Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Prelazni rok, leto 2018 (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.418
Reaction score
7.649
Локација
E-WEST
Igrač koji se dovodi, najbitnije da je prošao pripreme sa nekim normalnim klubom. To nam je najvažnije.
 
  • Like
Reactions: Pop

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
A Ben Arfa jedva čekao da dođe u Beograd. I to za 300.000 godišnje uz premije koje neće nikada dobiti. Plus atraktivne protivnike kao Zemun, Bačka Palanka, Radnik Surdulica, Dinamo Vranje, Mačva Šabac.. Ivice pa reaguj!

A kao Bambi ima 300k , Suma ima 300k? Ne znam bas da li bi bili gadljivi da uzmu milion za sezonu ipo , dve. Pa nas vise kostaju bambi i Suma nego da dovedemo 3-4 zveri sa ovog spiska , naravno uz prethodnu strucnu medicinsku proveru.
Ali taj film cemo jako tesko gledati iz jednostavnog razloga sto tu nema talova i kombinacija. . .
Dok se ne privatizujemo "jescemo" svoje zivce sa kojekakvim polu-igracima, raznim kombina-igracima i povredjenim "legendama":banghead:
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Izvinjavam se moderaciji i clanovima zbog mog posta o igracima koji su slobodni. Poenta i cilj nije bio da pokrenem neku diskusiju bezveznu, samo sam zelio skrenuti paznju na to da se moze pronaci kvalitet, bez da kosta ekstremno puno, a da nije kombinacija.
 

Milos88nbg

Početnik
Учлањен(а)
18.06.2018
Порука
23
Reaction score
30
Локација
Beograd
meni npr nije jasno kako nikada nismo dovodili te zveri od slobodnih igraca..max nam je bio djemba djemba...zar ih je toliko tesko privuci za jednu sezonu u evropi...zamisli platis sumu 2 m i das mu oko 700k platu...pa vise ti se isplati da nadjes nekog poznatog igraca koji nema klub i da mu das milion...i nemas da platis obestecenje...na kraju svake godine ima dosta dobrih igraca koji su bez klubova cak i ako ih pokupe neki jaci timovi opet ostane neko..eto spominje se taj mbokani...daj mi milion i on ce u paru sa ricardom moci da te uvede u LE pored besiktasa..ozegovic i nikolic sigurno nece...pre godinu dana se pricalo da onom iz kairata istice ugovor gohou ali ivica kaze necemo zaraditi od njega..masina za golove...jbg u ivici je najveci problem i celom problemu zadnjeg veznog na krilo ...drugo slusam onog iz vesnika kako stalno kuka kako je zvezda ima neogranicen budzet kako mi to ne mozemo da ispratimo..pa sto se ne borite malo,sto ste nesposobni...jedino ako je problem da drzava nikako neda nista..nadjite neku stranu firmu,potrudite se malo...a ako je do drzave lizite im dupe da vam daju podjednako kao i njima ili bar blizu...sigurno imamo nesto da im ponudimo..pa nije ni taj vucic glavni u srbiji ima jos politicara koji bi mogli da pomognu a da se on ne pita...samo je poenta imati sposobne ljude koji znaju nesto da urade
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Pa apoel je jedan od primera bio prethodnih sezona. Dovlačili su slobodne igrače i davali im malo veće plate i to je top. Mi damo 400k za Ivanovića i nek mu je plata 200k, to je vec 600k u ovoj godini, a mogli su da iskopaju nekog dobrog crnca i da mu daju toliku platu i takvi igrači donose dobre rezultate i automatski vraćaju uložen novac. Ovako, mi smo u sve većem kanalu.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.560
Reaction score
1.040
Нажалост, већи је то канал него што се чини. Тај Ивановић, као клинац, није могао да прође пробу у Партизану. Ни да остане на тренинзима, без да игра утакмице. То ће рећи да је клуб у неком тренутку, само у тој генерацији, имао много талентованије играче од њега, због којих није могао да буде ни у другом тиму те селекције. Не треба "ископавати" црнце, само подржати играче из своје школе. где баш шкрипи, није проблем довести играча са стране (црн, бео, жут, или неки микс, свеједно).
 

