je da vidimo šta je zamislio tek od proleća. Ako sam mogao Savi da oprostim celu sezonu mogu i velikoj trenerčini, gospodinu Stanojeviću.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Pa je s tolikim potencijalom završio u Almeriji sa pune 23 godine?
Brate molim te ne lupaj gluposti, ili si cigan pa si dosao da provociras. Almerija ulaze u fudbal sada vise nego sto ce cela nasa liga za narednih 20 godina. Imaju visoke ambicije, valjda su kandidat broj 1 za ulazak u prvu ligu. Sadik je odlicna investicija bio pa se ti smej koliko hoces, decko ima 23 godine i ima potencijal da napreduje samo tako, doveli smo ga za ne tako veliko cifru a prodali ga za 9miliona evra plus bonuse, cifra bi bila i veca da nije usledila korona i ispadanje iz evrope. Bilo ko da dodje umesto Sadika bicemo slabiji, nemoj da budes ogranicen, centarfore je jako tesko naci a Sadik je taj neki cudniji profil napadaca kojih malo ima po svetu tako da mislim da moze da ima jako lepu karijeru. To sto se pise da kad dodje neko umesto njega bice pojacanje po Partizan, cisto sumnjam, doci ce neko ko nema ugovor i ima najmanje 27 28 godina, samim tim mozes da racunas da i nece biti neka dobra investicija, nalazost od toga zivimo, od prodaje, plus te pare sto se budu dobijale u toj trecoj evropskoj ligi verovatno ce biti beznacajne. Bratu Sadiku sve najbolje u karijeri i hvala mu za sve a narocito za ono lomljenje kicme Degeneku.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Do sada smo na tribini imali onaj transparent "40+"
Sada komotno i prva pistava pri istrčavanju na teren može da ponese taj transparent.
Jedva sam dočekao dan kada je Miljković otišao iz Partizana, evo ga, vratio se da me sahrani.
Bolje da prekinem pisanje, jer bi moglo da mi se omakne pa da napišem da nabijem i Stanoja i upravu na kurac, čime bih rizikovao duži ban od admina.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Pa sigurno Jojić ne bi došao pre 30.godine da valja. E sad možda je za našu ligu i on bog fudbala, teško je proceniti.

Jel Sadik prodat za 9 ili 5 miliona? Ako joksić kaže 5, to je sigurniji info, jer on zna i koje je boje stolica našim igračima.

A ovaj Bebek, sjajan igrač, nisu imali 3 minuta golova, pa ubacili u video solidne pokušaje sa distance.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ne bi me čudilo da je Holender zamena za Asana pošto je Francuz na čekanju ako oteraju Sadiq-a.

Khm, khm, a tražite izvore po nekim portalima umesto da čitate partizan.net :D


Prvo bih prokomentarisao izuzetno inteligentan potez i potpis Obradovića na godinu dana. Tim potezom igrač dobija mnogo a klub gubi. Znači godinu dana ćemo rehabilitovatii igrača, pokušaćemo da mu oporavimo karijeru koju godinu pred penziju da bi on posle te godine bio slobodan igrač a tih godinu dana igrači koji mogu da se prodaju (Rajko i Urošević) neće igrati već će grejati klupu i vrednost će im pasti pa će i oni napustiti klub nezadovoljni, uz verovatan oprost dugova na kraju i klub neće zaraditi ništa. Potpis Obradovića na godinu dana je sa finansijskog aspekta užasan potez kojim Partizan ne dobija ništa već gubi. Plate će ići za 3 leva beka a Obradović mora igrati. Već divna atmosfera će biti unapređena sa još dva nezadovoljna igrača. Možda naprasno ode neki od njih dvojicu za koji dan.




