Igrao je čini mi se 6 utakmica za Larisu i nije tamo zadovoljio. Šta dalje onda polemisati. Nemam pozitivno mišljenje o njemu, neću biti potpuno iskren i reći kakav je to igrač. Jedva sam čekao u prvom mandatu da mu vidim leđa, davno naša škola nije izbacila lošijeg igrača od njega. Nema konstituciju za štopera, a nema ni potrebnu brzinu i karakteristike da bi bio desni bek. Jedino dobro što vidim kod njega je to što je došao na pozajmicu i što će otići kad mu istekne. Voleo bih da grešim ali mislim da nema kvaliteta da bude igrač Partizana. Ponavljamo grešku iz Svetinog prvog mandata gde je jednom tehničkom obučenom igraču kakav je Valiente bio, bio potreban skroz suprotan profil partnera, isto tako sada je promašeno dovođenje Svete zbog glupog pravila o bonusima. Banjaku treba neko drugačiji, jedino ako je cilj da se igra 3-5-2.
Što se tiče pozicije desnog beka nadam se da ćemo na zimu dovesti adekvatno pojačanje. Opet pravimo grešku jer ispred nosa imamo mladog igrača koji poseduje kvalitete za poziciju desnog beka, dakle ispunjava bonus pravilo a ima 20 više seniorskih utakmica od Svete i nije kiksara. I onda kad dovedemo jsl livadara kažemo kako se ne treba pojačavati iz lige jer nemaju dovoljni kvalitet za nas, a mi smo brat bratu propustili bar 5 kvalitetnih igrača ispod radara.