Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Последња измена од уредника:

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
Samo je smrt siguran posao!

a uz to gotovo sigurno je i sledece:

Urosevic igra dobro, bolje:
aaa najbolji bek u ligi, resioi smo pitanje beka na duze nema sta!
Urosevic iga lose, pad forme:
aaa daj bilo koga, daj Obradovica daj moju babu
Obradovic ne dolazi:
upravo mamu ti jebemo, opet nista govna
Obradovic dolazi:
aa koji ce nam kurac on, baba, samo da se Urosevic ne povredi

Miletic: Celavi je bolji od Pogbe / mars iz Partizana
Savo: Najbolji fudbal ikad!! / mars iz Partizana
Stanoje: Ser Alex se vratio kuci / mars iz Partizana menadzerska kombinacijo
Sadik: govno/Bog fudbala/ ne moze se proda ni za 3/ malo je 8/ sta cemo bez Sadika
Suma: Bog/govno/Bog/govno/Bog/govno...
Ilijev: Leonardo/govno/Everton/govno/Tawamba/govno/Rikardo/govno/Suma/govno/Sadik/govno...


Sta je poenta mog posta:
Mnogo smo iz krajnosti u krajnost! Mnogo!
Ne preskacem ni sebe tu, ali ovi mladji kidaju!

Ciganski mediji pisu, oni citaju i formiraju svoje misljenje na osnovu toga. Cinjenice - koga boli kurac! Analiza dublja - koga boli kurac,

“Sa Partizanom mi smo do smrti, i gde on igra tu smo i mi” - koga boli kurac
“ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri, nek vas jaca” - koga boli kurac


Napred Partizan, u ovim zadruga vremenima.


Bez uvrede, ali sta su ovde cinjenice osim da je Obradovic bivsi igrac sklon povredama? Naravno da ne mislm da je Urosevic neki vrhunski igrac, ali u odnosu na ostatak tima zavrsava posao, i odigrao je prilicno dobro u prosle sezone, nije muva prosla pored njega u Evropi. A pogotovu mi mediji ne formiraju misljenje, nego je ocigledno sta se desava, i svi se nesto kao prave ludi, ma nije Stanoje takav, on je nas, a potezi do sada su mu - Miljkovic #ramadani, Markec traka #ramadani, Obradovic #ramadani, Jojic #ramadani (naravno obe ruke za Zeku uvek), ajde da budemo objektivni malo.

Ne moze Markovic da bude kapiten Partizana, decko se plasi svoje senke, i pritom je ukupno za celu karijeru dao 20 golova i verovatno ni toliko asistencija. Potpuno beskoristan igrac, koji se krije iza neverovatne brzine i tehinke, a nijedna njegova akcija se ne zavrsi kako treba, jer decko jednostavno nema IQ da donosi ispravne odluke na terenu. I ovo nije vredjanje, ovo je realna situacija. Mada mozda sam i ja lud sto mi je ideal kapitena Novica Velickovic.
 

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
@kujblo70

Pa ako cemo o zeljama - Sehovic/Bogosavac, a posto je to nemoguce, u odnosu na Obradovica, Urosevic i Brezancic su sasvim korektni. Obradovic nam apsolutno nista ne donosi, osim sto ce se neko nakaciti na njegovu platu. Miljku ne fali nista po meni, cak mi je dosta bolji od Celavog, bar ne duva pozadi toliko, u napadu su podjednako beskorisni.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Najjače od svega. Dovodi se treci lijevo bek, a 1 desni u citavom prvom timu. Kakve li su ovo kombinacije
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.309
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@Verus Adamantem nema uvrede, daleko bilo..

Cinjenice su - koji drugi levi bek? koji desni bek?
Pa ne nije to poenta.
Nego da samo mnogo u ozbiljnijem problemu na drugim pozicijama.
Ja čak mislim da Obradović može i nešto da uradi u domaćoj ligi ako može da hoda, jer je ovo liga bez briga za bekove ako znaju nešto u napadu, naravno u Evropi je bukvalno igrač manje, ali mislim da Evropa nikog ne zanima.
Ali ne treba biti cigan i glumiti poštenje, Obradović je kombinacija i to je činjenica. Kao i Miljković, nije se izašlo na tržište, potražilo nešto, nego se udomio igrač s ulice maltene.
Ne mora svaka kombinacija da bude obavezno rak po ekipu, ali treba samo biti realan.
 
