Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.062
Reaction score
8.348
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
I ovo je diskutabilno, mislim da ukupno ima utakmica od kada je otišao koliko i u Partizanu tih par sezona što je bio. ;) ;-)

Šalu na stranu. Imamo trenera, on je odgovora, on se pita, on bira tim. Ako je rešio da sa Miljkovićem trpa kurvu, ja im svakako obojici želim svu sreću. A kurvi neka je bog u pomoći.

Baci pogled na transfermarktu, iznenadio bi se, kao sto sam i ja ostao u cudu, koliko je u stvari odigrao mnogo utakmica :D U Rusiji u dve sezone 53 nastupa, u Poljskoj 20, u Jermeniji 14, u svim nastupima je u 90% bio starter!
Ma idemo, Miljkon pojacanje!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Ako bude imao minutazu kao onomad Djilas ja zadovoljan. U suprotnom ni vlaska magija ne pomaze iako je Miljkon rodjen u tom kraju..... Sta sve nece da nas snadje...
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.157
Reaction score
4.280
Ja sam Miljkovića gledao jednom na Areni. Prenosili su hrvatsku ligu, igrao je za Split, nosio neki glupi žuti dres, ali je odigrao iznenađujuće dobro.
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Ajmo mu dati podrsku i sansu. Za godinu dana covek nauci a kamo za deset. Braga niije mali klub niti slaba liga. Mozda se covek i popravio.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Човек већ одрадио први тренинг.
Надам се да му је Станоје објаснио да је једини начин да нас убеди како је он прави избор за Партизан тај да му проливена количина зноја на тренингу буде сразмерна количини капљичних излучевнина дежурних пљувача. Све остало била би грешка.
Памет у главу и добро нам дошао!
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Niko u životu ne može da mi priredi ovakav rolerkoster kao moj Partizan. Prije par dana presrećan zbog povratka Stanoja, a sada šokiran povratkom čovjeka zbog čijeg sam odlaska iz Partizana stukao bocu vinjaka.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Kako Stanoje iskusno skinu pritisak i ocekivanja o kojima je pricao na konferenciji. Dovedes Miljkona i niko vise nista ne ocekuje :D

Za pocetak moram priznati da mi sada nekako mnogo ljepse izgleda i da barem nema onu facu kad ga pogledas da ti je sve jasno.

MOZDA IZNENADI!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top