Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva 2014

Статус
Затворена за писање одговора.

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
zakljucak

u odbrani i napadu cemo biti neuporedivo snazniji, dok cemo u vezi po mom misljenju biti slabiji na poziciji gde je igrao jojic.
mali zivkovic i pantic su previse mladi, a da bi se ovde dokazali nece imati vremena jer ce biti prodani.
sve u svemu jaci smo od ostalih konkurenata i bilo bi tragicno da ne osvojimo titulu.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Otišao Stojke , taj gubitak je jednostavno nedanoknadiv. Ali smo zato ojačali poslednju liniju ,te mislim da Lukač i neće imati prilike ,kao Stojke da se dokazuje.
Odlazak Jojića me nije nešto potresao ,mada bi nam lego jedan Moreira ...

Mnogo smo dobili ,ako ne i najviše, u napadu . Laozović i Škuletić su prava pojačanja .

Sve u svemu , po meni ,neočekivano dobar prelazni rok i sve sem titule bi bila potpuna senzacija.

Nisi ni svjestan sta smo izgubili odlaskom Stojkovica i Jojica. Da ih nije bilo bili bi sad na 5 mjestu ove sugave lige.,
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.051
Reaction score
4.737
Локација
Nomad
sumiranje

Pošto je narealnije da više nećemo dovoditi igrače, da saberemo ovo što je do danas urađeno.

Ako krenemo od golmana, oslazak Stojketa nam svima teško pada, ali nadam se da će Lukač opravdati očekivanja i braniti na nivou koji je blizu nivoa Stojketa iz prethodne sezone.
Štopersko mjesto je popunjeno tako što smo dobili Trajkovića i što se Obradović vraća na poziciju, tako da će to biti nebo i zemlja u odnosu na ono što smo imali do prije 2 mjeseca.
Volkov produžio ugovor, Vulićević došao desno, bekovski tandem za ovu ligu vanzemaljski. Ne bih sad poredio Vulićevića sa Aksentjevićem i Obradovićem koji je bio prinudno rešenje.
Sve u svemu odbrana nam je najjača u ligi.
Što se tiče veznog reda odlazak nezainteresovanog ĐĐ nam neće teško pasti, ali zato odlazak Zeke može de bude prilično nezgodna stvar, ako Ninković konačno ne proradi, ili mali Pantić ne pokaže ono zbog čega ga hvale na sva usta. Takođe sa Drinčićem smo dobili igrača koji će vidno praviti razliku i koji će nadam se na svojoj poziciji biti ubjedljivo najbolji igrač JSL. Kapiten dogurao do 36. ali još uvijek očekujem njegove dobre partije, takođe očekujem i drugačijeg Malbašića.
Napad, konačno najjači u ligi. Posle one sramote i ostanka sa dva prosječna napadača, da su doveli i Spalevića ja bih bio zadovoljan, a ne Lazovića i Škuletića.

Kad se sve sabere ovo ostaje iznenađujuće dobar prelazni rok, što zbog pojačanja, što zbog činjenice da se svi igrači dovedeni na vrijeme.
Jeste da je bilo priča da će neki ostati i da će još neki doći, ali i bez toga mi u sledeću polusezonu ulazimo jači.
Istorijska titula je naša!
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Zakljucak

Prvo da se zahvalim Joci na svim informacijama koje je podelio sa nama! :ziveli
Drugo, prelazni rok- seci usi krpi dupe, kod mene ne stvara nikakvu iluziju da cemo lako do nove titule, bice jebeno sa tankom sredinom i golmanom za kojeg je jedino sigurno- nema zamenu! Kakav ce biti, to ni on ne zna, ali bolji od Stojketa nece sigurno.

Dakle, dobro smo poceli prelazni rok, kontrolisali celo prvo poluvreme, drzali smo loptu u nasim nogama, imali posed, stvarali smo dosta sansi sto je rezultovalo visokim rezultatom na poluvremenu. Medjutim, desio se u poslednjih 15 minuta (ne)objasnjiv pad i poklekla je nasa upra...pardon odbrana, primili smo dva idiotska autogola i to nas je kostalo..... (dopuniti na kraju sezone)
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Da se zapljunem i ja, epilog roka je da smo znacajno pojacali odbranu i napad, ali videcemo kako ce sve funkcionisati bez Jojica koji je bio najbitniji igrac prosle polusezone. Sto se tice odlaska Stojkovica mislim da ce nam vise faliti njegovo liderstvo na terenu, sto se tice branjenja Lukac nije mnogo losiji od njega.
Mislim da je ova polusezona poslednji voz za Ninkovica, ako sad ne namesti glavu i odigra kako zna, nece biti dobro ni njemu ni nama.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Dosta pozitivnih stvari. Ojacana zadnja linija, povratak Danka, povratak Skuleta. Od losih naravno odlazak Stojketa i nedovodjenje plejmejkera da pomogne kapitenu i nadomesti odlazak Joje.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Bljic pise da nam pripada deo od milion "ojra" koliko je Hihon iskesirao Faljiju. Otkupna klauzula 25 miliona. Eto Djuri jos koji dinar u ovom prelaznom roku . . .
Generalno , smatram da treba da se prosetamo kroz njiva ligu sa ovim timom.:BB
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Moj zakljucak na ovaj prelazni rok je da je ovaj tim na papiru sigurno jaci nego onaj koji je poceo sezonu, ali sada to treba da pokazu i tamo gde treba, NA TERENU!