Последња измена:

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Imamo dva leva beka kojima je možda vreme da promene sredinu, ali ako dođe solidna ponuda. Vraćanjem fudbalera koji nije za ozbiljan fudbal ta dva beka starosedeoca padaju u zapećak pa samim tim i njihova vrednost jer terena neće videti zbog Obradovića. Ovim potezom se oni bukvalno teraju iz kluba i nije isključeno da će dobiti odrešene ruke u izboru nove sredine (oprost dugova za free transfer) ili bar jedan od njih. Ukoliko već žele da se ˝reše˝ Uroševića (konkretno u ovom slučaju), da li je Uprava imala ideju da ga stavi u izlog kroz tekstove u novinama, da se pozitivno piše o momku? Nama je smešno kad se cigani diče i pišu gluposti o svojim pavijanima, ali oni drže do svojih igrača i dižu im cenu izmišljenim tekstovima i hvalospevima. Ne mislim da to može previše da utiče ali ja ne znam kada je urađen neki intervju pravi sa našim prvotimcem, da se nešto lepo pročita. Je l teško u tom jebenom Telegrafu, koji očito uvek ima prave informacije iako je šitina od novine, je l teško pisati o dobrim stvarima kod igrača? Skačem sad na temu Zdjelara ali čovek dve godine igra bez pauze. To neko ciganče da je napravilo, ne bi moglo da se živi od ˝Ode radosti˝ tom igraču na sve strane.

Sa ovakvom Upravom i ovako diletantskom transfer politikom u kojoj učestvuje i sam trener nama sledi potop! Zašto kažem da trener učestvuje, pa zbog Miljkovića i sad Obradovića. Sad je valjda jasno zašto Savo nije dovodio ili želeo ˝pojačanja˝. Ni jedan nije pojačanje od ove dvojice! Cigani su imali ovakve bisere sa povratnicima koji su ispušene muštikle i ko je pratio dobro zna kako su ti povratnici prošli. I niko ne može da me ubedi da nije bilo novca za Boranijaševića ili Vlalukina (ni za jednog nemam predstavu kakvi su igrači kao ni 99% ostatka foruma) jer pare koje ˝nisu mogle da se daju njima za transfer˝ će biti BAČENE na plate Miljkovića i Obradovića. Ja nemam jednu lošu da kažem za Obradovića i njegov igrački period koji je imao kod nas a nažalost doći će do toga da neći moći očima da ga gledam. Već mi je mrsko da pomislim na njega na terenu zbog načina na koji dolazi. Najžalije mi je Uroševića koji je uz Brašanca primer kako IGRAČ treba da se ponaša i poštuje klub. Ogrešili smo se o njega! I opet će početi pozitivne stvari i za Obradovića da se pišu kao i za Miljkovića jer će odigrati bez greške protiv ekipa koje ne prelaze cetar protiv nas. A kad pogreši, to će se zanemariti. O tome će pisati par nas koji smo predstavljeni kao mrzitelji svega a realni greške neće ni videti.

Sreća je što od naredne sezone kreće to treće evropsko takmičenje i očigledno je da se pravi evropski tim baš tog ranga. Ovo je sramota i malo je reći da sam razočaran!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.967
Локација
ante portas
Bilo bi lepo da neko ko je skoro gledao Obradovića da kaže reč više jer kapiram da ga pola od nas nije ni gledalo. Čisto da ne sudimo unapred. Ako ima obe noge i zna da centrira to ne moze biti lošije od ovoga što trenutno imamo na toj poziciji.
 

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
Vlade, to je nemoguce jer on od 11. marta 2018., dakle vise od 2.5 godine, nije odigrao zvanicnu utakmicu.
Pocetkom 2019. je nekoliko puta usao u devedesetom minutu/sudijskoj nadoknadi za Anderleht i to je sve.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Vlad, on prošle godine nije ni debitirao za Legiju. Uvalio im ga nas trener, čisto da uzima platu. A pre toga.. napisao je gore kolega ElJefe.Mi bre dovodimo igrača koji skoro 3 godine ne igra fudbal. Šta radi Stanojević sa bekovskom linijom meni je potpuno nejasno. Od toliko igrača na kugli zemaljskoj, on vraca Miljkovica/Obradovića??! Ne razumem.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Pazite vi sad kad obradović osvane na desnom boku :D E to bi tek šou bio
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Uvalio im ga nas trener, čisto da uzima platu.

Вуковић га није користио, нити га је регистровао за пролећни део тако да не знам колико је на месту писати да га је он ,,увалио'' Легији. Обрадовић је чекао понуду из иностранства, она није стигла из сасвим разумљивих разлога, и сад ће бити наш играч. Прича о томе да је раније одбио да се врати због неспремности и повреда је потекла из Вучелиних новости као нешто што се наводно десило, дакле нешто што се није десило.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top