OK, rešili smo se prvog lošeg igrača i čoveka koji neće da trči. Otišao je Sadiq, mnogi se raduju, neki likuju na iznos transfera a neki na drugu špansku ligu ali klub koji u drugoj ligi Španije izdvoji 6, 8 ili 9 miliona za igrača iz Partizana, igrača koji sam sebe sapliće, izgleda da taj klub ipak vidi nešto u njemu ili su svi kolektivno ludi. Verujem da će i oni da slave kad ga uvaljaju negde za dve-tri sezone za 20+ miliona, samo da ga se reše.
Kada je došao, pratio sam pripreme tima i nisam mogao da verujem da su doveli čoveka koji je radio sve kontra od onoga što treba da se radi. Ali Savo je nešto video u njemu i Savo je to najbolje iz njega izvukao na površinu. Popravljao se iz utakmice u utakmicu i postao je jedan od lidera Partizana. Žalim što nas brzo napušta jer mi je prirastao k srcu ali možda je i bolje s obzirom na sve što se dešava u klubu u poslednje vreme. Ne znam koliko je tačno, ali vidim da se piše o tome da je zatezao za platu u Španiji. Pogurao ga je Stanojević izjavom juče da i on smanji kriterijem i da što pre ode odavde. Srećno care!

Dolazi nam igrač za koga se već piše da ima zavidnu statistiku, da je drugačiji tip igrača od Sadiq-a. Kakav je igrač ne znam šta da kažem jer ga nisam gledao nikad ali statistika mu i nije za pohvalu. Za celu karijeru (ove sezone će napunuti 28 godina) je čovek dao UKUPNO 34 gola, kroz celu karijeru ima prosečno 45 minuta po utakmici. To meni i nije neka statistika ali ajde. Naravno, kod nas će biti starter i prvi špic pa se nadam da će mu statistika bar u Partizanu biti dobra, bar kao kod nesposobnog Sadiq-a. Ne znam samo kako ga neki španski drugoligaš ne pokupi for free već kupuju tamo neke crnce iz Srbije za nekoliko miliona, no dobro.

Jojić je stigao, vreme je da se Suma pakuje. I onako je samo stranac koji ne oseća Partizan. Krivo mi je što se Zeka vraća u ovom trenutku, što se vezuje za ovu priču.

Za mnoge transfere sam se nadao da su zajebancija (Miljković i Obradović) ali oni dođoše. Dolaskom Svete Markovića i dalje želim da verujem da to ne znači povratak Stojkovića na gol. Ali kad smo progutali Miljkovića može i ova zajebancija da prođe.

Sve se menja za par dana, kompletna vrteška. Sledeća utakmica je derbi a mi ćemo ga igrati sa ko zna koliko igrača koji nisu prošli pripreme. Jedina nada mi je da će neko od novih iskočiti i rešiti derbi samostalno i na svežinu.

Srećan rođendan i Upravi, mater vam jebem!
 
Последња измена:
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Vodi se rasprava da li je prodat za 5 ili 9. Da je i za 90 miliona, isti je kurac. Klub nece videti 10% od tog novca. Još će se dug uduplati za koju godinu, ko da očima gledam
Управо тако ми смо једини тим који не купује играче, и то ако купимо једном у 10 година, клуб који продаје играче за милионске износе често, клуб који заради и од УЕФА-е и, а никада пара немамо и дуг расте.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Ja sam samo u jedno nekako sto posto siguran. Posle mnogo vremena i pojačanja koja apsolutno nisu bila nikakav upgrade već downgrade, Holender i Baebek (ako dodje da Bože) su igrači koji jesu pojačanja i praviće razliku na terenu! Živi bili pa vidjeli!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Otisao je Sadik..hvala bogu bar jedna lepa vest..od prvog dana se svadjam sto sa kolegama sto sa prijateljima koji vole nas klub da je covek drvo..cak ni posle lomljenja kicme onog australijskom pundravcu iz RSK ga nisam zagotivio koliko me je covek nervirao svojom pojavom sebiclukom i glupostima na terenu...iskreno ne znam na koju foru su za njega uzeli tolike pare...sve najbolje mu zelim tamo i da se nikada vise ne vrati kod nas...
 
  • Like
Reactions: mvp

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
Kada osvestite da sve pare iz oba večita rivala već 20 godina idu u stranke, uglavnom one koje su u tom trenutku na vlasti, možda bude lakše... mislim, za razumevanje...
Ima samo jedna zackoljica u toj konstrukciji. Mi smo, zadnjih 10 godina prodali igrače u vrijednosti od preko 100 miliona a cigani su prodali šta? U njih je u tom peridu upumpano skoro toliko.
I mi i oni smo klubovi stranaka samo što od nas stranka malo više uzima a njima malo više daje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top