Milos88nbg

Početnik
Учлањен(а)
18.06.2018
Порука
23
Reaction score
30
Локација
Beograd
slazem se da ne treba dovoditi random crnce ali sigurno moze da se iskopa kvalitetan slobodan igrac..ova uprava od kako je otpustila tbojevica znalo se da nam je skola u propadanju..plus su ukinuli onaj turnir za omladince koji se odrzavao...secam se jedne godine ukinuto je ogranicenje za strance i posle jednog derbija koji je bio blagi uzas svi zivi su kukali kako su stranci problem naseg fudbala..i sstalno se potenciraju nasa deca...a niko da pogleda i da kaze da mi nase dece za velike stvari nemamo..oni su talenti i dominantni za svoje godine ...a kada se predje u prvi tim nestanu..pa eto od svetskih prvaka sa zelanda retko ko da je napravio neku karijeru..treba da se ugledamo na svet i da ne izmisljamo toplu vodu..ludogorec sa 8 stranaca u ekipi igra evropu svake godine,steaua kiprani,izraelci...kakva bre nasa deca..dovedi 7 strana u prvih 11 i stavi tri tvoja talentovana klinca i eto ti..ili bar pola pola ...ja se jos uvek secam partizana u evroligi..neka rendom ekipa nisu cak ni medju jacima italijani npr...prva petorka 5 crnaca ....tu je i pitanje da stranac ne treba da igra za reprezentaciju ali to je vec opsirnija tema..nece nasa skola propasti ako budemo imali 5 stranaca u ekipi...ali cemo sigurno biti jaci od ili bar u rangu ludogoreca ,ili neftci,kiprana,izrealaca....jos jedna stvar koju vesnik stalno pominje a to je igranje u evropi godinama..ali nek izvadi koliko smo puta igrali a da nismo bili sampioni..ja se iskreno ne secam...tesko je uci u ligu evrope kroz njene kvalifikacije...cigane je prosle god usralo,nas tesko....
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Pa zato što svi klubovi u mlađim kategorijama forsiraju akcelerante jer oni donose "rezultat"... a 95% tih igrača se kasnije izgubi...Italijani npr imaju 2 reprezentativne selekcije u svim godištima mlađih kategorija; akcelerante koji donose rezultat i od njih posle, po njihovim rečima, bude 2-3 igrača za klubove tipa Kjevo, Bolonja, i imaju selekciju retardanata od kojih izraste neki novi Nesta.

naši klubove ne trbe fizički nedominantne igrače u tim godinama, ma kako da su talentovani.

A osim toga, sistem je takav da oni klinci sa 18-19 godina kad izadju iz omladinaca, faktički nemaju gde dalje da se razvijaju, mogu da igraju u najnižim ligama ako nemaju menadzera koji će da ih gura da igraju. Ali, razvoj - skoro pa nula.
 
Последња измена:

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Tek sad vidim da Bešiktaš nije ništa
posebno. Idemo u Tursku po prolaz! :napred-partizan::pfc::partizan-fan:
P. S. Redari na zapadu, ako nas kazne zbog zakrčenja prolaza, vama jebem majku.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.230
Reaction score
17.915
Локација
Kej Republika

Rikardo Gomes

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2018
Порука
15
Reaction score
39
Локација
Gelsenkirchen
Pa apoel je jedan od primera bio prethodnih sezona. Dovlačili su slobodne igrače i davali im malo veće plate i to je top. Mi damo 400k za Ivanovića i nek mu je plata 200k, to je vec 600k u ovoj godini, a mogli su da iskopaju nekog dobrog crnca i da mu daju toliku platu i takvi igrači donose dobre rezultate i automatski vraćaju uložen novac. Ovako, mi smo u sve većem kanalu.
Zaboravljate da i slobodni igrace traze odredjenu svotu novca kao obestecenje kako bi potpisali, i ono se krece od par stotina hiljada do milion tako da mj dodje na isto da li je igrac slobodan ili ima klub
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.446
Vrv se svi slazemo da bi na par pozicija bilo lepo da dovedemo bolje igrace ali mislim da nam je trenutno goruci problem stoperska pozicija. Cinjenica je da bi svi voleli nekoga drugog umesto Miletica na levom beku ali je takodje cinjenica da nakon odlaska Milenkovica niko ne moze da pokrije ispade tog Miletica i generalno ispade ostalih igraca sto smo videli i sinoc gde je stoperski par dosta lose odreagovao dopustivsi da lopta u petercu padne na glavu protivnickom igracu (te situacije oni ne smeju da dopuste). Neko ce reci da nije krivica samo na njima (slazem se) ali oni imaju tu nezahvalnu odgovornost koja kaze da moraju da pokriju greske svojih saigraca jer su ipak poslednja linija odbrane ekipe. Mozda ce neko reci i da je Stojkovic to trebao da boksuje ali brza lopta Kvarezme koja bezi od gola nije putovala od kornera vec iz sesnaesterca tako da je Stojke imao izuzetno malo vremena za reakciju i stoperi su prosto morali to da rese.

