Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Velika vecina klinaca koje mi izbacimo imaju ozbiljan problem sa glavom i cesto je to jedan od razloga sto ne naprave neverovatnu fudbalsku karijeru. To je i glavni razlog sto nasa reprezentacija ne moze da uradi nikad nista.
Zivkovic je na onom SP za mlade izgledao duplo bolje od svakog igraca na istom, a imalo je tu zverki koje danas igraju strasan fudbal u najjacim svetskim klubovima.
Ali je momak budala, palo ga da uzme pare koje je uzeo i pojebe splavarki koliko hoce i onda mu dosadio fudbal, ne mogu puskom da ga oteraju iz kluba i imace karijeru slicnu recimo Ademu Ljajicu koji ima slicnih problema. Uvek blizu vrhu, ali nikad u grupi vrhunskih.

Takvi nesto i naprave, imaju talenta, znaju da igraju fudbal, zabodu dobre ugovore itd. A ovi kao sto su Dzigi, Pantic, Scepovici, Babovic, Ozegovic i slicni ne mogu ni toliko jer su uz sve to losi fudbaleri.
Taj Dzigi je klasican debil i ja ne znam kako neko moze da opravdava takvo ponasanje godinama ili bilo cime drugim. Bice isti debil i za 40 godina. Nije jedini i takvih primera je koliko hoces. Dodje mali Pantic pa umisli da je uhvatio boga za muda, nece nista manje od Celsija, a onda skonta da se na zapadu ne tolerise to sto se tolerise kod nas, pa ne moze da ubode minut u nekom Ekselzioru i dodje kod nas sa pricom kako ga nigde nije voleo trener i zato nije igrao. Nije da mu ne verujem, ne znam kako ga voli onaj ko ga napravio.

Neka psuje on nama majke i porodicu, ali neka igra jebeni fudbal, a ne da se vuce po terenu i trci 5-6km po utakmici, ignorise defanzivne zadatke, otima se za penal i slobodni, psuje saigrace, minira svlacionicu, kritikuje trenera po kaficima i kladionicama i sta sve ne.
Dok god steti Partizanu, ima da mu pominjem i majku i sve ostalo pa neka sam seljak do sutra.
To "ne smeju kuci da pisnu" je rang onog Snezinog "mene je jebo Borjan, a vas jebe neko ko nema bazen".

Zivim za dan kad ce malim i malo starijim debilima biti zabranjeno da prilaze nasem stadionu, a ne da se vracaju u klub i u istom spasavaju svoje karijere koje su usrali iskljucivo zbog toga to su debili.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.864
Reaction score
10.855
Људи, немојмо да се зајебавамо. Па нису ,,фрустрирани" са истока/запада звиждали Митру, Миленковићу, Калаби, Влаховићу, Љајићу, Јоветићу и многим другим сјајним клинцима, или нпр сад Стевановићу, већ су звиждали и имали проблем са дебилима. Мени је такође пун курац фрустрираних који немају мере и којима је једина занимација да јебу мајку свима одреда целу утакмицу, сваку утакмицу. Али, реално има дебила који су прошли нашу школу и које људи просто не миришу. Немојте то дражи ми је Џиги од #51, јер обојица не би смела да имају везе са Партизаном.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.864
Reaction score
13.595
To sto su se kroz nas klub provlacile labilne licnosti nije problem Partizana vec srpskog fudbala generalno. To je stvar kucnog vaspitanja i tu Partizan moze malo da uradi osim da u korenu sasece takve pojave, a ne jos i da im daje sansu. Ipak uvek ima izuzetaka kao npr Pavlovic, Milenkovic, Stevanovic itd koji su veliki talenti i vaspitani momci bez sizofrenih cepanja....
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.422
Reaction score
40.757
Локација
Žrnov
Prvo, broj klinaca koji prođu celu našu omladinsku školu, od petlića do prvog tima je na nivou statističke greške. Evo, ove sezone, godište 2007. (mlađi pioniri, 13 godina) ima 3 klinca koji su opstali od prošle sezone. Mi od ml. pionira krećemo da dovodimo klince iz drugih klubova. ako išta vrede, oni već sa 16 godina potpisuju neke ugovore. To je mnogo malo vremena da klub "prevaspita" klinca, ako to roditelji nisu do tada uradili.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.174
Reaction score
18.424
Локација
U Kinšasi
Kod nas je sve poremećeno. Kad promociju klupskog dresa radi poremećeni Željko Pantić, šta dalje pričati. Ivica Iliev, nevaspitani čovek sa dijagnozom, drži konferencije za štampu. Sneža Filipović PR, živote moj. Samo nam još Lalatović fali. I ovi su u prvim redovima, ko zna kakvih pacijenata u klubu ima koji ne izlaze pred kamere. FK Partizan bi trebalo da bude ozbiljna firma, sportski kolektiv koji treba da vaspitava decu. I ta deca sad uče od ovih budala o moralnim vrednostima. Mora da postoji nivo ispod kojeg se ne ide. Nismo mi kupleraj, mi smo pisali istoriju svetskog fudbala.