Zahvaljujem se Joci sto je podelio sa nama svoje insajderske informacije!
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Zaista verujem da smo se pojačali novim fudbalerima i tenerom svakako,ne mislim je bilo koja akvizicija puko gomilanje,a isto tako oslabljeni na dve pozicije odlascima...Teren će da govori, kao što je itakao forumaš iznad.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
realno...

Sta reci sto vec nije receno , ekipa je pojacana u svakom segmentu osim u veznom redu .. Videcemo kako ce Nikolic dop kraja to skockati .. Nadam se da ce biti sve kako treba , ta formacija njegova nzm dal ce biti izvodljiva sa ovakvim veznim redom al ajd da vidimo na kraju ...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.721
Reaction score
29.443
Локација
Beograd
Многе ствари су лепо изгледале на папиру, али, папир је једно, терен је друго - на папиру је и Ђемба x 2 изгледао сјајно и бајно (игр'о човек у Манчестеру, па још је и црнац), али на терену није баш било тако - да ли је ту био крив само он, или и саиграчи, или и тренер, и колико је сад овај нови тренер Партизана бољи од тог старог, остаје да видимо...
Углавном од Ђембе пута два, не видесмо много користи на терену, не знам да л' је бар Блонди била задовољна...

А ово пишем као упозорење да ми сад и од Лазовића и Дринчића (као некад од Ђембе пута два) очекујемо много (пута два), али да не знамо како они стварно тренутно изгледају и стоје на терену?

Не заборавимо да смо изгубили и најбољег могућег голмана (а којег смо јесенас имали), а што се тиче средине...

...Остаје могућност да ће Нинковић да ,,експлодира,, или у позитивном смислу, или у својој лудој глави, или - да је мали Дача, рођени Пеле или Марадона, који ће нас сигурно водити ка титули...
У супротном (у случају да ни Дача ни Џиги нису Пеле и/или Марадона), више црно него бело нам се пише...

Много искуства имам, у праћењу милог нам Ф.К.-а, и сваки пут се дешавало исто - кад није био неки доктор, мајстор или цар у средини, ми смо дебело килавили и мрљавили...

Уколико ,,мотор,, тј. средина буде радила како ваља, Парни Ваљак ће самлети све редом, а уколико средина буде килава, мучићемо се само тако...

Нећу паничити ако нас Нови Пазар ,,нагузи,, још у првом колу, али ако већ у другом колу не будемо имали игру...има да се жестоко нервирам!

Људи из Партизана су продали Јојића, ваљда сматрајући да су Џиги или Дача, сасвим довољни да се Зекин одлазак не примети?
Уколико је тако, свака им част, уколико није, јебем ли им све по списку!

Не можеш продати најбољег везњака тима, а правдати то тиме што си довео бека и центархалфа...
То је као да човеку одсечеш руку, а донесеш му ногу, и кажеш, па добро, ја сам ти донео замену...
Нога није замена за руку, као што ни добар бек, није замена за играча средине терена...

Дакле, све остаје на Дачи и Џигију, и не очекујем да Сале може боље него претходних пар година, а ни тада више није био централни везни, можда Капитен бљесне понекад, али нама треба централни нападачки везни доктор на терену у свих 15 утакмица!

Па извол'те!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Do 14. februara do kada traje prelazni rok ima dovoljno vremena da neko i dođe i ode. I do sada smo radili u tišini i miru, napravili smo dobar posao, neka tako ostane i u preostalih sedam, osam dana. Iz tog razloga neću ništa da komentarišem vezano za Babovića, kao i za bilo koje drugo ime – istakao je Nađ.

Nadj kaze da zimski prelazni rok traje jos 6 dana.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
OK, to je to... mada!

Da li smo se pojačali, ili će mo biti slabiji pokazaće prve tri utakmice. Ukoliko dobijemo sve tri, verujem da smo na dobrom putu da odbranimo titulu, tj. osvojimo 7. zaredom.

Nikoliću i fudbalerima želim sve najlepše, da nas obraduju i opet biudu prvi. Bandi iz UO, a pogotovo onom đubretu što je sedelo u glavnoj fotelji želim kugu. Da Bog da im deca i unuci za zvezdu navijali!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top