Za mene pozitivna stvar je sto je nase dete Markovic dobilo sansu da sazri u jednoj ovakvoj utakmici ali smo i za to morali da platimo cenu (ne mogu da prezalim odlazak Jovanovica da bi Nikolic igrao). Valiente i Markovic nisu tipovi stopera koji su u stanju da komanduju defanzivom tako da je njima pod hitno potreban stoper dominantan u skoku koji se odlicno postavlja i koji preuzima odgovornost sa visokim stepenom odlucnosti. Ako do kraja prelaznog roka ne dovedemo takvog stopera imacemo dosta problema.
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Samo da ukuca ”free agents” na google, nasao bi vrhunske igrace, koje bi bukvalno danas mogao potpisati, obzirom da su prelazni rokovi skoro svugdje zavrseni, ali ili ne smije, ili ne zna...
Погледајте прилог 4704
Mislim da sam vec 11 godina clan ovog foruma, dobio jednom poene za preterano koriscenje smajlija i nikad vise ni za sta. Imam oko hiljadu postova mislim (80 ak godisnje, post svaka 4 dana manje vise). Promenile su se za sve te godine uprave i uprave, i raznorazni sportski direktori. Ono sto se nije promenilo je da uvek ima likova koji misle da otkrivaju toplu vodu pretragom na TMu i koji misle da je sportski direktor/trener/clan uprave toliko tupav da ne zna koji su igraci slobodni na trzistu...

Uz svo duzno postovanje clanu Goginhosa, ali Iliev je ipak igrao u 2 od 5 najjacih evropskih liga, bio je i reprezentativac 2x i nije bas toliko ubijen u mozak da ne zna sta je tm!!! Markizio je igrao proslu sezonu za platu od 3.5 miliona eura. To je 10x vise od naseg najplacenijeg igraca (Tosic i Suma). A cak i da ponudimo tolike novce on verovatno ni za 2x tolike novce ne bi dosao da igra CZV ligu!

Nasi su SDovi, predsednici i treneri imali ozbiljne mane (neki vece kao Djuric neki manje) ali su svi redom bili parsecima daleko u profesionalnosti od onoga sto prosecan navijac misli da rade...
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Ne bih se slozio. Naš bivši trener nije čak znao da nam jednom igraču prijeti suspenzija od kartona (čak je to izjavio, muka mi je da tražim sad) toliko o njegovoj ozbiljnosti i profesionalizmu, a uostalom o tome i svjedoči i to kako je tim izgledao.

Za neke trenere i SD-ove znamo koliko su bili maksimalno posveceni profesionalni i stručni, uostalom pogledajte im rezultate i transfere i ne treba nista vise.

Ja recimo nisam fudbalski strucnjak, pa da mogu da ocjenjujem takticke zamisli i slicno, ali pošto imam nešto iakustva u upravljanju i vodjenju mogu recimo da kazem mirne duse na osnovu njihovih rezultata, poteza koje vuku, upravljanja timom i ljudima, nedoatatka bilo kakve strategije, ekonomski i logicki katastrofalnih transfera, da su Djukic i Iliev, totalni amateri i neprofesionalci.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Meni se nekad cini da mi kao klub nismo u stanju dovesti igraca koga prvo ne ubedi menadzer da dodje kod nas a opet nekad mi se cini da niko u klubu nije u stanju otvoriti transfermarkt i prelistati malo sta ima. Bilo je dosta dobrih slobodnih agenata, igraca sa visegodisnjim iskustvom u ligama pet. Mi cemo posle da se cudimo kad Dinamo Z. udje u LS a oni doveli stopera iz St Etijena koji je prosle godine odigrao komplet prvenstvo kao starter. Neko zna posao a neko je narkoman.
 

srpskosarajevo

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2018
Порука
25
Reaction score
12
Локација
Bileca
Mi ako ostanemo sa ovakvim timom bolje da ispadnemo od Besiktasa jer mi nemamo sirinu u rosteru. Udjemo li u LE do kraja godine bicemo na -15 u prvenstvu. Dakle Bata bi u tom slucaju doziveo sudbinu DJukica. Za igranje evrope i prvenstva uz cilj da si konkurentan i da juris titulu moras imati dubinu u rosteru. Ne mozemo sa jedva 11 solidnih igraca gurati to.
 

srpskosarajevo

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2018
Порука
25
Reaction score
12
Локација
Bileca
Ja zelim da dovedemo krstena pojacanja, prije svega u vezni red. Neke radilice pa da Pantic moze da pokaze taj talenat koji nesumnjivo ima. Da dovedemo nekog napadaca jer sem Rikarda ja ne vidim da imamo napadaca sposobnog da nam donese titulu. A ako hocemo i evropu i titulu ne mozes imati smao jednog napadaca. Bolje o tome govoriti sada nego u oktobru...valjda...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top