Meni su npr. Hrvati fenomen. Sličan seljački mentalitet kao kod nas, ali njihovi fudbaleri su stvarno ozbiljni profesionalci. Bar ovi koji odu da igraju po Evropi.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.163
Reaction score
4.332
Ispada sada da su krivci klubovi u kojima su ta deca trenirala pre dolaska kod nas. Sa tim se apsolutno ne slažem, jednostavno moraju da postoje standardi fudbalskih i ljudskih kvaliteta da bi se postalo član Partizana. Ninković je klasičan primer kako ne treba da se ponaša fudbaler Partizana. Nikako mi ne ide u glavu da klinci od 17 ,18 godina ne ginu za ovaj klub. Mi u našem prvom timu imamo takav primer u liku i delu Lazara Pavlovića. Momak glumi da je Messi lično, uopšte nije svestan gde se nalazi. Takvi momci nisu za ovaj klub, ne može niko da me ubedi u suprotno.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.723
Reaction score
29.462
Локација
Beograd
Ето ја на другој теми као заговарам ,,позитивизам,, - а признајем да и ја знам да ,,пукнем,, и да викнем нешто, или чак и да опсујем играча Партизана...због овога или онога...
Али...има ту и неких нијанси...

Никад у животу нисам упутио псовку, а не могу чак ни да се сетим неке критике према борцима, фајтерима и орачима терена, као што су били Бајро Жупић, Алберт Нађ, Игор Дуљај, Евертон, итд...
Јесте, има нешто и у томе што смо ми на трибинама лудаци и поремећени, али има нешто и у томе да ли је фудбалер на терену безобразан или није, и како он схвата Партизан као Клуб...
Што се тиче нечијег васпитања или неваспитања, опет, има и до околине, али и до нечије нарави...

