Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.006
Zelim mu sve najbolje, ali 8 golova za 2 godine u holandskom prvenstvu... tamo kvalitetni napadaci trpaju 30 godisnje.
Elem, sad je nas, pa kakav je da je podrska. Uprava napolje sve vam jebem mrtvo i zivo.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
^^^A jes sad 30 golova, pretera ga Tobako..
Od ovih pojacanja najvise se uzdam u tog Behabeka i Jojica..iskreno Sveta mi nit smrdi nit mirise.. videcemo na sta ce to sve izaci posle ove kurceve pauze.
 
Последња измена:

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.612
Reaction score
8.653
Локација
"preko bare"
Zamislite koliko manje bodova bismo zaostajali u prvenstvu (ako bismo uopšte) da su ova ili slična pojačanja doveli na vrijeme. Ili koliko bi nam veće šanse bile za plasman u grupnu fazu lige Evrope. Da ne pričam o cijeni igrača poslije toga plasmana.

Moraš biti talentovano glup ili zlonamjeran da radiš na ovaj način. Mislim da je suvišno komentarisati šta su od toga ovi naši izrodi.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Dolazak nekolicine pojacanja tek nakon sto smo ispali iz Evrope i vec dobrano zaostajrmo za ciganima, je samo jos jedan odlican pokazatelj koliko je ova uprava saboterska i koliko im puca ona stvar za Partizan. Nemojmo da se lozimo kako mi sad nesto napadamo, da su pacovi iz rupe najebali i slicno. Svesno je velika trojka iz uprave sacekala da izduvamo u svakom takmicenju pa onda da dovedu par igraca, a pritom od vecine necemo moci da vidimo ni finanijsku korist jer im Partizan dodje kao Vrnjacka banja. Vuku iza sebe po osam povreda, dvesta splavova i ono sto je najvaznija, uklapaju im se u kombinacije. A dug, naravno, samo raste.
Za dve, tri godine ima i toj Konferenciskoj ligi da ispadamo u trecem kolu. I nemojte, molim vas, da u pozitivnom kontekstu da uzimate onu pedercinu iz uprave. Mnogo toga smo dobili sa njegovim doskocicama. Grobari instagram su bas zadovoljni.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Алиби појачања, сви до једног. Који ће нам курац сад...а и да су их довели на време, опет би били алиби појачања....једино повратак Свете Марковића би имао некаквог смисла због овог курчевог правила о бонус играчима.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Sto se pojacanja tice, nemam apsolutno nikakva ocekivanja.

Zelim samo da stvorimo nekako neku igru, da moze da se gleda i navija, kao sto je bio slucaj prosle sezone.

Ajmo po taj kup.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.714
Reaction score
29.422
Локација
Beograd
Ne pratim te mreže koje vi redovno pratite, ali koliko se sećam debeli profa vam je crto zeca na njima još odavno, tako beše?
Zeka Jojić je sada tu, ne znam u kakvom je stanju, ali ako može da igra u oba pravca, i da ubrzava a ne usporava igru, biće pojačanje...

Preko Svete smo uglavnom primali golove dok je bio kod nas, ali je ,,projektovan,, da igra da bismo ga nekome utrapili-prodali...
E sad ispade da ni njima tamo negde ne treba pa nam ga vraćaju...da li je u međuvremenu ojačao ili unapredio svoju igru, nemam pojma...

Obradović...jedan od naših najboljih bekova u to davno vreme...a kakav je sad...nemam pojma...

Crni Francuz i beli Mađar - verovatno su Ivicine bombe koje će da daju golove tako da nije ni toliko bitno ko nam je pozadi - dok napadamo i dajemo gol više...

Brine me Stanoje, ako opet tvrdoglavo bude forsirao da igramo na gol manje...

Nije to za Partizan...nekako se ,,ne prima,, u nas pa ko god da nam je trener ili kakvi god da su nam fudbaleri...

Partizane, napadaj.
 

aleksabor

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
37
Reaction score
93
Локација
Beograd
Ne znam, deluje mi da se potcenjuje Sadik i uticaj koji je imao na nasu igru. U pitanju je nesvakidasnji napadac, jako nepredvidiv i nezgodan za cuvanje. Sad odjednom ode Sadik, Ivica izvukao ovog lika iz sesira i svima se dopada na nevidjeno. Ne znam bas da li je tako jednostavno prodati nosioca igre i preko noci naci boljeg igraca od njega.

Jos se pominje odlazak Natka, Sume, to je pola tima ljudi. Cak i da su Jojic i Behebak top igraci, mi smo u sred sezone, sa pola novog tima i relativno novim trenerom.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Doveli 6 igrača kad smo ispali iz Evrope i kad smo izgubili naše prvenstvo? Igrace koje niko neće i nemaju gde da igraju(pogotovo "naša deca"). Saboteri u Upravi FK, saboteri u Upravi KK,VK, Saboteri na nekad slavnom Jugu, pošteni Partizanovci I Grobari se povukli, Korona,Autokratska drzava... ovako mogu do sutra. Nema nama spasa dok su na vlasti mrzitelji Partizana. Mora se smisliti neka strategija, inače titule nećemo videti narednih 20 godina. Za početak isterati sva SNS govna iz celog JSD PARTIZAN, nekako vratiti naše stare legende(a da nisu kadrovi SNS radikala), pa sta bude nek bude. Bolje i beton liga u svim sportovima nego ovo sto se desava zadnjih 7-8godina.5-6godina mi trpimo nekog Vazuru, ejjj. Ili onu staru udbasku budalu. Ili... Do pišite koga želite. A "Legende" cute i cute i cute. PS Nek nam je Srećan Rođendan i neka nas onaj Gore bar malo pogleda. Ako je nesto ZDRAVO u Srbiji, to je JSD Partizan i njegovi navijači.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.481
Reaction score
4.966
Локација
Boka
Pa dobro nesrecnici sad vide da su ranije precerali sa ocekivanjima pa oce da nas ispostuju da se ipak borimo za to drugo mjesto.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
"Ako opet igramo na gol manje..."
Bas svasta... u sezonama kad smo igrali "na gol manje" pod Stanojevicem i Nikolicem, disciplinovano i odgovorno kako smo bese ono prolazili?
Ma upravu ste, dajte Milinkovica, Drulovica, Djukica, pa i proslu sezonu... samo nek se igra, a to sto nam bodove nije uzeo samo onaj ko nije igrao protiv nas zar je bitno... vazno da uzivamo u cirkusu i zonglerima, sta ce nam disciplina i igraci koji mozda lice na ozbiljne, hocemo "akrobate"...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top