Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Prelazni rok 2016. godine

Статус
Затворена за писање одговора.

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Stajlisto, moja stručnost može biti upitna, ali dečko je ocenjen najboljim golmanom lige, dobio poziv za repezentaciju.

Drugo zašto ovoga, velikog golmana iz Čukaričkog nije htela neka druga ekipa, zašto njega nisu tražili neki Danci, Kazanhtanci? Dali stvarno misliš da bi on onda došao u Partizan.

Treće, to što piše na tom Transfermarketu, okači mome mačku Lenju o rep, mada čisto sumnjam da ce ti dozvoliti, jer na tom sajtu može i ti da pišeš šta želiš kao i na Vikiperia.
I na kraju Jovanovic je otišao za 250k a ciganče za 150, e sad kvalitet se uvek više placa, bar su mene tako učli, da tržište diktira cenu

Cetvrto decko je držao Radnički u igri za Evropu, samo gol više je primio od ovog tvog i Tomicevog, a koje igrače u obrani je imao Radnički a koje Čukarički. Koliko je ovaj puta spasao Radnički, mnogo puta.

Ja znam da si ti opčinjen Tomićevim likom i delom, da te fascinira, to je tvoje pravo... Mada je i tvoja i njegova stručnost upitna

Pozdrav.........

Ahahha, nasa strucnost je upitna, to stoji, ali ti zato briljiras

E ako je proglasen za najboljeg golmana lige i pozvan u reprezentaciju kod cika Muslina, onda je to stvarno dokaz da je kvalitet isplivao i da ga niko ne gura.

Stvarno ne znam zasto ovog velikog golmana Cukarickog nije htela neka velika ekipa, kao sto nisam znao ni ko je ta sila iz Danske veca od Partizana, ali vidim objasnise mi.

Bravo i za transfermarkt, ja to nisam znao, evo sad sam probao iz fore da Messiju skinem cenu da bude jeftiniji od Ronalda, eto vise simpatisem Romalda, ali ne ide mi, izgleda da nisam ni zato strucan, aj mogao si ti to uraditi za mene.

E cetvrto, stvarno priznajem da nisam dovoljno pratio Radnicki da bi znao da ih je samo on drzao, to ti priznajem.

Pozdrav
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Završiću diskusiju, o stručnosti, samo jednom analizom.

Doveli smo golmana koji je na jednoj utakmici primio 7 ponavljam Sedam golova, a na drugoj protiv Radnickog 5 ponavljam Pet.

Nema šta, strucnost Tomica i tebe stvarno nije upitna :pop :prekrsti . Nema šta dominirate brate i još Iliev kada vam se prikljuci ma Trio fantastico.
Pozdrav..
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.561
Reaction score
3.337
Samo to sto je najdirektnije ucestvovao u brutalnu namestaljku sa ciganima, i uspeo da primi po gol svakih jebenih 6 minuta u proseku, a uz to je i cigan, dovoljno govori koliko ce on bonusa zaraditi na nasu stetu tek kad stane na Partizanov gol i odradi sta treba.
Prvi igrac za kog slobodno mogu reci: mrs u tri picke materine, a tek ovi jadnici- izvrsioci prelaznog roka...
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ma pusti ti njega bar dok ne krene da brani, nego daj izmeni te podatke na transfermarktu za Messija, bila bi fora zar ne?

I naravno da ne bude da izbegavam odgovor, nije u mom stilu da se lupetam, imam hiljade odgledanih meceva iza sebe, nazalost ta dva nisu medju njima i onda stvarno ne bi mogao da se upustam u pausalne analize, kako je primio, zasto i zbog koga.

Ali evo na osnovu youtuba, jedini sporan od tih 12 je gol Ibanjeza iz slobodnog udarca ne vidi se dal je lose postavljen zivi zid ili je lopta imala mnogo efea, svi ostali su bili ziceri uglavnom iz peterca koji nisu mogli da se brane + plus maestralan slobodnjak Marjanovica.
Verujem naravno da je tvoje strucno oko videlo drugacije, ako je uopste videlo.

Pozz
 
Последња измена:

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.408
Reaction score
11.537
Локација
Beograd
Dovoljan razlog da se ne dovlace ovi isprdci je sto ce dva cigana(ostojic i stevanovic) koji se druze sa vodjama cigana da nam sede u svlacionici i slusaju taktiku za derbi.Druga prica je kvalitetan igrac kakav je bio Stojke(najbolji srpski golman u tom trenutku).Takvom igracu vredi oprostiti ruznu proslost i dati mu sansu jer nema razloga sebe i svoj klub da minira,ali ovim poluigracima to je totalna glupost.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.931
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Sto se tice Syevanovica, to je istina, imam fotku gde je u zagrljaju sa Savijom i jos nekim sa severa, ali nece nesto da se okaci. Tako da, nek se nosi u pm sto se mene tice. Stojke je bar imao pedigre reprezentativnog golmana, plus sto tad imali 2 krsa od golmana u ekipi stoga sam i nekako pregurao to
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Mvp

Slazem se sa tobom, samo sto u nasem slucaju nema opasnosti jer Tomic nema taktiku za derbi. A ove cigane u derbiju i nema sanse da dobijemo jer nemamo trenera, nemamo srce (osim Evertona) i nemamo fizicke snage (osim Evertona).
Kad ga vec spominjem ocekujem pad u igri kod njega jer ce covek da se smori kad vidi sa kim igra i ko nas vodi. Sto jedino on da izgara dok drugi lade jaja. Nadam se da gresim.
 

GrobarWien

Banned
Учлањен(а)
04.07.2016
Порука
46
Reaction score
2
Локација
Wien
Sve strucnjaci....ovaj brani cigance, a drugi dopisuje cene na Transfermarket...i sve to na temi Prelazni rok :clap lepo lepo
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top