Пре неки дан сам баш помињао Нађа као тренера Телеоптика и верујем да он момцима које тренира вероватно преноси неке своје ставове око тога како треба да се игра за Клуб у коме си...
Ако се неко сећа, он је играо у Чукаричком на завршетку каријере, и против Партизана (за који сигурно приватно навија), улетео је таквим стартом ка Мореири, да добро да га није поломио...срећа па је Мо био вешт да то некако избегне...али ето, неко је уметник, неко борац, а само најређи су и једно и друго...
А остали (који нису ни фајтери ни уметници) - заправо немју шта ни да траже у фудбалу...
И онда, што публика негодује...
Па ето, негодује...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Kod nas je sve poremećeno. Kad promociju klupskog dresa radi poremećeni Željko Pantić, šta dalje pričati. Ivica Iliev, nevaspitani čovek sa dijagnozom, drži konferencije za štampu. Sneža Filipović PR, živote moj.
Sneža već nekoliko godina nije u Partizanu. Mislim da je čak išla na neku proslavu titule kod sektaša zbog onog borjana.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Dobro to je tačno, ali ova mislim da stvarno nema nikakve veze sa nama više.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.174
Reaction score
18.424
Локација
U Kinšasi
Ma znam da je otišla sunce mu jebem, nisam s marsa pao, nego to je primer kakve sve budale u kontinuitetu tu rade na važnim funkcijama. Sneža otišla, došao ŽP, sutra će on da ode, doći će neki drugi bilmez. Koji su to kriterijumi pri zapošljavanju?
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Po meni za Ninkovica u Partizanu uvek ima mesta. Decko ima dobru sezonu iza sebe, citam i da ga traze pojedini klubovi iz serije A. To sto je imao neke ispade to je jer je temperamentan i jer mu je stalo do Partizana, bolje i to nego da gledam nase danasnje fudbalere koji gubili ili vodili face su im iste, nikad necu zaboraviti Ninkoviceve suze. Decko je 100% veci grobar nego sva danasnja nasa deca zajedno. Dobro bi nam dosao u rotaciji, napad bi nam bio jos jaci, e sad koliko je uopste i realno da on dodje kod nas sada pored tih klubova koji ga traze, a mi ga ovde vec napadamo i pljujemo kao da ce bas doci. Svakako da nam prioritet treba biti defanziva. Ne mogu da verujem da evo vec krece peto kolo jsl i krecu kvalifikacije nasa uprava i strucni stab nikog ne dovode a na svakoj utakmici u stanju smo da primimo po 2 3 komada, pitanje je samo vremena kad ce da pukne bruka. Takodje zadnji vezni fali, Scekicu svaka cast na borbi, gine na terenu ali je ogranicen, zna samo da doda loptu do prvog fudbalera i to je to, Zdjelar kako je krenula sezona je to sve tanko, totalno bezidejno, protiv Radnika iz Surdulice stoperi nam se dobacuju pet minuta jer nema kome da se doda lopta, sve je usporeno, nema kretnje, otvaranja, kao da je doslo do zasicenja kod igraca...Ne mogu da verujem da FK Partizan nije u stanju da dovede recimo Docica iz Cukarickog, ne mozemo njega da dovedemo a ne da se nadamo nekim jos ozbiljnijim igracima. Docic je nivo iznas Scekica, zna da da gol a nista manje borbeniji nije od Scekica. Desnog beka jos ne dovodimo, nemamo ni levog, mozda bolje malo izgleda sa Rajkom i Lutovcem na bekovima ali sve je to tanko, slabi su nam protivnici bili a opet smo mogli da primimo nekoliko komada, prvi tezi protivnik kad se desi neki kiks drugu cemo pesmu pevati o bekovima. Pali smo na niske grane u svemu, niti ima nekog marketinga, niti ima pozitivne atmosfere unutar kluba niti adekvatnih pojacanja, nema ni neke euforije oko kvalifikacija, imam utisak da im svejedno prosli ili ispali u prvom kolu boli ih uvo, kao sa je samo pitanje vremena da se desi neki kiks i da pocnu da beze jedan po jedan, i to u kljucnoj sezoni, na kraju cemo se boriti za ligu evrope 2 zbog idiota.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.422
Reaction score
40.757
Локација
Žrnov
Ispada sada da su krivci klubovi u kojima su ta deca trenirala pre dolaska kod nas. Sa tim se apsolutno ne slažem, jednostavno moraju da postoje standardi fudbalskih i ljudskih kvaliteta da bi se postalo član Partizana. Ninković je klasičan primer kako ne treba da se ponaša fudbaler Partizana. Nikako mi ne ide u glavu da klinci od 17 ,18 godina ne ginu za ovaj klub. Mi u našem prvom timu imamo takav primer u liku i delu Lazara Pavlovića. Momak glumi da je Messi lično, uopšte nije svestan gde se nalazi. Takvi momci nisu za ovaj klub, ne može niko da me ubedi u suprotno.
Nigde nisam rekla da su ti klubovi krivci. Komentar se odnosi na teoriju da su to deca koja su od petlića kod nas.
Generalno, najveći krivci su roditelji. Niko ne može u suprotno da me ubedi.
S druge strane, nije realno očekivati da extra mlad igrač, na kome klub može da zaradi, bude i extra čovek. Nijedan klub neće platiti njegovo čojstvo, već šta može na terenu da pruži. ako je takav igrač još i vaspitan - to je dodatni plus i takvog igrača klub treba da eksponira kao primer. zato su takvi igrači dodatno na ceni jer ih je malo.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.290
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja ne znam šta vi tu uvijate, fudbaleri su generalno glupi ko kurac.
Mladi su generalno glupi, a mladi fudbaleri samim tim posebno.
Obično su sem fudbala tabula rasa. Ja gluplje razgovore nisam vodio od onih sa bivšim fudbalerima, a nije da nije bilo konkurencije.
Kad si mlad glup i pun para, obično si i nevaspitan sem ako ne dolaziš iz jako dobre porodice ( što je retkost).
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.299
Reaction score
15.351
Локација
U pizdi materini
Ninković je bezobrazan a ne glup, mentalni sklop predviđen za šampione galaksije koji igrom slučaja završi u svetom dresu.

Isto tako mi nikada nije bilo krivo za Radonjica, završio tamo gde i pripada prirodna selekcija jbg samo bi da sam se ja pitao još ranije dobio papire.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top